Jump to content


Photo

[ROM] [JB] Paranoid Android 2.x for the ZTE Crescent!

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
131 replies to this topic

#101
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1

ParanoidSettings > apps > settings


Thanks man

  • 0

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#102
relaxpn

relaxpn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:ZTE ATLAS W
I have trimmed the rom down a bit, had some problems with the a2sd script among with the minimal gapps not installing the google store application. Also some functions were not working, like lockscreen and the phone was acting a bit strange.

Removed:
Apollo music player,
Language files,
Video editor,
Live wallpapers,
Few notifications and ringtones.

Original size: 129,1mB --->>> trimmed to 111,5mB.
This is the vivacity, tt+ version.
http://www.mediafire...aulhiji8xf4yvhh

So, I have installed the trimmed rom, omx patch from the first page, minimal gapps, a2sd script and everything has worked fine untill now.

Thanks for the awesome rom, will test the battery life once I manage to charge my phone back to 100%.

Edited by relaxpn, 28 November 2012 - 02:18 PM.

  • 0

#103
cartwheelbob

cartwheelbob

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Devices:ZTE Crescent (Vivacity)

I have trimmed the rom down a bit, had some problems with the a2sd script among with the minimal gapps not installing the google store application. Also some functions were not working, like lockscreen and the phone was acting a bit strange.

Removed:
Apollo music player,
Language files,
Video editor,
Live wallpapers,
Few notifications and ringtones.

Original size: 129,1mB --->>> trimmed to 111,5mB.
This is the vivacity, tt+ version.
http://www.mediafire...aulhiji8xf4yvhh

So, I have installed the trimmed rom, omx patch from the first page, minimal gapps, a2sd script and everything has worked fine untill now.

Thanks for the awesome rom, will test the battery life once I manage to charge my phone back to 100%.


Thanks - Does the home button work?

  • 0

#104
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

Thanks - Does the home button work?

Does your home button not work on the actual build?

  • 0

#105
relaxpn

relaxpn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:ZTE ATLAS W
It works for me

  • 0

#106
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

It works for me

Have you got a T-mobile vivacity?

Edited by reedo_17, 28 November 2012 - 05:48 PM.

  • 0

#107
relaxpn

relaxpn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:ZTE ATLAS W
Yes, Telenor Touch plus aka T-Mobile Vivacity

  • 0

#108
cartwheelbob

cartwheelbob

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Devices:ZTE Crescent (Vivacity)
i've got vivacity and home button does not work along with slide lock. Will try relaxpn's trimmed version tonight

Edited by cartwheelbob, 28 November 2012 - 06:01 PM.

  • 0

#109
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

i've got vivacity and home button does not work along with slide lock. Will try relaxpn's trimmed version tonight

okay same problem Tell me what happens

  • 0

#110
cartwheelbob

cartwheelbob

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Devices:ZTE Crescent (Vivacity)

okay same problem Tell me what happens


Good News! Everything I need now works. Got my slide lock and home button functioning again. A tip with the weird camera colours and strange goings on - download Camera ICS, seems a lot more stable, a lot less funky colours. I've been able to take normal picks, panoramic pics and video with minimal lag, random colours down the screen or issues.

I'll let you know if I have any issues as I play a bit more with it, but seems stable enough on my TMV!

  • 0

#111
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17

Good News! Everything I need now works. Got my slide lock and home button functioning again. A tip with the weird camera colours and strange goings on - download Camera ICS, seems a lot more stable, a lot less funky colours. I've been able to take normal picks, panoramic pics and video with minimal lag, random colours down the screen or issues.

I'll let you know if I have any issues as I play a bit more with it, but seems stable enough on my TMV!

So the home button works on the trimmed version

  • 0

#112
cartwheelbob

cartwheelbob

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Devices:ZTE Crescent (Vivacity)

So the home button works on the trimmed version


Yep, I also removed goo manager (not that it would make that much difference)

  • 0

#113
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17
I think its the gapps minimal which is breaking the homebutton and lock button because i just flashed Dazzozo's CM10 and i installed the minimal gapps i had not home button etc and no play store again but ive just reflashed it without gapps and i now have a homebutton weird :S

  • 0

#114
ruyzalim

ruyzalim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:portugal
  • Devices:zte optimus barcelona

I think its the gapps minimal which is breaking the homebutton and lock button because i just flashed Dazzozo's CM10 and i installed the minimal gapps i had not home button etc and no play store again but ive just reflashed it without gapps and i now have a homebutton weird :S


hello i tryed both roms and with minimal gapps or not homebutton works :o dont know whats going on with your phone thats strange :/

edited : tryed the new rom of 30/11/2012 cm10 and have the same problem has you now with or withou gapps installed!

Edited by ruyzalim, 01 December 2012 - 05:35 PM.

  • 0

#115
cartwheelbob

cartwheelbob

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Devices:ZTE Crescent (Vivacity)

hello i tryed both roms and with minimal gapps or not homebutton works :o dont know whats going on with your phone thats strange :/

edited : tryed the new rom of 30/11/2012 cm10 and have the same problem has you now with or withou gapps installed!


Stick with this ROM then, it seems stable enough. or does the other cm10 rom have any superior features? If you delete a few apk's from the rom it'll work, either that or flash a different TPT with larger system parition

  • 1

#116
ruyzalim

ruyzalim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:portugal
  • Devices:zte optimus barcelona

Stick with this ROM then, it seems stable enough. or does the other cm10 rom have any superior features? If you delete a few apk's from the rom it'll work, either that or flash a different TPT with larger system parition


i dont know if the other rom have any superior features the version of 30\11\2012 i dicovered that is not released it for the vivacity thats why it dont work on my phone i couldnt test it

  • 0

#117
emulov

emulov

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

I have trimmed the rom down a bit, had some problems with the a2sd script among with the minimal gapps not installing the google store application. Also some functions were not working, like lockscreen and the phone was acting a bit strange.

Removed:
Apollo music player,
Language files,
Video editor,
Live wallpapers,
Few notifications and ringtones.

Original size: 129,1mB --->>> trimmed to 111,5mB.
This is the vivacity, tt+ version.
http://www.mediafire...aulhiji8xf4yvhh

So, I have installed the trimmed rom, omx patch from the first page, minimal gapps, a2sd script and everything has worked fine untill now.

Thanks for the awesome rom, will test the battery life once I manage to charge my phone back to 100%.

russian delete ?

Edited by emulov, 05 December 2012 - 06:05 AM.

  • 0

#118
ruyzalim

ruyzalim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:portugal
  • Devices:zte optimus barcelona
hello anyone knows how to flash a TPT on this rom i tryed to press volume + more menu button and doesnt work its doesnt start to flash :( and this rom doesnt have the system update option from the settings menu

thank you

edited: found solution thanks:
http://www.modaco.co...s/#entry2012457

Edited by ruyzalim, 05 December 2012 - 11:01 AM.

  • 0

#119
OuahOuah

OuahOuah

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Custom ROM on Android devices :)
  • Devices:ZTE Crescent
  • Twitter:@parigotmanchot
What a promising rom :)
Thanks rymate for the work.

Maybe no more update as all seems to work as it is possible.
Video/camera are zte related problems and will never be solved so.. thanks again :)

Will give it a try from FNC7 with a TPT 200 system.
Tried CM10 before but switched back to FNC because of the problems with camera.
Hope it will semms better :)

Also, did you people realizes that even a SG3 have not a 4.2 Jb ? lol
Don't know if any phone have this android version yet.
Officially I think not.

Yeah :)

Hope the "can't install app no more free space" bug like in CM10 is not present.

EDIT :

Finally, flashed it :)

First question :which settings do you use on paranoid ? Because size is not good !
Very small texts :(
What did you change exactly ?

Edited by OuahOuah, 08 December 2012 - 08:15 AM.

  • 0

#120
gooey1994

gooey1994

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy Fame
Anyone ever get a probelem installing this rom, anyway I have tried to install this rom, I get all the usual messages, finding update package, opening update package, Installing update and after a few minutes, I get a symlink error

symlink: some symlinks failed
E:Error in /sdcard/pa_blade2-2.99-19Nov12-073914.zip (Status 7)
Installation aborted.

I have searched google about this and have found no solutions, does anyone on here know. This also appears to be a problem with the latest versions of Paranoid Android.

Thanks

  • 0
My Android Devices - Samsung Galaxy Fame running Android Jelly Bean 4.1.2 and a Google Asus Nexus 7" running Android Jelly Bean 4.3




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users