Jump to content


Photo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]


  • Please log in to reply
2221 replies to this topic

#1301
rozkipz

rozkipz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:g300, zte blade
Hmm, is there a special way to change the ringtone, putting anything in system/media/audio/ringtones doesn't seem to work. Is it due to it being .mp3?

Can't change it by long pressing with astro so thought I would give this a go, nothing.
Spoiler


Spoiler


Am I doing something wrong and/or being very stupid? :X

Edited by rozkipz, 06 January 2013 - 08:12 PM.

  • 0

#1302
PixelPixie

PixelPixie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
hi all, just edited my build prop to fix the notification freeze, edited and saved ok, rebooted and went to check if the change had stuck. Opening the build prop again there wasn't any settings at all, just an error that estrong couldn't open the java string. This error was in the form of text in the build prop it's self.
Phone seems to be working, but what is the likely outcome of having a wonky build prop? Do I need to replace it?
Didn't back it up as I only changed three letters of text.

  • 0

#1303
younio

younio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE BLADE + Huawei G300

Hmm, is there a special way to change the ringtone, putting anything in system/media/audio/ringtones doesn't seem to work. Is it due to it being .mp3?

Can't change it by long pressing with astro so thought I would give this a go, nothing.

Spoiler


Spoiler


Am I doing something wrong and/or being very stupid? :X


Hi,

Just create a folder on your SD card '/media/audio/ringtones' and put your ringtone there.
It then should appear in the ringtone selection menu. Btw MP3 should do fine, at least it does for me.

The same you can do for alarms, and notifications ( of course accordingly change the folder name from ringtones to needed one)

EDIT: Of course, don't forget to restart your phone, maybe that's why it didn't read your file from the system partition in the first place.

Edited by younio, 07 January 2013 - 12:12 AM.

  • 0

#1304
rozkipz

rozkipz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:g300, zte blade

Hi,

Just create a folder on your SD card '/media/audio/ringtones' and put your ringtone there.
It then should appear in the ringtone selection menu. Btw MP3 should do fine, at least it does for me.

The same you can do for alarms, and notifications ( of course accordingly change the folder name from ringtones to needed one)

EDIT: Of course, don't forget to restart your phone, maybe that's why it didn't read your file from the system partition in the first place.


Oh f***, mega durp from me, didn't restart the phone, haha.

Thanks very much, have found it now :>

  • 0

#1305
jordanclarke69

jordanclarke69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Pulse/G300
after changing the build.prop to gpu I rebooted the phone and got stuck on the Huawei logo.
tried several restarts, no good. so had to reflash the rom.
i'm scared to try it again unless someone can tell me what i've done wrong please?

SOLVED IT!!!

Edited by jordanclarke69, 07 January 2013 - 06:01 AM.

  • 0

#1306
tricasoft

tricasoft

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:g300
Hello,

Thanks Dazzozo for this great ROM. Did anyone complain about the battery draining too fast?
I use the ROM for about 5 days now and the battery doesn't last longer than 14h - and I didn't have time to use it very much... ICS was normally giving me around 2 days with mobile data on, wifi on, etc...

Thanks and keep up the good work!

  • 0

#1307
DJPRMF

DJPRMF

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:tugatech.com.pt
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@tugatech

Hello,

Thanks Dazzozo for this great ROM. Did anyone complain about the battery draining too fast?
I use the ROM for about 5 days now and the battery doesn't last longer than 14h - and I didn't have time to use it very much... ICS was normally giving me around 2 days with mobile data on, wifi on, etc...

Thanks and keep up the good work!


I didn't notice this. For me takes 2-3 full days to drain...
Have you tryed recalibrate the battery (check the Play Store)?

Also, if didn't work, try reflash the rom again and make sure taht erase everything that is asked (factory reset,cache,etc). :)

Edited by DJPRMF, 07 January 2013 - 09:13 AM.

  • 0

#1308
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
2-3 Days?

Wut are you doing.let it 2 Days with Screen off?!

One Day with normal using( games 3G ect 3 - 4 hours displaytime) are normal

  • 1

#1309
DJPRMF

DJPRMF

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:tugatech.com.pt
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@tugatech

2-3 Days?

Wut are you doing.let it 2 Days with Screen off?!

One Day with normal using( games 3G ect 3 - 4 hours displaytime) are normal


Well, i don't use 3G, but i use WiFi.
Along with saving tips and Juicedefender...
Also, i didn't play to much games. Only email, calls, sms and browsing (less that 1 hour day).

And, with this, i can get 2 days... i think is not a big deal, if you spend some time performing some tips to reduce the battery usage...


  • 0

#1310
rehan814

rehan814

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:huawei ascend g 300
I am always getting these annoying complaints during calls about speaking at very low volume.
I think there is a need to increase the microphone volume. does any one else has the same problem and any work around ?

  • 0

#1311
DJPRMF

DJPRMF

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:tugatech.com.pt
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@tugatech

I am always getting these annoying complaints during calls about speaking at very low volume.
I think there is a need to increase the microphone volume. does any one else has the same problem and any work around ?


I cannot specify with the stock CM10 rom, but i have installed the app "Pimp My Rom" - http://forum.xda-dev...d.php?t=1908269 - , and enable the "AMR Wideband".
Until now, no complains about low mic volume.

Do a backup before, jsut in case... :)

  • 0

#1312
rehan814

rehan814

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:huawei ascend g 300

I cannot specify with the stock CM10 rom, but i have installed the app "Pimp My Rom" - http://forum.xda-dev...d.php?t=1908269 - , and enable the "AMR Wideband".
Until now, no complains about low mic volume.

Do a backup before, jsut in case... :)


ohh that seems to be a dangerous journey :D will try and let you know .. thanks a lot

  • 0

#1313
DJPRMF

DJPRMF

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:tugatech.com.pt
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@tugatech

ohh that seems to be a dangerous journey :D will try and let you know .. thanks a lot


Not at all..
If you done everything right, is not dangerous. :D

  • 0

#1314
jontylol

jontylol

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
Not sure if this has been mentioned before but I don't think it has. Every so often I get a notification telling me an update is available when there isn't one. It's only happened twice since R2 came out, but I thought I'd let you know anyway :)
And this is a great rom! Once the freezes are sorted out this will be perfect!

  • 0

#1315
DJPRMF

DJPRMF

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:tugatech.com.pt
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@tugatech

Not sure if this has been mentioned before but I don't think it has. Every so often I get a notification telling me an update is available when there isn't one. It's only happened twice since R2 came out, but I thought I'd let you know anyway :)
And this is a great rom! Once the freezes are sorted out this will be perfect!


I notice this too...
But is a minor problem. :)

The workaround will be do a manual update search or increase the frequency.

  • 0

#1316
matthewfrosty

matthewfrosty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Hoping for a fix that would allow Netflix to work in the next build, if I could use Netflix then this would be the perfect ROM

  • 0

#1317
DJPRMF

DJPRMF

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:tugatech.com.pt
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@tugatech
Well, i notice this since i installed the ROM, but i never had asked:
In the "About " section of the phone (also in the screenshots - http://g300.thebrona...09-19-26-19.png ) the RAM for the G300 appears only 386MB, but he have 512MB.

Is that normal? And the almost 130MB are "unused"?

  • 0

#1318
joandrade

joandrade

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@0xJoao

Well, i notice this since i installed the ROM, but i never had asked:
In the "About " section of the phone (also in the screenshots - http://g300.thebrona...09-19-26-19.png ) the RAM for the G300 appears only 386MB, but he have 512MB.

Is that normal? And the almost 130MB are "unused"?


The 130 MB that are left are used to run things like the modem, so they always have to be allocated. For example, if you have a laptop with an integrated graphics card, you won't, most likely, see 1 GB (or whatever the spec sheet says) when you check it, you always see a bit less.

  • 1
If I helped you, hit the green rep button. :)

#1319
DJPRMF

DJPRMF

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:tugatech.com.pt
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@tugatech
Thank you for the info. :)

  • 0

#1320
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Spam over me.....

  • 2




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users