Jump to content


Photo

please help i think i have bricked my phone

- - - - -

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
i am trying to put custom rom and it's frozen on the boot screen, i put 936 it updated fine so i decide to put the 940 rom i tried boot load and clockwork im not sure if i got it rooted but suddenlt froze and now can't get it passed the boot screen

  • 0

#2
Hogweed

Hogweed

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 392 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
What happens if you power on with Vol+ and Vol- for a forced install? Use the last ROM that worked for you. If that fails then you need to try a small update usually called "the middle package" first and then try again.

I am assuming Power + Vol+ doesn't get you into CWM on startup otherwise just flash a new ROM in CWM,

Edited by Hogweed, 25 September 2012 - 10:20 PM.

  • 0

#3
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
i have put the dload folder on the sd card and tried holding vol up and down methord but all i get is pink screen. when i take the battery out and plug the usb cable it still stays on the logo.

  • 0

#4
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei

What happens if you power on with Vol+ and Vol- for a forced install? Use the last ROM that worked for you. If that fails then you need to try a small update usually called "the middle package" first and then try again.

I am assuming Power + Vol+ doesn't get you into CWM on startup otherwise just flash a new ROM in CWM,


i have put the dload folder on the sd card and tried holding vol up and down methord but all i get is pink screen. when i take the battery out and plug the usb cable it still stays on the logo.

  • 0

#5
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
which is the midle package?

  • 0

#6
Hogweed

Hogweed

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 392 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
The pink screen normally indicates the update wasn't found rather than a major fault condition. Double check it is where it should be. Reformat and/or try another SD card if possible. Also worth a try with this "middle package" first http://www.modaco.co...ade-tool-found/

Edited by Hogweed, 25 September 2012 - 10:27 PM.

  • 0

#7
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei

The pink screen normally indicates the update wasn't found rather than a major fault condition. Double check it is where it should be. Reformat and/or try another SD card if possible. Also worth a try with this "middle package" first http://www.modaco.co...ade-tool-found/


cant be anything wrong with the card as i used it when updating from stock ginbread to b936

  • 0

#8
Hogweed

Hogweed

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 392 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Sometimes it just gets fussy and/or filesystem corrupted. Anyway others have reported success just by trying another SD card or reformatting the old one first. I would try a forced install of the small middle app though first to see what, if anything, happens.

Edited by Hogweed, 25 September 2012 - 10:36 PM.

  • 0

#9
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei

Sometimes it just gets fussy and/or filesystem corrupted. Anyway others have reported success just by trying another SD card or reformatting the old one first. I would try a forced install of the small middle app though first to see what, if anything, happens.


which is the small middle app can you please provide link

  • 0

#10
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
man its getting late i need to sort this out before bed..

  • 0

#11
Hogweed

Hogweed

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 392 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Link is in one of my posts above but here it is again http://www.modaco.co...ade-tool-found/

  • 0

#12
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
silly me just relaised i was transfering the wrong file across seemd to be doing somthing now.

  • 0

#13
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
thanks for your support.

  • 0

#14
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
do need to go through bootloader and clockwork in order to put b940

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users