Jump to content


Photo

Lezo ROM based on CM9

- - - - -

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj
Hey guys,
I found this CM9 ROM which was posted in Lezo forums.
(this ROM is not updated or handled or made by me,im just posting it from other forums)
I just thought of posting it here,so we will get something different ROM to play with on our Blades.

Here is the link to post.
lezo.sdo.com/thread-10674-1-1.html

I personally found this ROM faster than other CM9 here.

Since I have Chinese Blade,its really slow to handle ICS roms,and whenever i installed other CM9 roms here,the phone couldnt even bear the load of Launcher and App drawer and it used to restart everytime whenever i launched any app and exited it to get to home.
App drawer would take almost 4-5 seconds to load again and show apps.
But this ROM does not have that issue,i tried it and it does not everytime restart launcher and app drawer .

It has modified notification panel with two panel type.
One panel has notifications and other has switches for quick toggle. (you can change it to single panel from settings).

Special thanks to reedo_17 for downloading this ROM from chinese forums and uploading to mediafire
Here is link provided by reedo_17 : http://www.mediafire...qwmzg64ppqlt4s8

Screenies are coming!

Please try this ROM and tell your opinions about this :)
Thanks guys.

Edited by iShubham, 23 October 2012 - 10:01 AM.

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#2
zukriaksah

zukriaksah

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 195 posts
i ported this rom to skate, yes its a good & beautiful rom, but got 1 critical problem, other side of people cannot hear you when you make @ receive calls, i think C3C0 from skate modaco already gv me a way how to modify phone.apk to solve this problem, but i do not try it yet. by the way, you have another good ICS rom to port, Shendu OS V2.0.3 (Android 4.0.4), find it here: http://www.shenduos.com/down.php

  • 0

#3
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj
couldnt find one for blade :/

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#4
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17
Hi i am currently downloading the one from your link ill post it to somewhere like media fire once downloaded

Edited by reedo_17, 05 October 2012 - 03:26 PM.

  • 0

#5
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj

Hi i amm currently downloading the one from your link ill post it to somewhere like media fire once downloaded

Thanks very much! Ill be waiting :)

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#6
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17
I am currently uploading ill edit this post when ready! I don't know if it even works ive just downloaded it and uploaded it.

DONE http://www.mediafire...qwmzg64ppqlt4s8 enjoy :)

Edited by reedo_17, 05 October 2012 - 04:38 PM.

  • 0

#7
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj
Thanks brother :) i am downloading it at the moment, and ill test it and tell you results soon if its any better than existing CM9s at Modaco :)

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#8
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17
Ok waiting for your verdict! :)

Guess ill give this a go.

Edited by reedo_17, 05 October 2012 - 09:09 PM.

  • 0

#9
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj

Ok waiting for your verdict! :)

Guess ill give this a go.

Bro i can tell u this is fastest cm9 i saw on my slow chinese blade!
Launcher doesnt restart everytime i launch any app and then open app drawer..like other cm9 did..its really smooth with a two panel notification panel. One panel has all switches and one has notifications. Everyone must give this a go,ill put link in first post with ur credits. Thanks!
It looks like every other cm9 but its speedy! Even on 256mb version blade

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#10
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17
Is there a gapps for lezo roms?

Edited by reedo_17, 06 October 2012 - 01:39 PM.

  • 0

#11
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj

Is there a gapps for lezo roms?

You can use same gapps as for any ICS rom...and this is not like cm7 lezo rom...this looks like normal ICS rom.
but i found it to be faster on my chinese blade than other cm9 here

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#12
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17
Good good,
Btw has anybody else tried this rom?

  • 0

#13
stanoo

stanoo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
surely nothing significant apart from the extended notification panel and a call recorder the rest is basically konsta9 pre panorama, ie way back in 26/6/12,thus missing most important tweaks present in latest konsta 9, and honestly i don't know why its associated with lezo.

Edited by stanoo, 06 October 2012 - 07:24 PM.

  • 0

#14
Gagarin7719

Gagarin7719

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

I am currently uploading ill edit this post when ready! I don't know if it even works ive just downloaded it and uploaded it.

DONE http://www.mediafire...qwmzg64ppqlt4s8 enjoy


Hello, this ROM is very fast!)) but on my blade, themes CM9 not working...."Unfortunately, Settings has stopped" ...

Edited by Gagarin7719, 08 October 2012 - 03:41 PM.

  • 0

#15
Gagarin7719

Gagarin7719

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
:) sorry for my english

Edited by Gagarin7719, 08 October 2012 - 03:42 PM.

  • 0

#16
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj
It was just posted at forums at lezo,so i thought of posting it
And i guess themes wont work,developer might have already removed it.

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#17
aguzzz

aguzzz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Blade
  • Twitter:@aguzzz
Ooops "Unfortunately Trebuchet Stop Working" after installing GApps or Google Play...

  • 0

#18
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj

Ooops "Unfortunately Trebuchet Stop Working" after installing GApps or Google Play...

Try reflashing it after wiping everything..

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#19
merc1800k

merc1800k

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 posts
  • Devices:zte blade
multilangs??
or only 2 ...english and chinesse?

  • 0

#20
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj
i guess 2 langs only, neither im developer of this rom,nor i know how to edit it to add languages..so sorry :/

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users