Jump to content


Photo

Dead Trigger problem on ICS?

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
marcioo

marcioo

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hello everyone!
I have a problem with my Dead Trigger that when I go play it, I have a transparent delay and lag a bit, anyone have this problem and how to fix it?

  • 0

#2
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
AFAIK it's a kernel issue in the touchscreen driver. I don't think anyone has fixed it yet but when someone does it'll be in the form of a custom kernel.

I'm assuming that's what you mean, I call it the "Dead Trigger problem" myself.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#3
Aport

Aport

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts

AFAIK it's a kernel issue in the touchscreen driver. I don't think anyone has fixed it yet but when someone does it'll be in the form of a custom kernel.

I'm assuming that's what you mean, I call it the "Dead Trigger problem" myself.


Dead Trigger works great on your CM9, it just lags a bit.No bad texture problems like in other roms.

  • 0

#4
thepolodoc

thepolodoc

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300 and HTC Explorer
  • Twitter:@thepolodoc
for me it also does the effects marcioo is describing in the amazon appstore. Im guessing its the same problem

  • 0

#5
marcioo

marcioo

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Yes, I have this exactly problem.

In CM10 JellyBeam that problem are fixed?

Edited by marcioo, 29 October 2012 - 10:37 PM.

  • 0

#6
miguelf

miguelf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei G300, [CM11] [4.4.2]
Same problem here and im running on infusion. Its kinda frustrating, all games where working better on GB

Edited by miguelf, 04 November 2012 - 09:58 PM.

  • 0

#7
marcioo

marcioo

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Anyone don't know how to solve this problem?

  • 0

#8
miguelf

miguelf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei G300, [CM11] [4.4.2]
I changed today from infusion rom to the new CM9 R3 I tested dead trigger and its working! No more layer problem (:


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users