Jump to content


Photo

Help!!!installed chainfire 3d, now stuck on xolo boot screen

- - - - -

  • Please log in to reply
148 replies to this topic

#61
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
dose it connect to pc

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#62
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
grrr lol go to the install-recovery.sh delete reboot and mtp will start worth a try lol

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#63
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
No connection sound, but for now it ok because I finished zipping system.img before rebooting, and the zip is visible in mtp.

Just splitting now, will upload shortly.

sorry, will have to upload tomorrow, my network dropping :(

Ok I try upload system.img again this morning.....

Why does upload speed have to be so slow.....

Edited by jikobutsu, 11 October 2012 - 09:06 AM.

  • 0

#64
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD

Edited by jikobutsu, 11 October 2012 - 10:06 AM.

  • 0

#65
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
thanks m8 now we need someone with good network to join them up then uploaded it

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#66
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,639 posts
Downloading them and I'll get them uploaded. Only got 1Mb upload though

Update: zipped the image and uploading now.

  • 0

#67
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
Same my upload is a joke ;)

Edit: ok filefactory allows upto 300mb files, so will also upload the compressed 7zip there as it is all one file

Edited by jikobutsu, 11 October 2012 - 10:14 AM.

  • 0

#68
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,639 posts
I have it uploaded in a zip now. Will be 40 minutes.

Link will be http://www.flibblesa.../system.img.zip once uploaded. It won't work until the file has been uploaded for obvious reasons. Give it one hour from this post time.

  • 0

#69
jammybgud2008

jammybgud2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:orange san diego

I have it uploaded in a zip now. Will be 40 minutes.

Link will be http://www.flibblesa.../system.img.zip once uploaded. It won't work until the file has been uploaded for obvious reasons. Give it one hour from this post time.

did you verify the zip? getting an error when i try to extract. unknown file format or file corrupt

  • 0

#70
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
Try this: http://www.filefacto...ri3/n/system.7z

I pulled the system.img twice, so if other one is corrupt, this one hopefully is good :)

What are you using to open/extract the img ?

The img should be good, it has pulled to sd card and both times, exact same file size.

I just tried opening it with power iso but it wont open, nor can I mount it as a virtual drive. I think iso and img are similar so should be able to at least mount it right ?

But the zip I uploaded in link above is good, I downloaded to make sure, and it extracts fine.

Ok it is good, just extracted with winiso

Edited by jikobutsu, 11 October 2012 - 12:58 PM.

  • 0

#71
jammybgud2008

jammybgud2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:orange san diego

Try this: http://www.filefacto...ri3/n/system.7z

I pulled the system.img twice, so if other one is corrupt, this one hopefully is good data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABQAAAAUCAMAAAC6V+0/AAAABGdBTUEAANbY1E9YMgAAAiJQTFRFV0AI////V0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIV0AIW0IIV0AIW0IIW0QJW0IIV0AIV0AIV0AIQzQQa0oJbEwJbVELbk4Kb0wJb1QMcVILc1cMlF8Ll2oNmXEQnn8Vo2gLpGgLpGoMpW8NpXEOp3YQq4MUrH0Rro0Xr4QUsI4XsZAYuXQNwIkSwI0VyIAOyocQyqcdy4QQzosS1Kod1rIf3ZMS3ZUT3a8c3o4Q3rcf4ZER5JUR5ZYS5ZgS5aIW55wT554U6KkZ6qQV6qUW6qYW6qcX66gW7Lsf7a0X7a0Y7a8Z7bEb7rAY7rEY7rMa7rMb77EY77Ma77QZ77cd77oc8bgb8bkb8bob8b4f8cUh8skh87wb870c88If88kk89Im9Mwl9cMd9cch9sUe9scf9sgg9skh9swi9swk98og988k99Mm+c8h+dMk+dYm+9Mh+9Mi+9Uj+9Yk+9cl+9gl+9kn+9on+9oo+9op+9so/Ncl/Ngl/Non/Nso/N0o/N0p/dkk/dok/d4o/eAp/eEp/tsk/twk/t0k/t4l/uAn/uAp/uIq/uMp/uMq/uQq/94l/94m/98l/98m/+Am/+An/+En/+Eo/+Io/+Ip/+Mo/+Mp/+Mq/+Qp/+Qq/+Qr/+Uq/+UrX/9jcQAAACd0Uk5TAAABCQoLHCYnMDY4OjuCg4WHiImKm56fx8jJys3P1Ofp6enq7/DyAdnyKAAAAUZJREFUGNNt0b9Kw1AYhvH3OzlJ2qRpiiVCIxUUdXIRdFd0cfQOvA4HF3UWr0Fw83J0VEQpaLX/myY5Od/n0FGfS/g9RPibhgBwfB00MMuqwgIgDQBelMbRLj9NRp/TEgCRKD9Jjjq+FIvy9fm7XzA5BC/dPuu00tjx0EhsubCk4Mbd03Z6DVq5TcJ4J21qaPido6BNsACaeR50J1mm4cVhXQTCAPmeG0QuFIKWH4sFiwVHNa3jOjRqG2KV3FjgikVEtA8FkvzCMphZeLZ4rARQyF8KWGZhFlsYmMpAYTEuzi8ti3A1Hz4cmlEGh5x64u3fHSjJsp/7k1H+NTBEemVrL6o9AACOx9nH27Aiktra+nboKnA5n5TDt15BGih7ZrQZaqlMVbwP+gYgEsCLVptRk6fjWX9aAkS0RHbDBmZzs0Sm/3b8Apz1nhT0ICJTAAAAAElFTkSuQmCC

What are you using to open/extract the img ?

The img should be good, it has pulled to sd card and both times, exact same file size.

I just tried opening it with power iso but it wont open, nor can I mount it as a virtual drive. I think iso and img are similar so should be able to at least mount it right ?

But the zip I uploaded in link above is good, I downloaded to make sure, and it extracts fine.

using 7zip,i would of thought it'd be mountable. i'll try the other link. cheers

  • 0

#72
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
you don't need to extract the system.img lol

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#73
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,639 posts

did you verify the zip? getting an error when i try to extract. unknown file format or file corrupt


Before uploading I did. Then I just left it uploading. Sorry if it's corrupt

Piss.. it's corrupt :( sorry

  • 0

#74
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD

you don't need to extract the system.img lol


But if it wont extract it is corrupt which is why I tried to extract to make sure it ok.

Maybe I got OCD lol, I just like to check anything before to know it is good lol

The zip I uploaded to filefactory is not corrupt, it extracts to system.img

Edited by jikobutsu, 11 October 2012 - 01:06 PM.

  • 0

#75
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
oh ok lol

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#76
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,639 posts
Double checked mine and I'm re-uploading to my server. Doesn't matter if you no longer need the file as it'll be useful for anybody else in the future :D

  • 0

#77
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
Is the system.img corrupt though ? If it cannot be opened it must be. I know we dont need it extracted, but extracting it shows it is not corrupt.

Flibblesans server is better though as filefactory although a sound zip is so sloooow.

Edited by jikobutsu, 11 October 2012 - 01:14 PM.

  • 0

#78
jammybgud2008

jammybgud2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:orange san diego

you don't need to extract the system.img lol

Double checked mine and I'm re-uploading to my server. Doesn't matter if you no longer need the file as it'll be useful for anybody else in the future data:image/png;base64,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

nice 1. still need it , tho hopefully no-one makes the same mistake i did :)

  • 0

#79
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
Ah off topic....@rickywyatt, I have adb :)

I switched my variable to the root adb folder,(the root san diego exploit) and it works, why the usual adb setup does not work, not sure ?

Attached Files


Edited by jikobutsu, 11 October 2012 - 01:21 PM.

  • 0

#80
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,639 posts
the system.img is ext format so normally you won't be able to mount it unless you are on Linux or something like that.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users