Jump to content


Photo

мегафон sp-a20i mint system dump please

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
shootomanUK

shootomanUK

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford, Manchester
  • Devices:AZ210A , WT19i , DynaTAC 8000X
  • Twitter:@not got one
Hi could anyone who has got the мегафон sp-a20i mint please upload a system dump

thanks.

or in russian:

Кто-нибудь получил мегафон SP-a20i мятой

Пожалуйста, не могли бы вы загрузить ICS система тяги

Edited by shootomanUK, 20 October 2012 - 05:29 PM.

  • 0

#2
DumonKri

DumonKri

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 100 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Diego
Does this chinese phone run the same porcessor as ours?

http://3g.lenovo.com/forum-298-1.html

Looking at a Russian website they were testing ICS on the mint and in it i saw this:

SUNRISE_SMB_REV30_V2_R3_1229.C

Doing a google search i managed to find a Chinese forum which was about an intel based phone the "music phone K800"

It does have the same processor.

Edited by DumonKri, 20 October 2012 - 02:03 PM.

  • 1

#3
shootomanUK

shootomanUK

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford, Manchester
  • Devices:AZ210A , WT19i , DynaTAC 8000X
  • Twitter:@not got one
Yeah ive seen the k800, also im a member of that lenovo site, a few months ago before we had root i used to check that site for hacks.

also when searching google for :

SUNRISE_SMB_REV30_V2_R3_1229.C


google says:
Your search - SUNRISE_SMB_REV30_V2_R3_1229.C - did not match any documents.

you sure you got it right lol ?

  • 0

#4
prog_san

prog_san

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Devices:МегаФон SP-A20i Mint

Edited by prog_san, 30 November 2012 - 09:26 PM.

  • 0

#5
prog_san

prog_san

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Devices:МегаФон SP-A20i Mint

Hi could anyone who has got the мегафон sp-a20i mint please upload a system dump


System dump SP-A20i Mint - 4.0.4.zip

  • 0

#6
shootomanUK

shootomanUK

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford, Manchester
  • Devices:AZ210A , WT19i , DynaTAC 8000X
  • Twitter:@not got one

System dump SP-A20i Mint - 4.0.4.zip


Great thank you, now i wonder if Ricky could add this to his AIO tool ?

  • 0

#7
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
is this a full Rom or just a dump

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#8
ayziaa

ayziaa

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lyon, France
  • Devices:Nexus 4, LG G Pad
  • Twitter:@Ayziaa
I looked arround on the russian seller of this version of the osd. Seems like the update is only available on ota (if someone could comfirm that). There still is wireshark to try to get that zip.

  • 0
Android folder music player for holo lovers :https://play.google....=fr.ayziaa.App2

#9
prog_san

prog_san

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Devices:МегаФон SP-A20i Mint

is this a full Rom or just a dump


just a dump. I make it by Android ADB 4.8 plugin for Total Commander.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users