Jump to content


Photo

Help!!!installed chainfire 3d, now stuck on xolo boot screen

- - - - -

  • Please log in to reply
148 replies to this topic

#121
jammybgud2008

jammybgud2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:orange san diego

i just tested it by erasing system in fastboot ended stuck at boot screen then entered fastboot -i 0x8087 flash update update.zip in fastboot now back up and running so if you are bricked you can no save your phone

so erasing system enables the flash of the update. great news for all who get stuck in the future. cheers for your help ricky

  • 0

#122
jammybgud2008

jammybgud2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:orange san diego

Congratulations to you and all who helped. I've been watching with baited breath for the last couple of days.

cheers its been stressful, but have learned alot. most of all DO NOT INSTALL CHAINFIRE 3D :D

  • 0

#123
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
you type fastboot -i 0x8087 flash update update.zip witch work

before you typed fastboot -i 0x8087 update update.zip witch dont

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#124
jammybgud2008

jammybgud2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:orange san diego

you type fastboot -i 0x8087 flash update update.zip witch work

before you typed fastboot -i 0x8087 update update.zip witch dont

ahh makes sense :D

  • 0

#125
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,641 posts
This phone just gets better! Now that flashing the update.zip via fastboot works we just need to obtain the Orange stock ROMs and we're laughing.

Glad you finally managed to get your phone back up and running. I think we need to set up a stickied guide to assist other users in the future. Some instructions on flashing will be extremely useful.

  • 2

#126
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
all ready done m8 I even made a brick fixer for everyone

  • 1
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#127
dhananjay Vs

dhananjay Vs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Intel xolo X900
Hey the same thing happened to me and now I'm stuck at the Xolo Logo, Need help Please ?

  • 0

#128
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2
Run brick fix from AIO tool. Top pinned post in development section

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)

#129
dhananjay Vs

dhananjay Vs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Intel xolo X900
How do i run the brick fix from AIO tool ?

  • 0

#130
dhananjay Vs

dhananjay Vs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Intel xolo X900
I'm a total noob, I have downloaded all the Aio files but I've got no idea how to use it.

  • 0

#131
dhananjay Vs

dhananjay Vs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Intel xolo X900
If I open the Aio Auto for Xolo it says device not found.

  • 0

#132
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2
Put it in droidboot mode then try it. Power on and volume down

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)

#133
dhananjay Vs

dhananjay Vs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Intel xolo X900
It still says error: Device not Found.

  • 0

#134
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2
Have you installed the drivers?

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)

#135
dhananjay Vs

dhananjay Vs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Intel xolo X900
Yes, I've got the drivers installed.

  • 0

#136
dhananjay Vs

dhananjay Vs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Intel xolo X900
now it says error cannot load xolo/update- zip
continue once the phone has flash the update and fully rebooted into android
Press any key to continue

  • 0

#137
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,514 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

now it says error cannot load xolo/update- zip
continue once the phone has flash the update and fully rebooted into android
Press any key to continue

Have you got the Xolo ICS update.zip file in C:\SanDiego\tools\bricked (on windows 32bit it should be 306,356KB in size)?

  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#138
dhananjay Vs

dhananjay Vs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Intel xolo X900
The file is empty.

  • 0

#139
dhananjay Vs

dhananjay Vs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Intel xolo X900
Okay, now I'm downloading the xolo/update.zip file, what do I do after putting it in C:San diego/Tools/Bricked ?

  • 0

#140
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,514 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

Okay, now I'm downloading the xolo/update.zip file, what do I do after putting it in C:San diego/Tools/Bricked ?

First close down the tool and use task manager to make sure there isn't any instances of adb running, if there is kill them. Presuming you've got the Intel drivers installed (have you been able to access the phone before?) run the fix brick option.

  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users