Jump to content


Photo

zte v9 ver 4.1

- - - - -

  • Please log in to reply
71 replies to this topic

#21
HarryPirate

HarryPirate

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Libra (Sapo a5)
cen_y could you add OTA feature to your ROM? Goo.im is a great service!

Tablet running great! My V9 has been up for 7 hours with an hour of WIFI and lost only 3% of Battery!

  • 0
Device: ZTE Libra (Sapo a5)
ROM: The Most Recent CM
Recovery: ClockworkMod 5.0.2.0
External Storage: Transcend 8GB MicroSDHC (Class 4)
Current Launcher: Espier Launcher

#22
boutsism

boutsism

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:Athens
any help for me guys?tell me what partition should i choose at rom manager so to install the rom...

  • 0

#23
RogyHyde

RogyHyde

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate/ZTE V9+/LG Nexus 4
Quotes:
Spoiler


Thank you for your responses.
I'm thinking on changing partition size to default, but until Link2SD is working I'll keep my CM7, I think.
I have too much applications without which I couldn't live!

Thank you SO MUCH for developing this, and keep trying to work Link2SD, PLEASE, :D

Greetings from Spain!

Edited by RogyHyde, 10 October 2012 - 02:45 PM.

  • 0

#24
HarryPirate

HarryPirate

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Libra (Sapo a5)

Quotes:

Spoiler


Thank you for your responses.
I'm thinking on changing partition size to default, but until Link2SD is working I'll keep my CM7, I think.
I have too much applications without which I couldn't live!

Thank you SO MUCH for developing this, and keep trying to work Link2SD, PLEASE, data:image/png;base64,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

Greetings from Spain!


S2E working perfectly at the moment!

  • 0
Device: ZTE Libra (Sapo a5)
ROM: The Most Recent CM
Recovery: ClockworkMod 5.0.2.0
External Storage: Transcend 8GB MicroSDHC (Class 4)
Current Launcher: Espier Launcher

#25
boutsism

boutsism

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:Athens
the latest version of s2e is not working for me at this rom...how did u make it working?

  • 0

#26
HarryPirate

HarryPirate

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Libra (Sapo a5)

the latest version of s2e is not working for me at this rom...how did u make it working?


install the s2e from jb blade thread.

  • 0
Device: ZTE Libra (Sapo a5)
ROM: The Most Recent CM
Recovery: ClockworkMod 5.0.2.0
External Storage: Transcend 8GB MicroSDHC (Class 4)
Current Launcher: Espier Launcher

#27
lombatina

lombatina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:ZTE V9
Hi to all. I have installed the new version of rom, on my ZTE v9, but the touch screen don't work... the only way for use the touch screen is push the menu' button (the central) and use the touch screen...when I push the central button there is a 'circle' on the touch screen... with this I can do something... but is not simple... any idea? thank you.

Edited by lombatina, 13 October 2012 - 06:13 PM.

  • 0

#28
boutsism

boutsism

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:Athens

install the s2e from jb blade thread.


show me the link...

  • 0

#29
SirDaywalker

SirDaywalker

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ZTE v9 HTC Desire LG P500
To get Link2SD working first install Link2SD then open it find Link2SD inside its own apps list select it then under ACTIONS tell it to convert to a system app once it says complete you will get a massive number of errors. Shutdown and Restart (Not Hot Boot) then you should be able to tell Link2SD that your SD card has a EXT3 part if your using Rustorgs Clockworkmod recovery and start throwing your apps in took me about 2 hours to come up with this solution but it works 100% I took JB off because of the rotation and the big blue line across top of screen that couldn't seem to get rid of but might give it another try now that the roataion is fixed but that blue line s*** me off big time.

  • 0

#30
naifah

naifah

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts

To get Link2SD working first install Link2SD then open it find Link2SD inside its own apps list select it then under ACTIONS tell it to convert to a system app once it says complete you will get a massive number of errors. Shutdown and Restart (Not Hot Boot) then you should be able to tell Link2SD that your SD card has a EXT3 part if your using Rustorgs Clockworkmod recovery and start throwing your apps in took me about 2 hours to come up with this solution but it works 100% I took JB off because of the rotation and the big blue line across top of screen that couldn't seem to get rid of but might give it another try now that the roataion is fixed but that blue line s*** me off big time.


I use CWM rustorg 5.0.2.8 and repart my sd ext,but still cant read..and finally i use s2e jb in blade rom,and my ftm mode gone..great :wacko:

Sent from My Naifah

  • 0

#31
mrhary

mrhary

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:U8230
4.1.2 Version?

  • 1

#32
lombatina

lombatina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:ZTE V9
no suggestion for me? :(

  • 0

#33
naifah

naifah

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts

no suggestion for me? :(


hai loomb..i have same problem to..,im upgrade v9 of my friend but not succes to,i think it must be gen 2 kalt kaffe kernel,trying..

Sent from My Naifah

  • 0

#34
lombatina

lombatina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:ZTE V9
Naifah, thank you for replay. I have installed the second release made from cen_y (show in the 3d) but don't work... the touch. Screen don't work...

Edited by lombatina, 15 October 2012 - 08:50 PM.

  • 0

#35
lombatina

lombatina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:ZTE V9
better... the touch screen work, but only in the way that I shown....

Edited by lombatina, 15 October 2012 - 08:51 PM.

  • 0

#36
naifah

naifah

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts

better... the touch screen work, but only in the way that I shown....


yeah..cen y is great dev. just say thank and all credit..:D

Sent from My Naifah

  • 0

#37
Onroads

Onroads

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Sony Xperia S
Love your rom. Best since kallt_kaffes roms. A few bugs thou. Facebook is laggy and fc alot. Touch is unresponsive and u have to press twice somtimes. Dont now if this is poor performance in the light or bad apps. I have oc to 787mhz wt smartassv2.

Use it daliy and i hope u keep up the good work.
Best regards from sweden!

  • 1

#38
naifah

naifah

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts

Love your rom. Best since kallt_kaffes roms. A few bugs thou. Facebook is laggy and fc alot. Touch is unresponsive and u have to press twice somtimes. Dont now if this is poor performance in the light or bad apps. I have oc to 787mhz wt smartassv2.

Use it daliy and i hope u keep up the good work.
Best regards from sweden!


bravo ibrahimovic!!:lol:

Sent from My Naifah

  • 0

#39
lombatina

lombatina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:ZTE V9
I really don't understand why it don't' work on my tablet...
the procedure that I use is this:
enable install all APK
enable usb debug
load on a SD card 1) Z4 root 2) OneClickRecovery 3) android version Cen_y in this 3d
with a file browser install Z4 root, with permanent root, install OneClickRecovery, restart in recovery mode and install Cen_y android version, wipe data, wipe factory and wipe dalwik....
something wrong in my procedure???

thanks to all

  • 0

#40
naifah

naifah

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts

I really don't understand why it don't' work on my tablet...
the procedure that I use is this:
enable install all APK
enable usb debug
load on a SD card 1) Z4 root 2) OneClickRecovery 3) android version Cen_y in this 3d
with a file browser install Z4 root, with permanent root, install OneClickRecovery, restart in recovery mode and install Cen_y android version, wipe data, wipe factory and wipe dalwik....
something wrong in my procedure???

thanks to all


u said in last post worked? did it?

Sent from My Naifah

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users