Jump to content


Photo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]


  • Please log in to reply
2221 replies to this topic

#1281
Faelon

Faelon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Posted Image

Can't play any music files copied to the SD card.

Erased SD card from settings>storage. Should I try it from the recovery one more time?

  • 0

#1282
jordanclarke69

jordanclarke69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Pulse/G300

"/system/build.prop" -> "debug.composition.type=mdp" -> "debug.composition.type=gpu"


where do you find this setting? or what program do you use? the only 'system' i can find is in settings!

  • 0

#1283
Faelon

Faelon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

where do you find this setting? or what program do you use? the only 'system' i can find is in settings!


Install a file explorer (ES File explorer). Give it root permission. Then browse to the /system/ folder

You will see a file named build.prop. Open that file>edit>Save..... Voila

Note: If you can't save the file then change file read/write permission from properties before editing (Long press on the file will show you the menu)

.......hope this helps.

  • 1

#1284
SuhiJr

SuhiJr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Zagreb, Croatia
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@_po2

where do you find this setting? or what program do you use? the only 'system' i can find is in settings!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor

Build prop editor, install, open, allow root, and find and edit what you need

  • 1

#1285
jordanclarke69

jordanclarke69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Pulse/G300
cheers for that!!!

  • 0

#1286
cas398

cas398

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Huawei G300 ICS
  • Twitter:@cas398
Don't mean to be a grinch but I've had too many problems with this rom. Status bar, apps/keyboard freezing, phone restarting, sd automatically unmounting :s just to name a few

  • 0

#1287
peterck

peterck

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Huawei Ascend G510-100

Don't mean to be a grinch but I've had too many problems with this rom. Status bar, apps/keyboard freezing, phone restarting, sd automatically unmounting :s just to name a few

all this is stated before, work is in progress as we speak please just wait for the new release ^_^.

  • 0

#1288
Caglio

Caglio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Don't mean to be a grinch but I've had too many problems with this rom. Status bar, apps/keyboard freezing, phone restarting, sd automatically unmounting :s just to name a few


Don't use it then. Stop complaining. The package IS clearly labeled "experimental" and all of the problems you've just described have been posted in this topic dozens of times.

I for one am grateful to Dazzozo for cm9 and cm10 and I'm sure those bugs will be fixed in future builds. Furthermore if you had read ANY of this thread you'd see that there is a fix for the notification bar freezes.

The only time I had restarts was cos I tried over clocking which is pointless anyway.

So yeah, use another ROM until this one is stable enough for your liking. Simple. ;)

Edited by Caglio, 06 January 2013 - 10:27 AM.

  • 1

#1289
popoyaya

popoyaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 474 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade V, Galaxy S3

Don't mean to be a grinch but I've had too many problems with this rom. Status bar, apps/keyboard freezing, phone restarting, sd automatically unmounting :s just to name a few


"Status bar, apps/keyboard freezing"
This is solved with the build.prop edit

"phone restarting"
This is solved by reducing the overclock


"sd automatically unmounting"
Never seen this, faulty sd card?

  • 1

#1290
IWTK

IWTK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:G300
I'm still having problems with the phone losing cell signal regularly. Seems to happon pretty randomly and none of the fault logs in the thread seem to mention it. The only fix is to restart the phone pretty much every time I want to make a call which as you can imaging is a ball ache!

Anyone else suffering this fault? I'm at the point now where I'm wondering is it a handset issue rather than a rom one!!

  • 0

#1291
Malthus

Malthus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

I'm still having problems with the phone losing cell signal regularly. Seems to happon pretty randomly and none of the fault logs in the thread seem to mention it. The only fix is to restart the phone pretty much every time I want to make a call which as you can imaging is a ball ache!

Anyone else suffering this fault? I'm at the point now where I'm wondering is it a handset issue rather than a rom one!!

This has happened to me but it hasn't been that frequent.

  • 0

#1292
marcars

marcars

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany-Neuss, Poland-Wroclaw(Breslau)
  • Devices:G300, Nexus 7, Nexus 4
  • Twitter:@Zohansmellit
Dazzozo please tell us when can we expect a new version R3? i am roll back to infusion B7 because this ROM is more stable for me and works all apps.

Edited by marcars, 06 January 2013 - 12:32 PM.

  • 0

#1293
Curlie

Curlie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 posts
Dazzozo did you fix the battery stats?

Edited by Curlie, 06 January 2013 - 01:20 PM.

  • 0

#1294
flor90

flor90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300
I have a problem. Tried to modify build.prop "/system/build.prop" -> "debug.composition.type=mdp" -> "debug.composition.type=gpu". I copied the build.prop from system because i could not modify it with the file manager (root acces granted, mount system files as writable) on the sdcard, i modified it then replaced. I restarted my phone and it remained stuck at the Huawei logo, and had to flash CM10 again. What am i doing wrong?

  • 0

#1295
IWTK

IWTK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:G300

This has happened to me but it hasn't been that frequent.


How oten are you getting it? I'm having it several times a day. OK with an outgoing call as I know about it and just reboot the phone, but I miss loads of calls and am late getting texts as a result. The wife has the same phone and she has no worries so it's not the area we are in or anything like that.

  • 0

#1296
vice17

vice17

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Ascend g300, Nexus 4

Running this now on my test build and it's working properly, so potentially fixed already.


i use it and no problems at all

  • 0

#1297
Riverlions

Riverlions

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

I have a problem. Tried to modify build.prop "/system/build.prop" -> "debug.composition.type=mdp" -> "debug.composition.type=gpu". I copied the build.prop from system because i could not modify it with the file manager (root acces granted, mount system files as writable) on the sdcard, i modified it then replaced. I restarted my phone and it remained stuck at the Huawei logo, and had to flash CM10 again. What am i doing wrong?



in RootExplorer vystovit have file permissions
XX0
X00
X00
for changes in the system files of a folder, you must press the button R \ W -> R \ O

sorry for my english ->translate.google :unsure:

Edited by Riverlions, 06 January 2013 - 03:50 PM.

  • 0

#1298
joestone

joestone

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
I have started to port CM10 for G300 too. I have started it from scratch , you can see the screenshot of my build on a hungarian forum :
http://prohardver.hu..._6737-6749.html

I have some bugs which I want to fix before the first public build.

To fix battery stats frameworks/base/core/res/res/xml/power_profile.xml should be defined in overlay . I used my Nexus S's power_profile.xml.
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
**
** Copyright 2009, The Android Open Source Project
**
** Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License")
** you may not use this file except in compliance with the License.
** You may obtain a copy of the License at
**
**	 http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0
**
** Unless required by applicable law or agreed to in writing, software
** distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,
** WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
** See the License for the specific language governing permissions and
** limitations under the License.
*/
-->
<device name="Android">
<item name="none">0</item>
<item name="screen.on">49</item>
<item name="bluetooth.active">142</item> <!-- In call -->
<item name="bluetooth.on">0.3</item>
<!-- CPU wakelock held for 830ms on bluetooth headset at command. 43mA * 830 -->
<item name="bluetooth.at">35690</item>
<item name="screen.full">260</item>
<item name="wifi.on">4</item>
<item name="wifi.active">120</item>
<item name="wifi.scan">220</item>
<item name="dsp.audio">88</item>
<item name="dsp.video">88</item>
<item name="radio.active">185</item>
<item name="gps.on">50</item>
<item name="battery.capacity">1500</item>
<item name="radio.scanning">88</item>
<array name="radio.on"> <!-- Strength 0 to BINS-1 -->
	 <value>3.4</value>
	 <value>3.4</value>
</array>
<array name="cpu.speeds">
<value>122880</value>
<value>245760</value>
<value>480000</value>
<value>600000</value>
<value>1008000</value>
</array>
<!-- Power consumption in suspend -->
<item name="cpu.idle">1.4</item>
<!-- Power consumption due to wake lock held -->
<item name="cpu.awake">44</item>
<!-- Power consumption at different speeds -->
<array name="cpu.active">
	 <value>55.4</value>
	 <value>82.1</value>
	 <value>113.7</value>
	 <value>205.4</value>
	 <value>259.0</value>
</array>
</device>

Sorry for the offtopic , I know its Dazzozo's thread.

  • 0

#1299
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Fixing the stats is easy, but it's important you feed that file correct information. It's better to have no stats until the best values can be found for it.

What's the point in two CM10s btw? Sounds a little like reinventing the wheel to me... :P

  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#1300
flor90

flor90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300

in RootExplorer vystovit have file permissions
XX0
X00
X00
for changes in the system files of a folder, you must press the button R \ W -> R \ O

sorry for my english ->translate.google :unsure:

I use file manager, and in settings, at the bottom of the page i marked root explorer, and mount system folders, and i still cannot modify it

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users