Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3450 replies to this topic

#2101
Smart-T

Smart-T

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Indeed it is not snappy and responsive especially on touching, but i doubt that 4.1.2 is so different (haven't tested it since Konstat's 4.2 came out)

On my Blade it was a difference like day and night, believe me...

  • 0

#2102
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)

Indeed it is not snappy and responsive especially on touching, but i doubt that 4.1.2 is so different (haven't tested it since Konstat's 4.2 came out)

Yeah. I came from CM9kk and this is a major difference! It was really snappier!
This version (though I'm not letting go!) is very sluggish....
edit: And with this new Update the movement of the Icons and Wallpaper shows some glitches - but that's not a big deal! (this is not a complaint!)
I keep my faith that the team that's been working on this ROM will get it better. (this is not a request, it's a suggestion!) :D

Edited by dreis911, 29 March 2013 - 12:50 PM.

  • 0
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#2103
Rucha

Rucha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:Orange San Francisco
  • Twitter:@None
There is a problem with incoming calls from people who did not call newer before but is in my contactlist. First call from any of them comes without name and avatar - phone number only is in caller id screen.
Has anyone faced to this problem?
How to fix it?

  • 0

#2104
khizhny

khizhny

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine
  • Devices:ZTE Libra (ak Blade, Spark)
Can anyone share stock GEN3 TPT for Blade with 220 Mb System partition size. It's needed badly.

  • 0

#2105
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade
ummm Actually im using latest build and i cant see my open ad-hoc wifi network, is it only limited to me or someone else is also facing this?

  • 0

#2106
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,763 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
New build.

cm-10.1-20130329-KonstaKANG-blade.zip
https://hotfile.com/...-blade.zip.html
md5:fe14bbd451e952abf881857d59d27b3f

-updated Effem and other FM related updates (thanks to daemond)
-possible fix for texture corruption on some rare occasions (thanks to daemond)
-increase PIE controls trigger area and allow PIE controls without enabling expanded desktop
-change default cpu governor to smartassv2
-more Ad-Hoc changes (1,2,3)
-compiled using AOSP gcc 4.7 toolchain

  • 8

#2107
zamiere

zamiere

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts

... And with this new Update the movement of the Icons and Wallpaper shows some glitches - but that's not a big deal! (this is not a complaint!)


I turning on In Developer options "Force GPU rendering" and "Disable HW overlays" and it's working smoothly (for me). Better than stock or swedish snow.
Developers says Disable HW overlays not recommended if you want to view videos - I don't see any problem.

Without SIM card it's required to enable Airplane mode. Without SIM, it's working awesome slow and crashing and reloading the dialer app constantly.

Another possible reason: background apps like syncronizing can slow down the UI.

  • 0

#2108
Janil

Janil

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Devices:ZTE Blade

New build.

Posted Image

Let's hope the texture fixes work! Will report back little later.
Anyway, why Hotfile instead of Mediafire? It's painfully slow on Finnish ISPs at least.

EDIT: decided I'm too lazy and didn't do full wipe so no confirmation for the texture fix. So far I haven't seen any problems.

Edited by Janil, 29 March 2013 - 08:01 PM.

  • 0

#2109
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,763 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Anyway, why Hotfile instead of Mediafire? It's painfully slow on Finnish ISPs at least.

It was impossible to upload anything successfully. I'll probably try again tomorrow...

  • 1

#2110
ztnej

ztnej

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
KonstaT, i'm currently with 06/03 update.. can i just update to this last one or i've to install the other one first?

Thank you!

  • 0

#2111
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

KonstaT, i'm currently with 06/03 update.. can i just update to this last one or i've to install the other one first?

Thank you!

You only have to flash the latest build.

  • 1

#2112
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)

I turning on In Developer options "Force GPU rendering" and "Disable HW overlays" and it's working smoothly (for me). Better than stock or swedish snow.
Developers says Disable HW overlays not recommended if you want to view videos - I don't see any problem.

Without SIM card it's required to enable Airplane mode. Without SIM, it's working awesome slow and crashing and reloading the dialer app constantly.

Another possible reason: background apps like syncronizing can slow down the UI.

Yes. I brought those issues a few posts ago and, like I said before, it did improve the speed of the Launcher.
I also mentioned the "Force 4x MSAA" feature, but it seems to "speed down".

  • 0
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#2113
ztnej

ztnej

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts

You only have to flash the latest build.


Thanks De@n, you're always helpful. :)

  • 1

#2114
Loki86

Loki86

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 278 posts
  • Gender:Male
  • Location:Terni
  • Devices:Orange San Francisco
i hope to help someone
i found a way to use s2e, before i have some problem but now work really good
my sd-ext partition is 1,5 gb
i format sd in etx4 with mini tool partition
than install this s2e version took from xda http://www.mediafire...t5l9pyb33lqn6a8
than open s2e, check mount as ext4 and reboot
after that you can select all option like me and everything work fine ;)

  • 0
ZTE blade: OLED black gen1-->gen2 v10f
clockwork: v6.0.1.1 touch
current rom: CM10.1 KonstaT

#2115
keyboardshortcut

keyboardshortcut

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:zte blade
You can also use s2e modifid by konsta. it can be found also in this thread. I am using s2e now without any problem.

  • 0

#2116
archish

archish

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Gender:Male

  • 2

#2117
sanyiblade

sanyiblade

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:ZTE Blade
KonstaT
Please insert your rom /etc/init.d :
#!/system/bin/sh
BB="logwrapper busybox";
if [ ! -d /sd-ext ]; then
  mount -o remount,rw /
  mkdir -p /sd-ext
  mount -o remount,ro /
fi
PART=/dev/block/mmcblk0p2
for i in 1 2 3 4 5; do
  if [ -e $PART ]; then
    $BB mount -o noatime,nodiratime,barrier=1 -t ext3 $PART /sd-ext
    $BB chown 1000:1000 $SD_EXT_DIRECTORY;
    $BB chmod 771 $SD_EXT_DIRECTORY;
    break
  else
    echo "$PART does not exist (yet); sleeping a bit..."
    sleep 2
  fi
done


This rom and cm 10(Daemon) can't play DX50 video(with mx player hardware decoder), but eco cm9 yes. Why?
Sorry, my bad english.

  • 0

#2118
raizor6th

raizor6th

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 100 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTEblade V880 512mb
Great, latest release connects to wifi faster.

Thanks KonstaT keep it up :)

  • 0

#2119
Polys Polykarpou

Polys Polykarpou

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Fransisco

New build.

cm-10.1-20130329-KonstaKANG-blade.zip
https://hotfile.com/...-blade.zip.html
md5:fe14bbd451e952abf881857d59d27b3f

-updated Effem and other FM related updates (thanks to daemond)
-possible fix for texture corruption on some rare occasions (thanks to daemond)
-increase PIE controls trigger area and allow PIE controls without enabling expanded desktop
-change default cpu governor to smartassv2
-more Ad-Hoc changes (1,2,3)
-compiled using AOSP gcc 4.7 toolchain


Are bt pairing issues ever going to be fixed? Or should people like me using bt headsets stick to 4.1.2?

  • 0

#2120
adipec

adipec

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:ZTE Blade
this room is very good but it can take many days until this rom will be as fast as daemonds' release

  • 0




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users