Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

3447 replies to this topic

#2681
ilopez85

ilopez85

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
Any news about this? similar glitch happens in gallery editor scrollable menu in portrait.

Posted Image


How i can fix (if i can) the navigation bar when the phone is in landscape mode ? The buttons are too much separated.... mmm


Edited by ilopez85, 14 May 2013 - 08:57 AM.

  • 0

#2682
theflapjackking

theflapjackking

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE-Blade, Acer Liquid E2 DUO

Hope this question did not poped up before:
If S2E doesn't work with 4.2.2, what current app could I use to extent the few memory of my Blade?
TPT doesn't work with my fashion Blade. So I even can't expand /data, which is another construction site of mine.


Alex


I have been using cronmod-INT2EXT+ for quite some time on this great ROM :D and it seems to work fine. Hope that helps!

  • 0

#2683
ast1

ast1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nagpore, Maharashtra, India
  • Devices:zte blade
  • Twitter:@ambarish tiwari
Problems with connecting wpa/psk wifi connection..it says authentication problem..

  • 0

#2684
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,505 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Hope this question did not poped up before:
If S2E doesn't work with 4.2.2, what current app could I use to extent the few memory of my Blade?
TPT doesn't work with my fashion Blade. So I even can't expand /data, which is another construction site of mine.

There's a hacked S2E in the second page that works on 4.2. I've heard good things about cronmod script but haven't tried it myself.

Any news about this? similar glitch happens in gallery editor scrollable menu in portrait.

Depends on the button layout you've chosen. It's a different glitch in the gallery. Neither are issues specific to device only.

Problems with connecting wpa/psk wifi connection..it says authentication problem..

Reboot your phone. Reboot your router. Use different encryption...

  • 1

#2685
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

New build. Most likely the final build. ROM + gapps from the first post should still barely fit 160mb system (159,5mb).

cm-10.1-20130514-KonstaKANG-blade.zip
https://hotfile.com/...-blade.zip.html
md5:209ba7e9bfd07c09a66d7d26527aecd4

-backport low memory killer from 3.4 kernel (thanks to plaguedbypenguins)
-faster wifi reconnection after sleep (thanks to plaguedbypenguins)

What does the low memory killer exactly do?

  • 0

#2686
PlaguedByPenguins

PlaguedByPenguins

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canberra, Australia
  • Devices:ZTE V9

What does the low memory killer exactly do?

lowmemorykiller is the part of the kernel responsible for killing background apps so that foreground apps can run. this is how normal memory management works in android. important apps are selected and ranked by userspace parts of android and it then lets the kernel lowmemorykiller cull the lowest ranked apps. this patch improves how this part of android works. it seems more important to do this right in cm10.1 than it was in cm7.

Edited by PlaguedByPenguins, 14 May 2013 - 01:18 PM.

  • 0

#2687
Polys Polykarpou

Polys Polykarpou

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Fransisco
bluetooth reconnection issues fixed? anyone?

  • 0

#2688
wakeup12

wakeup12

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Stockholm, OSF
Hi,

Thanks for this great ROM. I upgraded from Konstat Swedish Snow to this one just now. I want to know if it is possible to use the same boot animation existed in Swedish Snow?

Thanks in advance.

  • 0

#2689
bhush

bhush

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 116 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pune,India
  • Devices:DELL XCD35,HTC P3400i
hey, can anybody tell which cronmod script is best.there are 3-4 types

  • 0

#2690
I900-Nutzer

I900-Nutzer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:Samsung SGH I-900 / ZTE Blade
Hi KonstanT,

short Question (just to be sure): if i follow your "how to build" from Posting #3 i will get a Build with all your Changes, Optimizations, ... until today?
Like a selfbuildt "cm-10.1-20130514-KonstaKANG-blade.zip"?

Thx for your Work!

  • 0

#2691
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)
Hi KonstaT,
Thanks a lot. Gonna try it now.

Thanks for this great ROM. I upgraded from Konstat Swedish Snow to this one just now. I want to know if it is possible to use the same boot animation existed in Swedish Snow?

Did you change the \system partition?
If it's still over 200MB then extract the "bootanimation.zip" from the Swedish Snow and replace the one in this ROM and flash again... it's simple.
If your \system partition is already 160MB then you have to compare the size of the "bootanimation.zip" files to check if the old is not larger than the new one.

Edited by dreis911, 14 May 2013 - 03:18 PM.

  • 0
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#2692
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)
never mind.

Edited by dreis911, 14 May 2013 - 03:17 PM.

  • 0
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#2693
khadu

khadu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE BLADE

hey, can anybody tell which cronmod script is best.there are 3-4 types

CronMod-INT2EXT+ is the one i use, and seems the best(in my case ,it is a class 4 sd card).
The script runs in way that the phone dosen't slow down and almost runs at the same speed ,as it would without the script.
Although i would like to point out that the device hangs and becomes virtually unresponsive when u install/uninstall an app ,either from play or an apk file, for about a minute.

  • 0
ROM: Root Box [Android 4.2.2]
RECOVERY: CWM 6.0.2.7

#2694
jeeyi345

jeeyi345

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:ZTE Blade
I replaced battery with a charged one, it seems booting now. Is that some kind of protection? Scares me.
========================================================================
My blade won't boot today.

When I press boot buttom it just keep vibrating, without screen or button backlight
I've flashed 19.4 for about a month, it was generally usable (sometimes automatically reboot)
I flashed with update, without double wipe

I noticed there's a new ROM came out, any chance of saving my phone?

Edited by jeeyi345, 14 May 2013 - 05:56 PM.

  • 0

#2695
robreid

robreid

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Devices:ZTE Blade
If an app is installed in /system, will it still update via playstore?

  • 0

#2696
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

If an app is installed in /system, will it still update via playstore?

Don't think so ;)

Edited by De@n, 14 May 2013 - 08:03 PM.

  • 0

#2697
Droopy_be

Droopy_be

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brussels
  • Devices:ZTE Blade

If an app is installed in /system, will it still update via playstore?


I have replaced trebuchet by nova launcher and I received update. In Applications (system menu), I have the choice to remove the update.

  • 0

#2698
I900-Nutzer

I900-Nutzer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:Samsung SGH I-900 / ZTE Blade

If an app is installed in /system, will it still update via playstore?

Yes ...

  • 0

#2699
wakeup12

wakeup12

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Stockholm, OSF

Did you change the \system partition?
If it's still over 200MB then extract the "bootanimation.zip" from the Swedish Snow and replace the one in this ROM and flash again... it's simple.
If your \system partition is already 160MB then you have to compare the size of the "bootanimation.zip" files to check if the old is not larger than the new one.


Thanks. I will try it. I have 194/204 MB /system partition. So it means will directly copy it somewhere and make install from ClockRecovery?



My second question is, why swipe does not work here? In English, i see the traces but it does not have any effects. In Turkish i even cannot see the tracks.

  • 0

#2700
bhush

bhush

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 116 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pune,India
  • Devices:DELL XCD35,HTC P3400i

I have replaced trebuchet by nova launcher and I received update. In Applications (system menu), I have the choice to remove the update.

how to replace trebuchet with nova?

  • 0




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users