Jump to content


Photo

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]


2431 replies to this topic

#1481
wso277

wso277

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 156 posts
  • Devices:Ideos x3, ascend g300

If you mean setting for example a phone shortcut then select icon and choose system icon...this works fine for me no errors.



No problems with reboots after taking pictures here also none when switching 2g and 3g.

Are you both on clean installs? Before posting bugs it's really best to try and replicate the bug on a clean install with no apps or data restored. Just to be sure. I had issues after using OTA but none after a clean install.


I installed r1 on a completely clean install, then just done ota.
Might try a new clean install to see if it solves some of this problems.

  • 0

#1482
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
I definitely would as some issues being reported I haven't had at all. I know daz has worked hard on providing OTA updates but I really do recommend a clean install with no data restored before reporting bugs :-)

  • 0

#1483
psivision

psivision

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
One more issue to an otherwise splendid ROM ... since I moved to CM9 .. poweroff seems not to work?! That is - I usually connect my charger to the phone and power off overnight... with CM9 the phone starts up all by itself after a few minutes of being "off" ...
I've not tried keeping it "off" without a charger for any extended period so maybe it is related to the charger being connected. The charger is the dumb wall socket one, not a USB charger from a PC.

  • 0

#1484
Progg

Progg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hi all

I've installed the rom as i was tired of the stock 934 being laggy. I'm very happy with it so far and installation went smoothly - 1st time too.
I had backed up my phone using Huawei's own Allbackup - i realise now i should have used Titanium.


Syncing with google did't bring up my wifi settings & passwords (which is pretty much what i was mainly interested in keeping) and from what I see it appears that they are kept as long as one is on the same rom - please correct me if i'm wrong.

I've tried looking for allbackup apk but it fails to install - i'm not sure if i need a specific version of it, i've tried both i could find + the apk saved on my backup folder to no success.

Is there anyway i can restore wifi settings from my Allbackup backup without having to change back to stock rom and back to Cyanogen?

thanks in advance for looking.

  • 0

#1485
BillBong

BillBong

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 144 posts
I've got an annoying problem on mine with a duplicated contacts list. I think I did a manual backup/restore and it's also synced through my google account so every contact is showing twice. If I delete all contacts on the phone, will this wipe out the contacts on my google account as well, or will I be able to re-sync so I just have one list?

  • 0

#1486
SuhiJr

SuhiJr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Zagreb, Croatia
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@_po2
Strange problem with text on R5
Attached File  uploadfromtaptalk1354796323021.jpg   60.68KB   194 downloads

Attached File  uploadfromtaptalk1354796356000.jpg   62.89KB   169 downloads

Edited by SuhiJr, 06 December 2012 - 12:20 PM.

  • 0

#1487
flixblixclix

flixblixclix

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Browsing
  • Devices:Dell xcd35
  • Twitter:@flixblixclix

Strange problem with text on R5
Attached File  uploadfromtaptalk1354796323021.jpg   60.68KB   194 downloads

Attached File  uploadfromtaptalk1354796356000.jpg   62.89KB   169 downloads


this type of bug can be solved by clearing data of particular app..... it worked for me.....

  • 0

Be Smart, Not Hard.


#1488
doveman

doveman

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
Got no web access (over wi-fi) today via the normal Browser. Orweb connected but showed that I was not connected by Tor and Orbot wouldn't load and just showed a blank screen.

Did a reboot and Accuweather on the Home screen is stuck on Loading but Browser and Orbot are working again, although Orweb shows not using Tor again even after toggling Orbot off and on.

EDIT: Now all the font is messed up and the text under apps on Home is unreadable and when Locking the desktop (Holo HD), the Yes/No options are unreadable as well. Killing Holo HD fixed that. I killed Accuweather as well as that still just said Loading and removed the Widget. Loading the App works but trying to re-add the Widget it says No Connection. Switched to wetter for now which is working OK.

Edited by doveman, 06 December 2012 - 01:56 PM.

  • 0

#1489
daivatam

daivatam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
Hello!
I experience a nasty problem...my whole batch of phone numbers from phone dissapear now and then and i need to restore the numbers from back-up file. I could do anything to solve this problem?
Also the wheater winget huawei original it is not working, and the camera in movie mode recording has random crashing.
Some random restarts.

Edited by daivatam, 06 December 2012 - 02:18 PM.

  • 0

#1490
ursman

ursman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Devices:huawei ascend g300
hello! does anyone have a problem with the sound when having a phone call. for me some times i'm talking for a few secontd (some time minnutes) and suddnely the volume changes...it's very loud and unclear.
what can i do to solve this? Thx

  • 0

#1491
darthmaul88

darthmaul88

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Devices:Huawei g300
I have noticed that for me the 3g reboot only happens when the screen is off. If I keep the data on and screen on, it does not restart even if I am on the move and mods are switching between 2g and 3g because of the coverage.

Edited by darthmaul88, 06 December 2012 - 04:04 PM.

  • 0

#1492
KaterM

KaterM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Gender:Not Telling
  • Devices:Huawei G300
sounds like voodoo to me ;-)

  • 0

#1493
darthmaul88

darthmaul88

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Devices:Huawei g300

sounds like voodoo to me ;-)

Do you know any incantations I could use?

  • 0

#1494
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300

Do you know any incantations I could use?

You need to get naked and run around the block 3 times shouting & screaming. Always works for me.

  • 1

Posted Image


#1495
KaterM

KaterM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Gender:Not Telling
  • Devices:Huawei G300
no really ;)
this is a bad one :(
even people on forums talking about the new G330
german androidhilfeforum.de
are suffering from the same problems.
a weird combination of ICS kernel and G300/330 hardware I suppose?
reportedly does not happen on GingerBread (different kernel)
sorry to be of no help at all, for the time being ...
I just keep it on 2G most of the time and thus escape reboots ...
most of the time ;)

Edited by KaterM, 06 December 2012 - 06:22 PM.

  • 0

#1496
MioCZ

MioCZ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade, G300
Hmm, second random reboot today on R5 :-(, both in standby, phone alone on table. (clocks 300/1190, stable on Infusion)

  • 0

#1497
cpw1959

cpw1959

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newcastle under lyme
  • Devices:Huawei G300,Galaxy Ace
  • Twitter:@cpw1959

Hmm, second random reboot today on R5 :-(, both in standby, phone alone on table. (clocks 300/1190, stable on Infusion)


Same here,two random reboots today for no apparent reason,thought it may have something to do with being out in the cold,but seems a bit like "clutching at straws" With me looking for any excuse,other than that loving this ROM.

  • 0

Talking to the gutter-stinking, winking in the same old way.


I tried to catch my eye but I looked the other way.


#1498
thebuell

thebuell

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 101 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Y300, Nexus 7
How do I get USB mass storage on the phone to work so I can plug it into my laptop in order to copy files?

  • 0

#1499
Colossae3.23

Colossae3.23

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Wales
  • Devices:Nokia Lumia 720
Settings/storage, then menu key, usb connections, then make your choice

But to be honest you can keep it as it is to move files. It works for me in MTP mode and you don't need to worry about mounting and dismounting ;-)

Edited by Colossae3.23, 06 December 2012 - 09:01 PM.

  • 1

#1500
thebuell

thebuell

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 101 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Y300, Nexus 7

Settings/storage, then menu key, usb connections, then make your choice

But to be honest you can keep it as it is to move files. It works for me in MTP mode and you don't need to worry about mounting and dismounting ;-)


Ah, didn't know the menu key worked, cheers for that. I need to install mtp for fuse if I want to use MTP and can't be bothered to do that just to get files copied onto the SD card.

Besides, for one or two files that needs copying, I just use ADB pull/push :)

  • 0




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users