Jump to content


Photo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]


  • Please log in to reply
2221 replies to this topic

#1921
samjam

samjam

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 557 posts

Its a long shot, but would it be possible to lower the power usage of the antenna, kinda like undervolting a CPU? It seems the antenna is the battery eater here, so lowering its power could give you hours more usage on your phone.


That's what flight mode is. Anything in between would fail to communicate properly but use more power.

Sam

  • 0

#1922
papadkostas

papadkostas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Huawei G300

Hi just wondered if you can install cwm 6.0.2.7 but use the stock huawei ICS rom with it? (Restored from backup) This would enable me to try this rom 'risk free' but restore the one I'm on now and used to

ofc you can do that
go to cwm >backup and restore>backup to external sdcard
then to restore u press restore from external sd card
(note if u have any media files in the internal storage of the phone make sure u remove them, otherwise backup will be huge and slow to build and restore)

  • 0

#1923
soulhand

soulhand

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Devices:Huawei G300, San Francisco 2
  • Twitter:@soulhand
Oooh, New update. Installing now, but what's changed? :)

  • 1

#1924
classless

classless

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:G300
Omg... JB 4.2.1 cm10.1

Edited by classless, 27 January 2013 - 09:48 PM.

  • 0

#1925
papadkostas

papadkostas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Huawei G300
yayyy this version worked for me!!! thankkssss

  • 0

#1926
soulhand

soulhand

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Devices:Huawei G300, San Francisco 2
  • Twitter:@soulhand
Gmail FC'd until a reboot. Google Play doesn't start even after that :(

And Gmail doesn't show anything. There's something up with Google accounts - I can't see where to add or remove one.

Anyone offer any hints?

Edited by soulhand, 27 January 2013 - 10:22 PM.

  • 0

#1927
papadkostas

papadkostas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Huawei G300
can't start gapps :(

  • 0

#1928
Titas

Titas

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 314 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto g
Thanks but no Google connectivity here either so far

  • 0

#1929
pnunesc

pnunesc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

  • 1

#1930
mr_mufy

mr_mufy

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TICs/Electronics.
    Btt
  • Devices:ZTE - Blade / Huawei G300
Already install the 10.1 and so far i'm impress.

Well done DAZ.

TKS.
the Barcode scanner finally works for me.

  • 0
Mr_mufy

#1931
Mikeypr

Mikeypr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:g300. iphone 4
I'm having Graphocal glitches at top of screen. Even after full factory reset and reflashing 10.0 and gaps.

10.1 really cased major issues with my phone, so i went back.

Mike

  • 0

#1932
snowbord

snowbord

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Devices:ZTE Blade
Is there a way to get S2E or A2SD(GUI) working with this rom?
I tried the ICS initd.tar.gz unarcing into root/ method (hence system/ and data/) but all I got was a continuous android green man reboot cycle.

Some info here;
http://www.modaco.co...s/#entry1999664

and here;
http://www.modaco.co...le-s2e-in-g300/

Alternatively, has anyone discovered how to do a partition swap so the 2GB internal SD card can be used for apps?

  • 0

#1933
papadkostas

papadkostas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Huawei G300

Try with this one -> http://goo.im/gapps/...1212-signed.zip

worked ! many thx :D this rom is so cool

  • 0

#1934
soulhand

soulhand

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Devices:Huawei G300, San Francisco 2
  • Twitter:@soulhand

Try with this one -> http://goo.im/gapps/...1212-signed.zip


Phew. That worked. Thanks

And Camera FV-5 works now too (no more garbled preview) :)

Edited by soulhand, 27 January 2013 - 11:45 PM.

  • 0

#1935
moodoop

moodoop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
Wow, thank you very much

  • 0

#1936
powmod

powmod

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Asceng G300
This last update kinda screwed things up for me. Most google apps don't work, some others disappeared, I can't find the developer or performance options, and google maps can't access my wi-fi connection :/

  • 0

#1937
tcpaulh

tcpaulh

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,003 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Coolpad F1, Moto G, G300
  • Twitter:@tcpaulh

I'm having Graphocal glitches at top of screen. Even after full factory reset and reflashing 10.0 and gaps.

10.1 really cased major issues with my phone, so i went back.

Mike

Did you use the 10.1 Google apps package?

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#1938
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Guys. There is no update.

There's a new OS version. Take care if you're OTAing to it as its not advised.

  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#1939
soulhand

soulhand

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Devices:Huawei G300, San Francisco 2
  • Twitter:@soulhand

There's a new OS version. Take care if you're OTAing to it as its not advised.

OK :( it was offered by my phone as an OTA update and as I wrote above broke things until I flashed the newer gapps.

Now, however, it seems fine. Google Drive/Docs won't sync, but everything else seems to be working fine....

  • 0

#1940
lejkabasz

lejkabasz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Devices:Huawei Ascend g300
How to enable USB debugging?

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users