Jump to content


Photo

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]


2435 replies to this topic

#2161
pearsonian

pearsonian

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:huawei ascend g300
okay thanks installed with clockwork mod worked fine thanks.

Edited by pearsonian, 20 May 2013 - 08:13 AM.

  • 0

#2162
dadi11

dadi11

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Drums
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@dadi113
I just flashed nightly, and it's working fine :)

Edited by dadi11, 21 May 2013 - 02:41 PM.

  • 0

Posted Image


#2163
speed10353

speed10353

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Guitar, Android
  • Devices:Huawei Ascend G300
This is best CM on G300.
Zero problems on my phone :D and i think... this rom is stable ;)

  • 0

#2164
TheDeedster

TheDeedster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Huawei G300
My phone is now really struggling with 3g. When it doesn't reboot it starts heating up and draining the battery.
I'm updating to your latest version of this ROM, hopefully all 3g issues are solved.

  • 0

#2165
penthaler

penthaler

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 104 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:Huawei G300
  • Twitter:@penthaler
Has the nightly release some voice call improvement? The only thing I really need to have on it - then it is really complete and the best gaming ROM for G300

  • 0

#2166
miguelf

miguelf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei G300, [CM11] [4.4.2]
Battery is draining to fast or is only my problem??

  • 0

#2167
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Not fast but more drain than stock.

But hey for that you got more features

  • 0

#2168
penthaler

penthaler

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 104 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:Huawei G300
  • Twitter:@penthaler
Nightly version looks promising - some items like NFC could be disabled for non NFC G300 - it just running and reducing RAM.
The voice call is better, and looks that wifi <-> gprs data works without need of restart the data service/whole phone...
Crashing of menu / launcher font is still there xD

Still nice work. Battery draining with some overclocking is ok. It takes more than stock, but still... as Pain_Deluxe said - more features.

Keep it up!!!!


EDIT - Ok, the same problems still there, in voice call volume doesnt respond, but the sound is better... but... still hearing my own voice as echo in speaker...

Edited by penthaler, 29 May 2013 - 09:11 AM.

  • 0

#2169
jordanclarke69

jordanclarke69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Pulse/G300
does CM9 get signal drop occasionally like cm10??

if not, i think i might go back to 9, as the signal drop will often come at the most inopportune moments.
the one good thing i got out of it was when i complained to tmobile about the signal drop, they thought it was because of their phone mast and have sent me out a 3G signal booster to plug into my wifi-modem. retail £110!!

  • 0

#2170
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne
no signal problems with cm9

  • 0

#2171
jordanclarke69

jordanclarke69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Pulse/G300
I had signal issues on cm9 also. Went back to slim, all good.

  • 0

#2172
Dante2070

Dante2070

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G6-L11
Does anyone know of a way to delete and / or disable the frequently called list?

  • 0

#2173
efix_LT

efix_LT

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
  • Devices:U8815, U8800Pro

I had signal issues on cm9 also. Went back to slim, all good.

explain, how you get\see signal drop\issue

  • 0

#2174
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
I had an small annoying issue. I'm on german vodafon (fyve).

When i'm on 3G Data i can not do a call. And i can recive one.

When i'm on 2G there is no problem.

  • 0

#2175
lemonade747

lemonade747

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:u8800
Does anyone plz tell me what apps we can delete/remove in system root? I see many of them always running in background but i have never used. I want to remove some apps to save some juice for my phone. Thank in advance! :wub:

  • 0

#2176
mgondium

mgondium

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:u8815
Hey guys!
I would like to thank the developers for this sweet firmware, it brought a new life into my phone!

Meanwhile, I found this on my G300 u8815 running CM 9-20130524-NIGHTLY-u8815:

The mobile data icon on the power widget is incoherent with the current setting.
When I click it, the visual indication is the opposite to the setting shown in the mobile data menu,
so that ON=dim and OFF=lit.
But if I switch the setting directly in the mobile data menu, the icon remains unchanged.
Right now I use it only as a quick shortcut to the mobile data menu.

Is it just my phone?
Thanks.
Pete

EDIT: [Solved] As per "common word-of-wisdom", I wiped it all and started over, and the issue is gone. Weird.
EDIT2: It went away only until I configured WiFi. What I described above happens when the wifi is turned on.

Edited by mgondium, 11 June 2013 - 10:45 PM.

  • 0

#2177
drama20050202

drama20050202

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 114 posts

Does anyone plz tell me what apps we can delete/remove in system root? I see many of them always running in background but i have never used. I want to remove some apps to save some juice for my phone. Thank in advance! :wub:


try to use this https://play.google....nVuaW5zdGFsbCJd

  • 0

#2178
Buffalo Soldier

Buffalo Soldier

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 186 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
Dazz is there any chance to apply the fix for in-call volume from CM10.1 to CM9.1?

Edit: I saw on GitHub that it's already pushed to CM9. :) Waiting impatiently for a new weekly build. :D

Edited by Buffalo Soldier, 13 June 2013 - 10:14 AM.

  • 0

#2179
bidzapfc

bidzapfc

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leva obala Save, direktno iz geta
  • Interests:Meeting someone's mother
  • Devices:Sony Xperia ZR
Lightning fast Rom. Only 1 small bug. Using Volume boost 1.3apk with apollo. Randomly volume boost turns off, and restarting it pauses playback on apollo. Somewhat annoying

  • 0

If you are reading this, then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second of your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty you can't honestly think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed by authority that you give respect and credence to all who demand it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think everything you're supposed to think? Buy what you're told you should want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping and masturbation. Quit your job, start a fight, prove you're alive. If you don't claim your humanity, you will become a statistic. You have been warned. ~ Tyler


#2180
tc17_tim

tc17_tim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Huawei
Hi, I installed this ROM as my first ever ROM upgrade, pretty happy with it but I do have one problem.

I have an app MM Tracker which tracks a route via GPS on OS maps, it continues to do this whilst the screen is off however with CM9 when the screen is off it seems to lose access to the memory, so when I turn the screen on I get an error about the map directory and the directories where it stores data. This didnt happen on the stock ROM I had before so I am wondering whether there is a change in how memory is handled. I have tried changing storage configuration to internal and SD card but neither helped.

Is there anything I can do to resolve my problem?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users