Jump to content


Photo

problem with earphones

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
skaternater12

skaternater12

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
hi guys i have a problem with my OMC and ive had it since i got the phone so i know its not a ROM problem everytime i plug in earphones with buttons on the earphones the button has to be clicked otherwise the audio is fuzzy i was wondering if anyone else has this problem and can they fix it

  • 0

#2
Verhaaltjes

Verhaaltjes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Devices:ZTE Skate
Posting the same issue 2-3 times won't help in getting any answers anytime sooner.

  • 0

#3
timoti111

timoti111

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia - Lednicke Rovne
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@timoti111
I have same problem too and posted topic too but no solutions was found :/

  • 0

#4
HeikoH

HeikoH

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Location:Estonia
  • Devices:ZTE Skate
Does the hardware button on the stock earphones even work for you guys? I'm on C3C0's CM 7.2, and the clicks aren't even recognized by the ROM.

  • 0
Posted Image

#5
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Does the hardware button on the stock earphones even work for you guys? I'm on C3C0's CM 7.2, and the clicks aren't even recognized by the ROM.


It's worked on every ICS ROM I've used.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users