Jump to content


Photo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]


  • Please log in to reply
2221 replies to this topic

#1421
sssingletrack

sssingletrack

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 157 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds, UK
  • Devices:Huawei Ascend G300, ZTE Blade
Still having Facebook crash issues when searching friends. Updated from R2 with no wipes. Might try a fresh install.

Edit - tried fresh, still closes when searching or clicking on friends lists.

I read you added 800mhz to the CPU frequencies. However it didn't appear in my performance settings? Is this one we can't see but allows it to scale up a bit more incrementally?

Rom does seem very smooth though!

Edited by sssingletrack, 15 January 2013 - 06:02 AM.

  • 0
Huawei Ascend G300, running different roms all the time!

#1422
pekahk

pekahk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Devices:Huawei G300
I realized that my G300 had CWM 4.x installed (http://huaweig300.co...m-scratch/root/) and it started to reboot with original ICS + root. Then I installed CM10 and reboots continued even I disabled the mobile data. Maybe the problem was in the old and not supported CWM version ..

  • 0

#1423
BrotherII

BrotherII

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
Dual-mic disable?


Why? He just needs to comfort make voice calls.
Please. How to enable it back.

  • 0

#1424
goekane

goekane

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:G300
Updated this morning without problems. Rom is so smooth but couldn´t test much yet.

Question: in CM9 there was a system setting to define the app drawer effects (stack, cube, etc...). Why is this gone?

Thanks Daz!

  • 0

#1425
crankykick

crankykick

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte blade/ Huawei G300

<p><p>

华为全备份,CM10可用,
修改权限3+1,复制到SYSTEM/APP,不要忘记修改权限。
下载链接:http://pan.baidu.com/share/link?shareid=213524&uk=3557259794
Huawei full backup, CM10 available
Modify permissions 3 +1 copied to the SYSTEM / APP, do not forget to modify the permissions.
Download link: http://pan.baidu.com...4&uk=3557259794

THis may be stupid question but how do you modify the permissions and is this what makes it work


I'd like to know this too please:)

Thank you for this update

Edited by crankykick, 15 January 2013 - 08:00 AM.

  • 0

#1426
Sammonsmx

Sammonsmx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:ZTE Blade
Running well for a week now. Notification light colours not tailorable, and BBC news videos not playing. Should I be using flash player? I've installed and old version but it does not make a difference with BBC. Great work btw

  • 0

#1427
classless

classless

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:G300
THANK YOU!

  • 0

#1428
Faelon

Faelon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Thank you very much for such a nice and smooth rom!
  • Still having crash issues with Facebook, MobileVOIP, Westpac bank apps etc.
  • Don't see any 800MHz on the list

  • 0

#1429
Feahnor

Feahnor

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade S, Huawei G300
  • Twitter:@jmphotos
Is camera exposure compensation working at last? I can't test it myself until the weekend.

  • 0

#1430
oldfella

oldfella

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
still having a problem in the new version with https sites crashing Dolphin browser - otherwise very smooth

  • 0

#1431
semper fidelis

semper fidelis

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300, iPhone 4S, HTC
Works very well. Use it for a few hours and I can say that I have not had any problems. I have not tested all applications but generally runs great.
Good work!

  • 0

#1432
DJPRMF

DJPRMF

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:tugatech.com.pt
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@tugatech
Great work.

The apps like QRCodes scanners are working fine in this last version?
And is possible post some bechmark screenshots?

Thank you

Edited by DJPRMF, 15 January 2013 - 10:27 AM.

  • 0

#1433
TangerineTractor

TangerineTractor

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,473 posts
Working fine so far...
Quick tip, if you go into the camera settings, you can enable power shutter to use the power button to take photos - improves stability imo!

  • 0
I'm saving up for a sofa so I can sit in the other room and tweak my phone without my wife nagging... thanks!

#1434
Gippox

Gippox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:Huawei Ascend G300
The audio call is now fantastic ! Great
Other camera applications do not work. Lgcamera with R1 e R2 work with "force GPU redering" enabled.
Lgcamera unfortunately is that only supports the autofocus setting in camcorder (continuous autofocus by default makes the video unwatchable ... problem that also has the GS2)

  • 0

#1435
soulhand

soulhand

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Devices:Huawei G300, San Francisco 2
  • Twitter:@soulhand
Upgraded (OTA) this morning

Got a whole-file signature failure from CWM but it seemed to upgrade anyway.

Initially, most things looked fine, but Camera FV-5 (an excellent app) still had the completely broken preview - looks like bits of the rest of the screen replicated all over the place.

So I thought I'd try a reboot. When I rebooted, I had the wallpaper and the notification bar, but nothing worked - no app icons, couldn't pull down the bar, swiping left and right caused strange corruption in the notification bar, menu button didn't work.

I got a bit concerned I'd borked it, but battery pull got things working again

Camera FV-5 still has broken display. I think this is what I got with R2 after I set the HW overlay option - if I didn't do this, the preview was OK. Standard camera app sees fine, and the pictures taken with FV-5 are find so it's some sort of rendering issue.

Also, would any of the changes have affected the 2G/3G reboots? I don't think so from the change log, and I got one this morning (I can pretty reliably reproduce this on the drive home from town - oddly, driving to town (same route) doesn't do it).

  • 0

#1436
valdek

valdek

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts
  • Devices:huawei ascend g300

Thank you very much for such a nice and smooth rom!

  • Still having crash issues with Facebook, MobileVOIP, Westpac bank apps etc.
  • Don't see any 800MHz on the list

hi
are you using for VOIP in-build client or you using some SIP/VOIP app ? i i tried to setup in-build but the in-call sound is very bad, no of SIP/VOIP from the market work, getting some problems with the sound , and the phone is freezes during the reboot, so i have to pull the battery of the phone

any idea ?

  • 0

#1437
Higgy69

Higgy69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Devices:Huawei G300
Got this installed during tea break. Regarding QRCodes - 'Shop Savvy' camera does not work. But QR works really quick with 'Google Goggles'.

Here is benchmark O/C to 1.2GHz:

Attached File  Screenshot_2013-01-15-12-49-44.png   156.04KB   50 downloads
Attached File  Screenshot_2013-01-15-12-49-52.png   157.48KB   50 downloads

This work is sooooo good.

I was going to ask about how to install 'volume to wake up' but it is already there in the options. Nice!

Edited by Higgy69, 15 January 2013 - 01:09 PM.

  • 0

#1438
Higgy69

Higgy69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Devices:Huawei G300

Is camera exposure compensation working at last? I can't test it myself until the weekend.


I just took two photos. 1 @ +2 & 1 @ -2 Both looked exactly the same :(

  • 0

#1439
MGcross

MGcross

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Ascend G300
Have some problems:
  • proximity sensor is still working bad for me (callerid, screen doesn't torn on, if I place the phone away from ear)
  • light sensor in R2 worked amazing, but in R3 most of time I have max brightness, if I turn on auto brightness
And I want to give some advices:

I've tested all governors and shedulers. The most perfomance have InteractiveX and SmartassV2, but SmartassV2 is more friendly to battery. The best read/write speed was on noop, and it has least number of cpu cycles.

I turned on SmartassV2 governor and noop sheduler and I achieved 4580 points (Antutu).

Sorry for my bad English :(

Edited by MGcross, 15 January 2013 - 01:59 PM.

  • 0

#1440
timfimjim

timfimjim

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 632 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds, UK
  • Devices:Huawei Ascend g300, Nexus 7

Updated this morning without problems. Rom is so smooth but couldn´t test much yet.

Question: in CM9 there was a system setting to define the app drawer effects (stack, cube, etc...). Why is this gone?

Thanks Daz!


Are you sure you didn't have a different launcher installed? If you want that effect you can try Nova or Apex launchers

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users