Jump to content


Photo

HELP! ZTE Cresent Bricked

- - - - -

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
opafix

opafix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:ZTE Crescent
This is the first android phone i have got and i rooted it and installed CyaongeMod 9 for it. I just tried to install JoyOS on it and it failed. I was annoyed. So i back up my system to CyanogenMod 9 and...
... Restore succesfull. phew!
I then select reboot now. And...
... The android loading symbol comes up and doesn't go away. HELP!
My parents will kill me...

Also, when i try to mount USB Storage to install a diferent ROM, it says:
"E:Unable to open lunfile (no such file or directory)"

HELP ME

Edited by opafix, 18 November 2012 - 02:36 PM.

  • 0

#2
Dovahpig

Dovahpig

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 309 posts
  • Devices:Telenor Touch Plus
wait for it a little longer... also removing battery could help

  • 0

#3
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1
Boot back into Clockworkmod and wipe data/cache then advanced wipe dalvik cache and then try and reboot. The first boot can take up to 10 minutes so just be patient and make sure your phone is on a full battery. Also the earlier versions of Clockworkmod (Under 6.x) don't have a working USB mount for our devices yet so if you're running an older CWM Recovery then it won't work.

  • 1

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#4
opafix

opafix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:ZTE Crescent
I have done this and still nothing. but thanks anyway.
also, it worked fine with mounting usb storage fine before and it just started giving this error about an hour ago.
HELP

P.S. like your Frank pic!

Edited by opafix, 18 November 2012 - 03:54 PM.

  • 0

#5
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1
Ah erm, you could always try the whole procedure again. Fastboot clockworkmod then install the ROM again and see how it goes; Make sure you install the correct ROM for your device, the OSF2 and TMV have different versions.

And thank you! Absolute classic of a film.

  • 1

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#6
opafix

opafix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:ZTE Crescent
Extra tricky coz cant flash anything due to phone not turning on.
HELP ME PLEASE!

tried reinstalling rom, ses aborted instalation as per usual...

Edited by opafix, 18 November 2012 - 04:03 PM.

  • 0

#7
opafix

opafix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:ZTE Crescent
hey, got spare phone, can put new rom on through that!

  • 0

#8
opafix

opafix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:ZTE Crescent
Thanks for all your help, please feel free to use thyis thread if you have done the same as me.
My advice is be calm and think first...

  • 0

#9
chris231

chris231

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Burton-on-Trent, Staffs
  • Interests:Barefoot waterskiing.
  • Devices:ZTE Crescent(SF2) + Blade
If it's Orange SF2 then flash stock TPT image.bin and that normally sorts these types of issues.

  • 0
If my post helps you out please click the green up arrow.
Thanks

#10
MLKL

MLKL

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:İzmir Turkey
  • Interests:computer tech. nature books adrenalin. parachute, drinking witha friends..
  • Devices:zte atlas w
hello i had a same issue with different crescent phone. plz read my posts in link. u may found posible nice solutions.
http://www.modaco.com/topic/358633-zte-atlas-w-maybe-bricked/

  • 0

#11
opafix

opafix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:ZTE Crescent
THANK YOU SO MUCH IT WORKS!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users