Jump to content


Photo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]


  • Please log in to reply
2264 replies to this topic

#481
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 977 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Coolpad F1, Moto G, G300
  • Twitter:@tcpaulh

Hello,
when i receive a message warning light. Can you please help me with settings for this problem ?
thanks

The warning (notification) lights are not working yet

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#482
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Movie studio not working


Haha I just looked at this, best error ever

W/System.err( 2728): java.lang.IllegalArgumentException: Unsupported import resolution. Supported maximum width:352 height:288, current width:640 height:480

what

dumb app

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#483
linc73

linc73

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male

The warning (notification) lights are not working yet


I understand and thank you ...
Endorse what was said by kyan31 ... but I must admit that is a good start and rom all respect for Dazz &Co

Edited by linc73, 13 December 2012 - 11:56 PM.

  • 0

#484
unaszplodrmann

unaszplodrmann

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 400 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300


Imagine if we just went around agreeing with everything...

Great wisdom.

Indeed, if we all thought the same there would only need to be one if us.


I agree, entirely.

  • 0
Kill the bee... and ultimately... you'll have nothing to spread on your toast — John Shuttleworth

#485
timfimjim

timfimjim

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 632 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds, UK
  • Devices:Huawei Ascend g300, Nexus 7

Sorry to bother all of you but whenever I reboot the disable hw overlay keeps resetting. Sorry if this this has been answered before but how do you stop it from reverting back?


I'm not sure if it is an issue actually. As is a developer setting it might be a safety feature to stop these settings being kept after a reboot in case it has caused the reboot etc. I may be completely wrong however but that's my guess. I don't tend to reboot my phone very often anyway so I've not found it to be too much of a problem.

  • 0

#486
timfimjim

timfimjim

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 632 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds, UK
  • Devices:Huawei Ascend g300, Nexus 7
Double post

Edited by timfimjim, 14 December 2012 - 12:21 AM.

  • 0

#487
peterck

peterck

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Huawei Ascend G510-100
Live this rom but they're a little problem with it the notification freezes some times when I plug my usb into the computer but everything else works super tanks Dazzo, really great job your doing.

  • 0

#488
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 977 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Coolpad F1, Moto G, G300
  • Twitter:@tcpaulh

Imagine if we just went around agreeing with everything...

Great wisdom.

Indeed, if we all thought the same there would only need to be one if us.

I agree, entirely.

Nazi Germany! Hah, I win.

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#489
unaszplodrmann

unaszplodrmann

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 400 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300

Nazi Germany! Hah, I win.


Nein, nein, nein! Das ist verboten, ich gewinne das spiel!

  • 1
Kill the bee... and ultimately... you'll have nothing to spread on your toast — John Shuttleworth

#490
BillBong

BillBong

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 144 posts
Been running this for a few days and all's good (taking into account the issues already identified).

Today I tried to use Navigation/Maps for the first time and I couldn't get a GPS lock no matter how long I left it, and in the end the Nav app just closes. I flashed the new GAPPS when I installed the ROM, and I tried uninstalling/reinstalling Maps from the Market but same result. I've tried running other apps that use GPS (like WAZE) and this too couldn't lock on.

Can't see anyone else raising this as a problem so any suggestions what to try? If all else fails, I'll do a wipe and clean install (at the moment I did a OTA over CM9).

  • 0

#491
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200

Haha I just looked at this, best error ever

W/System.err( 2728): java.lang.IllegalArgumentException: Unsupported import resolution. Supported maximum width:352 height:288, current width:640 height:480

what

dumb app


I wouldn't bother even trying to fix that I'd just remove the app!

  • 0

#492
verbose

verbose

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300, Nexus 7
I love you Daz. This is the best ROM by far for this device. :)

However, I still miss one feature. Does anyone know whether it's possible for this device to support USB OTG? My guess is no.

  • 0

#493
darthmaul88

darthmaul88

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Devices:Huawei g300

Been running this for a few days and all's good (taking into account the issues already identified).

Today I tried to use Navigation/Maps for the first time and I couldn't get a GPS lock no matter how long I left it, and in the end the Nav app just closes. I flashed the new GAPPS when I installed the ROM, and I tried uninstalling/reinstalling Maps from the Market but same result. I've tried running other apps that use GPS (like WAZE) and this too couldn't lock on.

Can't see anyone else raising this as a problem so any suggestions what to try? If all else fails, I'll do a wipe and clean install (at the moment I did a OTA over CM9).


You could try GPS Test or GPS fix from the market.

  • 0

#494
Higgy69

Higgy69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Devices:Huawei G300

I love you Daz. This is the best ROM by far for this device. :)

However, I still miss one feature. Does anyone know whether it's possible for this device to support USB OTG? My guess is no.


Have you tried installing USB OTG Helper off Play Store? I have a couple of cables and just spotted this app. I will have to wait until after work to try though. P.S. Running Infusion so not sure if that matters.

P.S. Beem watching the CM9 :) then CM10 :o threads for ages. Well done guys :D . I will dip my toe in after a few more releases I think.

Edited by Higgy69, 14 December 2012 - 08:23 AM.

  • 0

#495
PaulMilbank

PaulMilbank

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 146 posts
Is the camera on the lockscreen working for anyone else? I try launch it from the lockscreen and it does nothing.

  • 0

#496
hippy dave

hippy dave

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 464 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Hudl
yep works here.

last i heard, daz hadn't done anything about usb otg because he didn't have an adapter. why not buy him one? :)

  • 0

#497
TangerineTractor

TangerineTractor

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,473 posts

You could try GPS Test or GPS fix from the market.


Or just go into Settings.. Location services.. and make sure that internal gps is selected - it isn't by default.

  • 0
I'm saving up for a sofa so I can sit in the other room and tweak my phone without my wife nagging... thanks!

#498
MrDjibrilo

MrDjibrilo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 135 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300
  • Twitter:@umad11

Is the camera on the lockscreen working for anyone else? I try launch it from the lockscreen and it does nothing.


There is no camera

  • 0

#499
bryfly

bryfly

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 610 posts
  • Gender:Male
  • Location:portsmouth
  • Devices:Vowney V5 and coolpad F1 8297w

There is no camera

Is the camera on the lockscreen working for anyone else? I try launch it from the lockscreen and it does nothing.

Works fine on mine

  • 1

#500
Colossae3.23

Colossae3.23

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Wales
  • Devices:Nokia Lumia 720

Works fine on mine


+1

  • 1




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users