Jump to content


Photo

UK Vodafone ICS - B936 released OTA !

- - - - -

  • Please log in to reply
223 replies to this topic

#61
psionandy

psionandy

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 450 posts
  • Gender:Male
  • Location:Liverpool, England
  • Interests:Mobile tech.. gadgets.. Liverpool FC
  • Devices:Note 2 and Ascend G300 CM10 R2
  • Twitter:@psionandy

Can someone copy it off their phone to a PC before updating their phone please?


assuming it ever gets to my device, where would the download be?

  • 0

#62
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Settings menu, check for updates.

  • 0

#63
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
which unlocker did you use, I think there are 2 for gb and ics boot loader. Did you try a battery pull?

  • 0

#64
alpine101

alpine101

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xoom,Huawei G300,Ainol Fire

which unlocker did you use, I think there are 2 for gb and ics boot loader. Did you try a battery pull?

The one downloaded from step 2 here:http://www.modaco.com/topic/355583-guide-how-to-install-and-root-ics-403-on-the-g300-b926hspa11/
which is said to be used after the ICS update. Which I had done...
Yes, battery pulled, I'll try leaving it out for some time but don't hold out much hope. I'm charging my little old Huawei... ICS was working fine until that last step. Just don't attempt to unlock the bootloader using that application, rooting's OK.

Edited by alpine101, 31 October 2012 - 07:07 PM.

  • 0

#65
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Have you tried the force update method or will it not turn on at all? Could always return to vodafone, and say it broke updating to the latest ics which isn't really a lie.

  • 0

#66
johnpeterman

johnpeterman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
I have an update.zip from HwOUC. Should I upload it?

  • 0

#67
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
how big is it. Is it an update.app? wat version are you on now and what country?

  • 0

#68
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
If you look inside it, there should be a PDF with instructions. Does it say what it is?

  • 0

#69
johnpeterman

johnpeterman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
I got the phone from UK but I don't live there.
I had B892 stock until today, when I downloaded B895 from the rapidshare link in this thread.
I've successfully updated via dload folder, then I immediately received the notification to update via OTA.
I downloaded the file and copied it to my pc.

Edited by johnpeterman, 31 October 2012 - 07:22 PM.

  • 0

#70
kieranswhite

kieranswhite

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Acend g300
  • Twitter:@@kieran9969
Please upload it.. someone can then make a CWM flashable zip

  • 0

#71
johnpeterman

johnpeterman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
Can you recommend a host, please?
Also, I have a bit of a problem, my sd card has only 1GB, and I can't update because I don't have the required space.

  • 0

#72
alpine101

alpine101

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xoom,Huawei G300,Ainol Fire

Have you tried the force update method or will it not turn on at all? Could always return to vodafone, and say it broke updating to the latest ics which isn't really a lie.

It won't turn on at all, as you'd expect if they've modded the boot loader and that unlock application is now patching the wrong places in it...
Bought it from Tesco some months ago. Pity. it was a nice phone!

Edited by alpine101, 31 October 2012 - 07:32 PM.

  • 0

#73
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
You can copy the file to PC, take what you need off the SD card and wipe the rest. Apps are not transferred from gb to ics so take music, pics and videos off the SD card and wipe.

A gb app will generally force close if you try to reinstall a backup to ics.

  • 0

#74
kieranswhite

kieranswhite

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Acend g300
  • Twitter:@@kieran9969
Ermm... solid files. Dropbox. MediaFire??

  • 0

#75
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
try solidfiles or media fire to host

  • 0

#76
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

Ermm... solid files. Dropbox. MediaFire??

i would recommend dropbox, as its the only site that doesnt delete your files and it has an unlimited file size

Solidfiles-max size is 250MB
Dropbox- max size is UNLIMITED
Mediafire-max size is ~250MB

Edited by mack_, 31 October 2012 - 07:33 PM.

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#77
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Alpine, its not something I would expect to happen. Do power on and volume either up or down work?

  • 0

#78
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
Can people on Huawei Hisuite check for an update. Im wondering if those on applicable update versions may see a rom update on hisuite where it wont show on the phone itself?

  • 0

#79
alpine101

alpine101

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xoom,Huawei G300,Ainol Fire

Alpine, its not something I would expect to happen. Do power on and volume either up or down work?

Quite.
I've tried all combinations, up/power, down/power, up/down/power. Dead as the proverbial!

  • 0

#80
johnpeterman

johnpeterman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
I made two volumes and started uploading them to dropbox and mediafire.
Meanwhile, despite having 549MB free, I can't install the update, it says insufficient space.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users