Jump to content


Photo

[ROM] [JB] Paranoid Android 2.x for the ZTE Crescent!

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
131 replies to this topic

#61
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

Can anyone help me with why i can't see play store when install please. Thanks.

Use my Minimal Gapps and you may have to trim the ROM .zip beforehand

  • 1
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#62
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Can you give me your Vendor/PA directory ?

  • 0

#63
DumonKri

DumonKri

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 100 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Diego

Use my Minimal Gapps and you may have to trim the ROM .zip beforehand


Thought it may be something stupid like that. Thanks for your help.

  • 0

#64
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

https://github.com/ColdFusionX

I made no changes to the device configs :P

(you'll want to make changes in the vendor/pa folder)

Is the camera much better than the CM10 one because hasn't stuff like that been fixed a little on coldfusion?

  • 0

#65
rymate1234

rymate1234

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 110 posts

Can you give me your Vendor/PA directory ?

Why do you want it? Isn't one build of this good enough? :P

Is the camera much better than the CM10 one because hasn't stuff like that been fixed a little on coldfusion?

Try it!

  • 0

#66
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Yes, it is better, the preview is better, especially when using the 4.2 camera app you can make panoramas and record video, but the preview is a liitle bit strange sometimes.

  • 0

#67
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

Yes, it is better, the preview is better, especially when using the 4.2 camera app you can make panoramas and record video, but the preview is a liitle bit strange sometimes.

i do install the 4.2 camera from KonstaT's CM10?

  • 0

#68
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)

Why do you want it? Isn't one build of this good enough? :P


Try it!


I want to use it for comparison when building another ROM. Since I am not very experienced, being able to compare it would probably help me.

i do install the 4.2 camera from KonstaT's CM10?


I think it'll work, I just took the apk out of there and installed it, wich worked too

Edited by gbosh, 23 November 2012 - 04:08 PM.

  • 0

#69
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1
Edit-

http://forums.androi...tml#post2283346

Flashable ZIP For JB 4.2 Camera/Gallery with working panorama etc- Do a backup before flashing just in case it doesnt work how you want it.



And I'm wondering if there's anything I can change to make the rom run a bit smoother? I get a fair bit of lag every now and again along with random bursts of colours/shapes on my screen which soon disappear but it does get irritating.

Thanks

Edited by CurtisAndroidSF2, 23 November 2012 - 04:31 PM.

  • 0

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#70
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

Why do you want it? Isn't one build of this good enough? :P


Try it!

I will once its charged :)

  • 0

#71
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

Edit-

http://forums.androi...tml#post2283346

Flashable ZIP For JB 4.2 Camera/Gallery with working panorama etc- Do a backup before flashing just in case it doesnt work how you want it.



And I'm wondering if there's anything I can change to make the rom run a bit smoother? I get a fair bit of lag every now and again along with random bursts of colours/shapes on my screen which soon disappear but it does get irritating.

Thanks

have you tried flashing KonstaT's 4.2 camera flash able zip?

  • 0

#72
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

Edit-

http://forums.androi...tml#post2283346

Flashable ZIP For JB 4.2 Camera/Gallery with working panorama etc- Do a backup before flashing just in case it doesnt work how you want it.



And I'm wondering if there's anything I can change to make the rom run a bit smoother? I get a fair bit of lag every now and again along with random bursts of colours/shapes on my screen which soon disappear but it does get irritating.

Thanks

This is a problem with the fact that JB is made for higher-end phones, and it can not be solved with quick fixes

  • 0
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#73
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1
Yeah I understand that, just wondering if there was a way to tone it down a bit.

  • 0

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#74
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17
Ive just flashed this rom booted seemed ok then i went into the menu and there was no play store, so i thought i would sort that out later and then i noticed that the home button does not work on the vivacity! shame would have really liked to try this rom and maybe use it as a daily. I did a backup before i tried this but when i tried to restoe it said checking MD5 sums then MD5 mismatch what should i do?

Edited by reedo_17, 23 November 2012 - 06:05 PM.

  • 0

#75
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
You need to install Gapps-minimal from the op to get the playstore and to get the softkeys working you need to install the vivacity version

  • 0

#76
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

You need to install Gapps-minimal from the op to get the playstore and to get the softkeys working you need to install the vivacity version

well i did install the vivacity version and installed the minimal gapps and they both those things didnt work and do you know how to fix MD5 mismatch error?

  • 0

#77
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Re-download

  • 0

#78
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

Re-download

I just re downloaded and reflashed still no google play, still no working home button and this time i also noticed that when the lock button what ever you call it doesn't actually lock the phone it just turns it on and off. Oh yeah and the camera preview is definatley better than CM10 but im going to have to go back to CM10. I would love a CM10 version of this without the Paranoid android part

Edited by reedo_17, 23 November 2012 - 07:45 PM.

  • 0

#79
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
You can just disable a ParanoidAndroid functions easily

  • 0

#80
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

You can just disable a ParanoidAndroid functions easily

i will once the home button etc are fixed

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users