Jump to content


Photo

[ARCHIVE] RIL FOR ALL STOCK BASED ICS ROM'S


  • Please log in to reply
71 replies to this topic

#21
grabster

grabster

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newtownabbey
  • Devices:Moto g
the shame of it.

Looks like a quick reflash sorts things out.

Phew, ain't gonna do that again.

  • 0

#22
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts
Squeaky bum time!!

  • 0

#23
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

er. . . Supposing I was too flash the wrong ril,leaving me with no signal and reflashing the correct one didn't fix things,what would be the correct course of action to get things back to normal ?

Flash another update.app

Edited by mack_, 02 October 2012 - 06:13 PM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#24
grabster

grabster

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newtownabbey
  • Devices:Moto g
Reflashing the rom done the trick,had to reroot and dirfix but looks like no harm done.
Strange thing is that while trying to access cwm for the flash,restart and volume up,i seen the pink line again.
I originally went from gb to b927 via update.app and only ever flashed through cwm ever since .

Thought that only happened with official updates ?

  • 0

#25
b4da55

b4da55

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 919 posts

Reflashing the rom done the trick,had to reroot and dirfix but looks like no harm done.
Strange thing is that while trying to access cwm for the flash,restart and volume up,i seen the pink line again.
I originally went from gb to b927 via update.app and only ever flashed through cwm ever since .

Thought that only happened with official updates ?


Interesting?!

  • 0

#26
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
RIL works fine for b926 base and infusion b6

  • 0

#27
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X
B937 RILL ADDED

  • 0

#28
andy/newbie

andy/newbie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:barnstaple/north devon
  • Devices:huawie g510,rk3066 tablet
i flashed b937 cwm way, so just downloaded the ril b937 tryed to flash it but got installation aborted/bad zip, or somethink simerler,dose anyone no what i have done wrong plz?

  • 0

#29
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

i flashed b937 cwm way, so just downloaded the ril b937 tryed to flash it but got installation aborted/bad zip, or somethink simerler,dose anyone no what i have done wrong plz?


try renaming the zip then re-adding it to the sdcard

  • 0

#30
KaterM

KaterM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Gender:Not Telling
  • Devices:Huawei G300

Example: if the last official update (update.app) you did was B926 then you should flash B926 RIL
IF YOU ARE HAVING RANDOM REBOOTS AND NETWORK PROBLEMS THIS COULD RESOLVE YOUR PROBLEMS.


Sounds tempting :)

Just to get things clear in my head:

this should stop reboots occurring through losing 3G connection while on data?
Because if I am on 2G only (box ticked) these reboots do not occur while travelling through tunnels and things - i.e. losing connection.

I do not have _any_ problem with wifi since leaving GB.
I'm on B926 base with B934.zip on top. I will flash B926 RIL then.

What exactly has been changed - or was the bug causing this?
I am intrigued :unsure:

  • 0

#31
andy/newbie

andy/newbie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:barnstaple/north devon
  • Devices:huawie g510,rk3066 tablet

try renaming the zip then re-adding it to the sdcard

tryed that still says E: bad zip,il redownload and try again

  • 0

#32
gusilin

gusilin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:Huawei G300
Well... I can confirm that, at least with B926, this works. I've just reached 127 hours without reboots including some travels by car.

What I can't understand is that my wife's G300, updated to B934 and then Infusion B05 (based on B934), keeps rebooting. Installing the 934 ril there has no sense... or am I wrong?

And another question... when I installed the fix in my phone, I deleted caches, restore defaults, etc... is this necessary?

Thanks for your work, Tillaz!

  • 0

#33
Degurney

Degurney

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 99 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xiaocai X9
  • Twitter:@degurney
hmm ok I`m on BB 2030.. with the odd reboot a day :( I`m guessing I cant use any of these RIL`s?
I`m on B06

  • 0

#34
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

hmm ok I`m on BB 2030.. with the odd reboot a day I`m guessing I cant use any of these RIL`s?
I`m on B06


use the one that matches your last official updates build number

last updata.app you used.... "not flashable.zip"

  • 0

#35
andy/newbie

andy/newbie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:barnstaple/north devon
  • Devices:huawie g510,rk3066 tablet
so the ril i need is b927?as that is the one i went to from gb to ics b927,even though i have flashed a repack zip b937 over on cwm am i right it needs to be only the offical update i done b927?

  • 0

#36
Degurney

Degurney

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 99 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xiaocai X9
  • Twitter:@degurney

use the one that matches your last official up dates build number

last updata.app you used.... "not flashable.zip"


Ah crud!! I can't remember what i used :(

  • 0

#37
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

so the ril i need is b927?as that is the one i went to from gb to ics b927,even though i have flashed a repack zip b937 over on cwm am i right it needs to be only the offical update i done b927?

Yes install the b927 ril

  • 1
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#38
andy/newbie

andy/newbie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:barnstaple/north devon
  • Devices:huawie g510,rk3066 tablet

Yes install the b927 ril

thanks mack,needed to be sure

  • 0

#39
Degurney

Degurney

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 99 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xiaocai X9
  • Twitter:@degurney

hmm ok I`m on BB 2030.. with the odd reboot a day I`m guessing I cant use any of these RIL`s?
I`m on B06


Don`t think I used an update.app

Now what do I do ?

Looking at my G300 folder I have these in there...

B934-ROM-REPACK.zip
b926-root-bl.zip

I`m guessing I`m used these files... where would I be at you think?

Edited by Degurney, 06 October 2012 - 09:39 PM.

  • 0

#40
Al_1604

Al_1604

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:Northampton, UK
  • Devices:Acer Liquid E2 Duo
@Degurney, the question is (probably) how did you originally upgrade from GB to ICS (requires an official update.app), this is likely the RIL you need to reflash if you're suffering regular reboots.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users