Jump to content


Photo

Phone shutting down

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
dbaseii

dbaseii

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 287 posts
  • Gender:Male
  • Devices:POV Mobii 10.1
  • Twitter:@dbase
Hi Guys
I did an OTA update of infusion from b06 to b07
After rebooting and getting to the home screen the phone "powered off"
It kept doing this. So i re-flashed b06. Same problem.
I have tried flashing stockplus b952.
I get to see the welcome screen for a few seconds and then the phone powers off.
It doesnt power off while in cwm.
Tried formatting the sd card. Same problem
This a new battery which I bought a month ago as the previous battery died.
Any ideas?

  • 0

#2
thepolodoc

thepolodoc

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300 and HTC Explorer
  • Twitter:@thepolodoc
I can remember someone in these forums having a series of problems like this. I couldnt find it mind you though so I dont know whether they fixed it or not.

  • 0

#3
Gabriel94

Gabriel94

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 314 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania Germany
  • Devices:Motorola Moto G
Flash another ROM, CM9 or CM10?

  • 0

Proud Owner Of a Motorola Moto G
arzw.jpg


#4
dbaseii

dbaseii

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 287 posts
  • Gender:Male
  • Devices:POV Mobii 10.1
  • Twitter:@dbase
Yep,done that

  • 0

#5
dbaseii

dbaseii

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 287 posts
  • Gender:Male
  • Devices:POV Mobii 10.1
  • Twitter:@dbase
I have partially fixed this. Thinking outside of the box I had an idea that it was an android/battery interaction that was causing the problem. So I flashed the FirefoxROM. It worked. No shutdowns. I left it running for an hour then reflashed stock plus. Now every so often it reboots but it still better.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users