Jump to content


Photo

Problems with Hardware Mounting

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5
Yesterday , i was trying to connect my ZTE Skate to my computer with Windows 7 and what i found is that when i connect my device each time to the computer , it won't let me install the necessary Drivers and i don't know why.

Im running the Stock Carrier ROM (Android 2.3.4) , which is a flashable TPT that i've downloaded via the ZTE Support website and installed on the device , so far no luck :(. Also i tried to clean the ZTE Drivers for the device to resolve the compatibility issues with my Skate , but if i connect again the device it won't let me install the drivers for it.

Here's some Screenshots of the problem

Attached Files


Edited by WiiSky70, 01 November 2012 - 03:12 PM.

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#2
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko
Try installing the ZTE drivers manually? You can find them online.

Edited by omegavesko, 01 November 2012 - 04:50 PM.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users