Jump to content


Photo

[ROM][ICS 4.0.4] LG 4.0UI BETA 2

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
80 replies to this topic

#41
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko
Trying out this one since Paranoid got a bit boring. Extremely smooth so far, smoother than CM9, no idea why. The launcher is smoother than Nova.

Quite like it so far, if it stays this smooth, then I'm keeping it. It's a bit silly seeing the LG boot animation. :P

  • 1
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#42
zukriaksah

zukriaksah

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 195 posts

Trying out this one since Paranoid got a bit boring. Extremely smooth so far, smoother than CM9, no idea why. The launcher is smoother than Nova.

Quite like it so far, if it stays this smooth, then I'm keeping it. It's a bit silly seeing the LG boot animation. :P


THANKS... i hv a smooth touchwiz 5 rom (4.0.4) too, but i cannot recompile a modified touchwiz framework-res.apk, error occured!

  • 1

#43
Glum86

Glum86

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Skate
phone drops calls. 230 MB system partition. In what may be the Problem? GAPPS rocked one that lecturing zukriaksah (google translator)

Edited by Glum86, 12 December 2012 - 01:24 PM.

  • 1

#44
fuzhao

fuzhao

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
能否上传你的miui 4.1啊!!

  • 1

#45
amren

amren

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 118 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300 (U8815)
Hello!I hope someone here are able to give me a tips....I have been looking around unsuccesfully...I try to find a possibility to get CLOCK WORK RECOVERY loaded into my mobile LG -P700. Android version: 4.0.3 Sofwareversion: V10i-AUG-25-2012.THANKS IN ADVANCE...

  • 1

#46
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Hello!I hope someone here are able to give me a tips....I have been looking around unsuccesfully...I try to find a possibility to get CLOCK WORK RECOVERY loaded into my mobile LG -P700. Android version: 4.0.3 Sofwareversion: V10i-AUG-25-2012.THANKS IN ADVANCE...


Wrong forum, mate. You won't find much help here.

  • 1
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#47
amren

amren

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 118 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300 (U8815)
Thanks anyhow for response.....Just thought, or rather hope, that someone have found a solution.......

  • 1

#48
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Thanks anyhow for response.....Just thought, or rather hope, that someone have found a solution.......


Well, XDA has a thread for the P700. You could try that.

http://forum.xda-dev...d.php?t=1664322

  • 1
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#49
amren

amren

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 118 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300 (U8815)
Thanks, but I have also been looking there, but seems this is not solved.....BUT THANKS FOR YOUR KINDNESS TRY TO HELP..

  • 0

#50
akicarkralj

akicarkralj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Devices:ZTE Skate

THANKS... i hv a smooth touchwiz 5 rom (4.0.4) too, but i cannot recompile a modified touchwiz framework-res.apk, error occured!

I like it, the only reason I may be getting back to CM10 is beacuse of the Youtube HQ, if you can fix that I will keep it without thinking. Oh yes it would be nice if you can also bring us that Touchwiz 5 rom.

  • 0

#51
Omar korom

Omar korom

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Technologie , Internet , Sport
  • Devices:ZTE SKATE
  • Twitter:@korom

ok guys... use my gapps, i promise u will not lose yr gallery :-) but u need at least 230mb system partition, mine is 260mb

http://www.4shared.c...429-signed.html

sorry, its a 4shared.com account, i upload this tru' my phone


Heylp me please !!!

I used this gapps but I didin't find all application like calculator ...

I think I've this problem because my system partition is not enough

Can you tell me how can I know the size of my system partition ? and how can I make it bigger

  • 0

#52
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101

THANKS... i hv a smooth touchwiz 5 rom (4.0.4) too, but i cannot recompile a modified touchwiz framework-res.apk, error occured!


There is a Touchwiz 5 launcher on xda, I'm using it on CFX2 at the moment, not sure about functionality on ics. I can try it for you if you'd like? The zip file doesn't flash through cwm, so it has to be manually pushed.


  • 0

#53
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Heylp me please !!!

I used this gapps but I didin't find all application like calculator ...

I think I've this problem because my system partition is not enough

Can you tell me how can I know the size of my system partition ? and how can I make it bigger


The calculator is part of AOSP, not gapps. Just FYI.

You're right though, it sounds like your /system isn't big enough.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#54
akicarkralj

akicarkralj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Devices:ZTE Skate

There is a Touchwiz 5 launcher on xda, I'm using it on CFX2 at the moment, not sure about functionality on ics. I can try it for you if you'd like? The zip file doesn't flash through cwm, so it has to be manually pushed.

Post a link please.

  • 0

#55
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101

  • 1

#56
akicarkralj

akicarkralj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Devices:ZTE Skate

http://forum.xda-dev...d.php?t=1907944

Here you go mate :)

Thanks mate! I have a touchwiz 5 launcher that only works on CM9 but this works on cm10 and I am now HAPPY!!!!
Only if I can find the weather widget from SGS3......

  • 0

#57
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
I'm sure the weather Widgets are included, I've got them on my pc if you'd like me to upload them.

  • 0

#58
akicarkralj

akicarkralj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Devices:ZTE Skate

I'm sure the weather Widgets are included, I've got them on my pc if you'd like me to upload them.

Yes upload the launcher and the widgets please, I got back to cm9 beacuse of this launcher only worked on cm9

Edited by akicarkralj, 22 December 2012 - 05:44 PM.

  • 0

#59
akicarkralj

akicarkralj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Devices:ZTE Skate

Yes upload the launcher and the widgets please, I got back to cm9 beacuse of this launcher only worked on cm9

Did you uploaded it?

  • 0

#60
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
I'll have to do it tomorrow mate, as I'm away from my computer at the moment. Watching the Hobbit :D

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users