Jump to content


Photo

FrenkieDroid v8 GT-I8000 Full Working! NOW B7610 TOO!!!!!


  • Please log in to reply
312 replies to this topic

#21
cakabey27

cakabey27

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i8000 omnia 2
Hi
I install 5.1 version but not carcing after 10-15 secon. Please help

  • 0

#22
xheretic

xheretic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:Samsung Omnia II 16GB - i8000
Hi there!
This ROM is really awesome lightning fast!
But why in the GOOGLE PLAY almost every app show me "Your device is not compatible" ?!?
I was using for some time this android rom: cm_beta2 and there wasn't this error :(

How you guys?

EDIT: I just restarted phone and it start works! :D

Edited by xheretic, 17 November 2012 - 03:22 PM.

  • 0

#23
frenkie999999999

frenkie999999999

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Location:somewere in time
  • Devices:TooMuchToWriteThereHere!
I am very happy to see people who can use Android even if they are unable to buy a real Android device. I think I will devote more time to improve this project, and I do not think that I will never part from this device.

Edited by frenkie999999999, 18 November 2012 - 11:28 AM.

  • 0

#24
actionboyCZ

actionboyCZ

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
Hi, is possible to make a version for 2GB Omnia version? I wanna to have it in mystorage, but its only abou 1,5GB free space.

  • 0

#25
xheretic

xheretic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:Samsung Omnia II 16GB - i8000

I am very happy to see people who can use Android even if they are unable to buy a real Android device. I think I will devote more time to improve this project, and I do not think that I will never part from this device.

Nice to see that! Thx Frenkie for definetly best Android rom for our Omnia 2.

Hi, is possible to make a version for 2GB Omnia version? I wanna to have it in mystorage, but its only abou 1,5GB free space.

I installed this rom to my 32GB Lexar Class10 microSDHC card and it runs very well without problem.

But I've got one bug...in any of ANGRY BIRDS game I've got white backgrounds and it's really not cool :( Can anyone try Angry Birds...will You?? Thx in advance!

  • 0

#26
zappazz

zappazz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
Nice work, thanks.
I'm not able to find a Working App to use the flash led as a Light. Do you havd any suggestion?

  • 0

#27
voyteckst

voyteckst

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 889 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cracow, Poland
  • Devices:Xperia Neo V/Nexus 7

Nice to see that! Thx Frenkie for definetly best Android rom for our Omnia 2.


I installed this rom to my 32GB Lexar Class10 microSDHC card and it runs very well without problem.

But I've got one bug...in any of ANGRY BIRDS game I've got white backgrounds and it's really not cool :( Can anyone try Angry Birds...will You?? Thx in advance!

It's kernel error. This version of kernel has probably set to low reserved 3d memory amount.

Edited by voyteckst, 20 November 2012 - 09:25 PM.

  • 0

#28
Antoxa1998

Antoxa1998

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
As i see there used iPaq Kernels.
So only Angry birds without white squares with a one Kernel.
Angry birds in Space - always white squares.

Edited by Antoxa1998, 21 November 2012 - 12:02 AM.

  • 0

#29
xheretic

xheretic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:Samsung Omnia II 16GB - i8000
Thx guys...it's kernel problem. I tried Kernel mod 2 from link at the first page and Angry Birds runs nice and smooth.

  • 0

#30
Mohammadhsnpr

Mohammadhsnpr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
can any one help me installation guide in the version for 16GB Omnia version?
thanks

  • 0

#31
mulardo

mulardo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:Madrid (Spain/España)
  • Devices:G510-0200

Sory, but its woks 4 me! And all my friends too!


Could you tell me what do you ROM (WM) use? Because I can't do working my camera.

Regards,
Mulardo

  • 0

#32
frenkie999999999

frenkie999999999

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Location:somewere in time
  • Devices:TooMuchToWriteThereHere!

Hi, is possible to make a version for 2GB Omnia version? I wanna to have it in mystorage, but its only abou 1,5GB free space.


But this version IS for 2 Gb version!

  • 0

#33
Agrajag

Agrajag

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hello... I tried to install via Ubuntu, like I did other times, but with no success (and I'm having problems with virtualization also). So I'm trying to use "FrenkieDroid V7". Well, even changing the startup.txt file from "...mmcblk1p6" to "mmcblk0p6" I get stuck "Android on Omnia II Loading.." I don't know what's wrong. Maybe the partition number... but I've already tried a lot of combination.

Ahh... it's ok now. If someone is having problem with boot... I used "mmcblk1p2".
Thanks!!

Edited by Agrajag, 22 November 2012 - 06:39 PM.

  • 0

#34
actionboyCZ

actionboyCZ

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
thanks

Edited by actionboyCZ, 23 November 2012 - 06:18 AM.

  • 0

#35
aliexx

aliexx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:I8000
Hi ... thank you ... every thing is OK with my device but the phone doesn't work ... in the read me file is wroten that:
" If phone is not working for You (it's missing WCDMA 1900 frequency), just use standard JJ1 image. To do this rename cm_update_wm.sh script to cm_o2_update.sh re-run android and after update reboot. (cm_update_i65.sh script is to back to standard beta phone image)."

But i didn't understand it :( what does it mean by standard JJ1 image? its related to windows mobile? I don't know where should I find cm_update_wm ... help me plz
thanks in advanced

Edited by aliexx, 23 November 2012 - 07:13 PM.

  • 0

#36
actionboyCZ

actionboyCZ

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
Hi, I am little lost in android. Can u explain me where how etc. can I make my SD card to work? I have installed android in mystorage. What type of format i need on sd card - FAT32 or ext4?tried both, none works

Edited by actionboyCZ, 24 November 2012 - 08:22 PM.

  • 0

#37
tch717

tch717

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:GT-I8000
having some prob downlod apps from google play..

"Your device is not compatible"

how to fix this?


e-meow.com
is my blog

  • 0

#38
xheretic

xheretic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:Samsung Omnia II 16GB - i8000

Hi, I am little lost in android. Can u explain me where how etc. can I make my SD card to work? I have installed android in mystorage. What type of format i need on sd card - FAT32 or ext4?tried both, none works

I have Android on my SD card...system runs well but same as you it did not see FAT32 partition on SD card...so my camera won't take a picture, still throw me a message about insterting card :)

having some prob downlod apps from google play..

"Your device is not compatible"

how to fix this?

I had same bug and after first reboot I'm able to install almost every app...strange.

Edited by xheretic, 27 November 2012 - 08:45 PM.

  • 0

#39
gabi jipa

gabi jipa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i8000
salute I installed FrenkieDroid_v7 works perfectly as a system .. but I had a problem my sd card is unavailable: (...

  • 0

#40
xheretic

xheretic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:Samsung Omnia II 16GB - i8000
Hi there...we've got same issue...You'are not an only one :)

Frenkie999999 any solution for working SD Card?!?

Edited by xheretic, 28 November 2012 - 09:16 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users