Jump to content


Photo

[ICS] [REPACK] [4.0.3] B940 U8815 OTA release [ROM]

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
215 replies to this topic

#121
Colossae3.23

Colossae3.23

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Wales
  • Devices:Nokia Lumia 720
How would you find out?

Edited by Colossae3.23, 15 September 2012 - 07:10 PM.

  • 0

#122
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
setting/ about phone/ status/ mobile network type

  • 0

#123
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Did you do the update.app method, if not it won't have changed

  • 0

#124
ugnius40

ugnius40

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Tillaz, sorry for half baked rip someone made. Some time ago I was asking to pack only toggles for 936, if it's not hard, and if you had time. Could you please do it for us, the right way.
Thanks

  • 2

#125
jsevi83

jsevi83

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
  • Gender:Not Telling

Most people that are having major issues such as this is because of b926.
That is what broke my other g300,i got this one but only installed b927 and up... And i haven't had any issues.
So i would advise not flashing b926.


Are you sure the problem is because of the 926 baseband? I thought it was the recommended version because of HSPA:11. Did b926 really break your phone? :mellow:

Did anyone install b940 on top of b926 and NOT have problems with wifi?

Those who did a full update have HSPA:11 or HSDPA:9?

  • 0

#126
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

Are you sure the problem is because of the 926 baseband? I thought it was the recommended version because of HSPA:11. Did b926 really break your phone?

Did anyone install b940 on top of b926 and NOT have problems with wifi?

Those who did a full update have HSPA:11 or HSDPA:9?

break is strong word,lets say it caused problems.
from what i have seen there is no real problem with HSDPA:9 INSTEAD of :11
it might be just a bit faster but hey thats just me.

if you did the full update you may/may not have HSDPA:9...it depends

Edited by mack_, 15 September 2012 - 08:24 PM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#127
Redflake

Redflake

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
I went straight from B892 to B936. Flashed the cwm version of B940 and have hspa 11. No wifi issues either.

  • 0

#128
jsevi83

jsevi83

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
  • Gender:Not Telling
Thanks. So if I update from b926 my wifi won't work?

  • 0

#129
Redflake

Redflake

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
Don't know I went to B936.

  • 0

#130
bladebuddy

bladebuddy

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 posts
  • Gender:Male
  • Interests:All things outdoors , family and phone
  • Devices:zte blade + Huawei Ascend G300

Tillaz, sorry for half baked rip someone made. Some time ago I was asking to pack only toggles for 936, if it's not hard, and if you had time. Could you please do it for us, the right way.
Thanks

He has already done it look on the first post of the infusion thread the toggles can be flashed on any ice rom but I think you would have needed to have flashed the vendor app with toggles for it to work as I have his toggles working on B936 and others have flashed them to.

  • 0
Biohazard

#131
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

Thanks. So if I update from b926 my wifi won't work?

well um yes and no,you will actually have to try it to find out.
make a back up and flash it...anything goes wrong you can always restore it ^_^

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#132
jsevi83

jsevi83

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
  • Gender:Not Telling
So if I use the standard update.app to go from b926 to b936 I would keep hspa 11? Then I can flash the cwm version of b940 after... Sorry, I don't understand all this baseband things very well.

  • 0

#133
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

So if I use the standard update.app to go from b926 to b936 I would keep hspa 11? Then I can flash the cwm version of b940 after... Sorry, I don't understand all this baseband things very well.

if youre already on B926 and have HSPA:11.Dont do the full update just use the CWMzip...
that way you preserve your precious upload/download speeds ^_^

Edited by mack_, 15 September 2012 - 08:45 PM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#134
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC

Most people that are having major issues such as this is because of b926.
That is what broke my other g300,i got this one but only installed b927 and up... And i haven't had any issues.
So i would advise not flashing b926.

Any sort of proof of this, or can anyone else confirm this? I've been on B926 baseband since ICS was released and never experienced a single problem.

  • 0

#135
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

Any sort of proof of this, or can anyone else confirm this? I've been on B926 baseband since ICS was released and never experienced a single problem.

well a few people have had wifi issues,they seem to be from b926(i dont know why) .

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#136
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

Any sort of proof of this, or can anyone else confirm this? I've been on B926 baseband since ICS was released and never experienced a single problem.


i'm going to test this rom out in a min... also on the B926 baseband

i would recommend people format system before installing, could solve there problems

  • 1

#137
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts
In the official update file what are meta inf files for. There separate from dload folder

  • 0

#138
droiddruid

droiddruid

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 210 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newcastle, UK

well a few people have had wifi issues,they seem to be from b926(i dont know why) .


Yourself and b4da55 are the only people reporting issues having come from 926. No one else mentioned this build in their posts regarding issues.

Maybe some other factor at play rather than hating on B926 tbh :)

  • 0

#139
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

Yourself and b4da55 are the only people reporting issues having come from 926. No one else mentioned this build in their posts regarding issues.

Maybe some other factor at play rather than hating on B926 tbh data:image/png;base64,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

i have never on B926 on my current device(im not hating),now that i think about i was a noob when i first bricked my G300...now not so much.
Maybe its not B926,sorry Cyda or was it Hpez?

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#140
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

In the official update file what are meta inf files for. There separate from dload folder

umm that may be when Daz zipped up the file,he must be using a zip signer to zip his files...those files mean nothing unless its a CWM.zip so theyre nothing to worry about

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users