Jump to content


Photo

[ICS] [REPACK] [4.0.3] B952 U8815 Worldwide release [ROM]


  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#41
tpradebe

tpradebe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
how do i go from ics custom rom to ics official rom?

  • 0

#42
smweb

smweb

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 411 posts
  • Devices:Ascend G300

how do i go from ics custom rom to ics official rom?


http://www.modaco.co...date-root-more/
and
http://www.modaco.co...e/#entry2066514

  • 0

#43
cryptoncore

cryptoncore

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Interests:Android, Gaming, Computers, Music (Dubstep, Drum and bass, Hard electro) And most other technology related things.
  • Devices:Motorola Moto G, G300
Thanks buddy

Edited by cryptoncore, 17 May 2013 - 05:55 PM.

  • 0

"The real problem is not whether machines think but whether men do" - B. F. Skinner
 


#44
kyoiorikof97

kyoiorikof97

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:huawei ascend g300
lots of free ram...but performance not stable

  • 0

#45
rsd3k

rsd3k

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:G300+

Hi, TO install this repack Do i need to have an existing 2030 baseband.

 

At the moment I have 109808 version. 

 

Firstly Can I install this Repack on a G300+(aka U8815-71)  running on 109808 

 

After the installation will it be upgraded to 2030


  • 0

#46
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W

Almost certainly the ROM will NOT change/update the baseband.

Check the original post and thread.

If it's not multi baseband and specifically needs 2030 then you could try this:

 

http://www.modaco.co...-from-recovery/

 

I've used it successfully before to go between the old and new basebands.

Always backup before making changes.


  • 1

#47
cryptoncore

cryptoncore

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Interests:Android, Gaming, Computers, Music (Dubstep, Drum and bass, Hard electro) And most other technology related things.
  • Devices:Motorola Moto G, G300

Almost certainly the ROM will NOT change/update the baseband.

Check the original post and thread.

If it's not multi baseband and specifically needs 2030 then you could try this:

 

http://www.modaco.co...-from-recovery/

 

I've used it successfully before to go between the old and new basebands.

Always backup before making changes.

+1, that method has worked for me perfectly twice. I would highly recommend that...unless of course you fancy doing it the long way round with having to make your IMEI 0. :P


Edited by cryptoncore, 19 November 2013 - 09:52 PM.

  • 0

"The real problem is not whether machines think but whether men do" - B. F. Skinner
 


#48
domas321

domas321

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hello, I have a little problem with this rom: why in't the screen rotating in any programs?


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users