Jump to content


Photo

[ROM][ICS] BASED ON THE SAMSUNG GALAXY S3 Custom Rom U8818 baseband 2030 ROM LINKS UPDATED


  • Please log in to reply
521 replies to this topic

#421
blackhawkbruno

blackhawkbruno

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Devices:G300
added a new link
http://www.4shared.com/get/nzNQZC0I/U8815_B944_GS3_Bruno_v1-1.html

Edited by blackhawkbruno, 09 November 2012 - 01:17 PM.

  • 0

#422
bryfly

bryfly

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 480 posts
  • Gender:Male
  • Location:portsmouth
  • Devices:Vowney V5

added a new link

http://www.4shared.com/get/_cqq1SrJ/U8815_B944_GS3_Bruno_v1.html

downloaded new version above and working great now, for info had to add CalendarProvider .apk to rom to make calendar work.......

  • 0

#423
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
same here working very nice.
excellent and smooth.

  • 0

#424
blackhawkbruno

blackhawkbruno

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Devices:G300

downloaded new version above and working great now, for info had to add CalendarProvider .apk to rom to make calendar work.......


new link added..
http://www.4shared.c...Bruno_v1-1.html

  • 0

#425
Johnnyd1979

Johnnyd1979

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei G300

" Posted Image Sorry, the file link that you requested is not valid.
Reasons for this may include:

Invalid link

The file has been deleted because it was violating our Terms of user


I get this error when I try to download..

Edited by Johnnyd1979, 09 November 2012 - 04:36 PM.

  • 0

#426
blackhawkbruno

blackhawkbruno

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Devices:G300

I get this error when I try to download..

you need register on 4shared(it's free)

  • 0

#427
djalpha

djalpha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300, Galaxy Ace
I have a few problems with the Galaxy S3 rom by Bruno

-Google Chrome doesn't work
-Google Search shall be incompatible (Play Store)
-only english keyboard

I hope that the developer may fix these problems

  • 0

#428
bryfly

bryfly

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 480 posts
  • Gender:Male
  • Location:portsmouth
  • Devices:Vowney V5

I have a few problems with the Galaxy S3 rom by Bruno

-Google Chrome doesn't work
-Google Search shall be incompatible (Play Store)
-only english keyboard

I hope that the developer may fix these problems

Just tried Google chrome and Google search on my phone with this rom both working fine......

  • 0

#429
djalpha

djalpha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300, Galaxy Ace

Just tried Google chrome and Google search on my phone with this rom both working fine......

I will try install it again. But I have done a complete clean installation. May these cause the problems? It would wonder me

  • 0

#430
djalpha

djalpha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300, Galaxy Ace
I have done a complete clean install (including wipe data and format system) I still get those errors
[EDIT] These are errors on Brunos Rom B944!

Attached Files


Edited by djalpha, 09 November 2012 - 10:31 PM.

  • 0

#431
bryfly

bryfly

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 480 posts
  • Gender:Male
  • Location:portsmouth
  • Devices:Vowney V5
Just had first re-boot on this Rom, phone or Rom problem?

  • 0

#432
pellin

pellin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi Guys,

Installed this ROM the other day the only word I have to describe it is WOW.

Smooth, sleek, transitions are flawless .... Great great job......What updates (if any are you planning)

Had a few random reboots ..Baseband maybe ?? Not sure ...

  • 0

#433
tomcat_

tomcat_

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:huawei ascend g300
great ROM!!

However, the huawei keyboard only supports english and not other languages. Any suggestions of an alternative keyboard pls?

  • 0

#434
noobi

noobi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Gender:Male
  • Location:Auckland, NZ
  • Devices:G300
Swiftkey is my favourite at the moment. However only the one month trial version is free. Not that that ever stopped anyone.
https://play.google....swiftkey&c=apps

  • 0

#435
flixblixclix

flixblixclix

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Browsing
  • Devices:Dell xcd35
  • Twitter:@flixblixclix
Can anyone provide me the developer link for this Galaxy s3 rom.... and i really don't find what is the latest version is out for this.....

and anyone tried 308 kernel on this rom......

  • 0

Be Smart, Not Hard.


#436
tomcat_

tomcat_

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:huawei ascend g300
ok i have installed the ICS keyboard with a link posted at page 5 from this thread. I tried to extract the stock ICS keyboard from other ROMs but i couldn't get it to install.
I'm using the U8815_B944_GS3_Bruno_v1-1.zip version.

Bruno, it would be great if you can pack that keyboard as well on your zip.

Just some questions:

1. On the keyboard i have installed the LatinIME.apk but do i also need the LatinImeDictionaryPack.apk to go with it? When i press the app to install (via file explorer) it fails to install. If i need the dictionary app do i need to just drop it inside the system/app folder?

2. I'm having an issue with the flash plugin for Chrome, or stock browser. When i browse on a site that has embedded youtube video is not showing it. However i suspect that this is an ICS issue and not a ROM specific? Any idea how i can fix that?

3. google search was not installed by default, so i extracted the app from another ROM and i installed it. However, any idea where i can find the transparent widget for it as the current one is the filled with solid colour.

*edit* 4. i have discovered that every time i reboot the phone the default storage place goes to internal and not sd.

thanks

Edited by tomcat_, 11 November 2012 - 02:03 PM.

  • 0

#437
jake460

jake460

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Isle of Skye, Scotland
  • Devices:HTC ONE, galaxy S2
Running sweet at the mo, smooth no reboots. On 308 kernel

  • 0
wife's Galaxy S2, my HTC ONE- rom android revolution HD 12.1
galaxy tab 2 7-rom cm 10.1, ipad2 jailbroken, galaxy player 5.0- rom CM10.1

#438
tomcat_

tomcat_

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:huawei ascend g300

ok i have installed the ICS keyboard with a link posted at page 5 from this thread. I tried to extract the stock ICS keyboard from other ROMs but i couldn't get it to install.
I'm using the U8815_B944_GS3_Bruno_v1-1.zip version.

Bruno, it would be great if you can pack that keyboard as well on your zip.

Just some questions:

1. On the keyboard i have installed the LatinIME.apk but do i also need the LatinImeDictionaryPack.apk to go with it? When i press the app to install (via file explorer) it fails to install. If i need the dictionary app do i need to just drop it inside the system/app folder?

2. I'm having an issue with the flash plugin for Chrome, or stock browser. When i browse on a site that has embedded youtube video is not showing it. However i suspect that this is an ICS issue and not a ROM specific? Any idea how i can fix that?

3. google search was not installed by default, so i extracted the app from another ROM and i installed it. However, any idea where i can find the transparent widget for it as the current one is the filled with solid colour.

*edit* 4. i have discovered that every time i reboot the phone the default storage place goes to internal and not sd.

thanks


well i have managed to find solutions for the first 3 or i can live without them, however number 4, with the SD card still exists.

Everytime i restart default storage goes back to internal

anyone else having the same issue pls?

  • 0

#439
Colossae3.23

Colossae3.23

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Wales
  • Devices:Nokia Lumia 720
No sorry it stays set on SD card for me, but needed to change it at install

Also +1 using the 3.08 kernel

Only problem I having is an occasional error that says gapps has stopped. Not sure what it means and there are no obvious effects; if I just press OK it goes away. Strange?

  • 0

#440
bryfly

bryfly

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 480 posts
  • Gender:Male
  • Location:portsmouth
  • Devices:Vowney V5

well i have managed to find solutions for the first 3 or i can live without them, however number 4, with the SD card still exists.

Everytime i restart default storage goes back to internal

anyone else having the same issue pls?

mine always shows default storage location as my 8gb card, never changes to internal, even after reboot so not sure why yours does

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users