Jump to content


Photo

G300 Stuck on Chinese boot logo HELP!!!!!!!

- - - - -

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
ebobing

ebobing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
my g300 is stuck on the Chinese boot logo and will not go into the android os it seems to just hag there. I did try update it with the b944 rom but.

I can get the CMW boot manager up but every time i try to install a rom after formating and wiping it just hangs there after reboot.

Could any one help me please or point me to somewere i can fix it thanks!

  • 0

#2
kieranswhite

kieranswhite

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Acend g300
  • Twitter:@@kieran9969
try flashing another rom after doing all of the wipes

  • 0

#3
djuroue

djuroue

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 280 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Alcatel OT-6030X, Nokia N85
Yeah. Download huawei's official B934 from here :
http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDY1MTg=

And try flashing it !

  • 0

Like and use my Huawei G300 Facebook page :

https://www.facebook...500555660012245

5979.gif
47648.gif
39369.jpg
23706kl7.gif
7232ky4.jpg


#4
ebobing

ebobing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
thanks for the replys. i did try reflashing it with other roms also doing the wiping each time, i've not try the one you linked so i'll give it a go and report back.

Edited by ebobing, 11 November 2012 - 10:37 AM.

  • 0

#5
ebobing

ebobing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
i tryed flashing it, i put it on my sd card in dload and pressed and held volume up and down with power but the progress bar stops half way of couse wiped before. any more advice?

Edited by ebobing, 11 November 2012 - 11:15 AM.

  • 0

#6
ebobing

ebobing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
I'm into a GB custom rom but i cant update to ics through the software up date in storage how can i upgrade to ics

  • 0

#7
Hkarta

Hkarta

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Huawei Ascend g300
Had quite the same issue; didnt read the threads and tried to flash ics rom without running stock upgrade first.
Well, long story short, after 4 hours i managed to flash custom GB back, like you did. Official upgrade would too fail for me.
Anyway, tried the "middle upgrade" or how is it called - no change. I kept on trying official stock roms when finally one managed to flash (it was some 4.0.3 chinese rom) - dont have the link anymore, but try to look it up on huawei site. :)

  • 0

#8
ebobing

ebobing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Thanks for all the replys guys still having trouble updating to ics.

My phone was on huawei chinese ics by dload update originaly so i updated it to ICS 944.

For some reason I desided to downgraded it to vodafone stock GB (stupid i know), that was no good so i tryed to update the phone to ics through OTA but it froze half way i then tryed the middle update but it froze again. I was the stuck in the (chinese) orange boot logo I fixed this by loading CMW and loading a old GB atomicmod rom.

Now i can use atomicmod but i cant flash ICS (via CMW) as it frezes on the orange boot logoo or update it via the storage options as it frezes on the progress bar.

I would appreciate any help. Thanks!!

  • 0

#9
ebobing

ebobing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
also if any one has a link to a Stock vodafone GB Rom (rom so i can use a it on CMW) would really appreciate that.

  • 0

#10
bladebuddy

bladebuddy

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 posts
  • Gender:Male
  • Interests:All things outdoors , family and phone
  • Devices:zte blade + Huawei Ascend G300

Thanks for all the replys guys still having trouble updating to ics.

My phone was on huawei chinese ics by dload update originaly so i updated it to ICS 944.

For some reason I desided to downgraded it to vodafone stock GB (stupid i know), that was no good so i tryed to update the phone to ics through OTA but it froze half way i then tryed the middle update but it froze again. I was the stuck in the (chinese) orange boot logo I fixed this by loading CMW and loading a old GB atomicmod rom.

Now i can use atomicmod but i cant flash ICS (via CMW) as it frezes on the orange boot logoo or update it via the storage options as it frezes on the progress bar.

I would appreciate any help. Thanks!!


You shouldn't try using cwm on atomic mod to update to ICS as it will not update the baseband to 2030, you need to go update app dload method.
Try downloading b927 and see if it will flash. Its the only one that works for me and a few others including the post above. Here's a link
http://www.modaco.co...?/topic/355851-[ICS]-Found-U8815-B927-ROM#entry1988477

If that doesn't work then you're only other option is to zero you're IME number.

  • 0
Biohazard

#11
ebobing

ebobing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
hello bladebuddy thanks for the reply i'm at work so i cant try it at the moment. Could zeroing my IME number allow me to update from the GB atomicmod to the latest b944 ics rom as i confident that i can restore my IME number? just not on zeroing it. :D

  • 0

#12
ebobing

ebobing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Thanks! alot zeroing the ime alowed me to update to ics via the storage settings

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users