Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

3448 replies to this topic

#301
HDuser

HDuser

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Devices:Zte blade

来自东亚的感谢,中国的机油谢谢你!

translated version: Thanks from East Asia, China's oil Thank you!

  • 2

#302
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

the n00bs have arrived, and they can't read.


ROFL
:rofl:
i literally fell of my chair reading that..

  • 1

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#303
ag0n

ag0n

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts

App2SD is a different method of movin apps to SD, which doesn't require ext partition (this is explained in Link2SD FAQ).

For this ROM you can only use S2E. For CM9 & CM10 (as well as 2.3) you could also use Link2SD (has more options, but requires more knowledge and effort). So S2E is best for now.

I already gave you a very detailed explanation! If Ganster finds a way to fix it, it will be included in the ROM.


Thanks. I didn't try yet because i'm afraid to fuckup something. It's my first time using s2e and i kinda understand what it does, but i am not sure what to move exactly. A little tutorial would be epic ;)

thx

  • 0

#304
..Abel..

..Abel..

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 250 posts
  • Devices:Zte Blade / Dell XCD 35
  • Twitter:@Ace_Able
awesome work :) it just gets better and better :D ! what a crazy ride 2.3 to 4.0 to 4.1 to 4.2!!!

  • 1

Posted Image
JELLY BEAN :)


#305
sanyiblade

sanyiblade

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:ZTE Blade
Thanks KonstaT! :)

  • 1

#306
smsmasters.co.uk

smsmasters.co.uk

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 47 posts
Is there a version of S2E that works for this ROM? Thanks!

  • 0
SmsMasters.co.uk - Online since 2002

#307
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

Is there a version of S2E that works for this ROM? Thanks!

Konst posted a hacked <<S2E >> on page 2.


  • 1

#308
smsmasters.co.uk

smsmasters.co.uk

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 47 posts


I'll try that!

Edited by smsmasters.co.uk, 07 January 2013 - 11:45 AM.

  • 0
SmsMasters.co.uk - Online since 2002

#309
金河之秋1

金河之秋1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:blade

translated version: Thanks from East Asia, China's oil Thank you!

not china`s oil,i said we are the friend by phone.

Edited by 金河之秋1, 07 January 2013 - 11:38 AM.

  • 0

#310
陰莖:)

陰莖:)

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lenovo A820, Cool pad F1

not china`s oil,i said we are the friend by phone.


China's oil.

  • 0

Click + if i´ve helped u :P


#311
romani48

romani48

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Konsta does this rom has mms autoretrieval, or is it able to be implemented on? I really dont want to be begging for anything, but i really dont know how to 'code', or i would do it myselft :P

  • 0

#312
gunapriyan

gunapriyan

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Konsta, Great ROM.....Thanks to you.

But i feel that this ROM consumes more battery....If i am wrong please correct me.

Guna

  • 0

#313
bigwolfys

bigwolfys

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
KonstaT, is it possible to realize the volume keys wake up the phone and not the power button?

  • 0

#314
ZTR

ZTR

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Galaxy S i9000,Dell XCD 35
  • Twitter:@Zakitheracer

Konsta, Great ROM.....Thanks to you.

But i feel that this ROM consumes more battery....If i am wrong please correct me.

Guna


it may be due to your phone not going in deep sleep ;)
Try rebooting and check via CPU spy if its going to deep sleep :)

  • 0
ROM:CM10.1 KonstaKANG 24/07/13
Recovery:CWM 6.0.2.7

#315
peta809

peta809

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Google Nexus S
Dear KonstaT,

we usually use this three apllication for online watching broadcasting video from our TV providers.

https://play.google.... ... coms.prima
https://play.google.... ... 24.android
https://play.google.... ... t4.android

In our http://www.modaco.co... ... droid-235/ and stock rom based Froyo 2.2 work perfectly.

In all CM9/10 version our produced not work. Server always close the connection. Unexpectelly. When we restore Stock or Moldovan or CM7 rom work fine.

I am have affraid that this application is limited for CZ ip addresses only. But I hope, if you have time for download and test in you immages, its best for our community.
90% CZ blades users is limited this function and still use GB Roms.

In CT application from Inmite developer is small button Watch online in right top on applicatin (has smal "beta" writed ). When you click, you see program and down is small button run video, has play picture.

How to start playing the live stream:
Posted Image


I am not sure, if depends on graphics adapter or drivers.

Please can you try this and look it forward if its possible to fix ?

Regards, peta809 and Jenik38.

  • 0

#316
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 392 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Dear KonstaT,
we usually use this three apllication for online watching broadcasting video from our TV providers.
https://play.google.... ... coms.prima
https://play.google.... ... 24.android
https://play.google.... ... t4.android
In our http://www.modaco.co... ... droid-235/ and stock rom based Froyo 2.2 work perfectly.
In all CM9/10 version our produced not work. Server always close the connection. Unexpectelly. When we restore Stock or Moldovan or CM7 rom work fine.
I am have affraid that this application is limited for CZ ip addresses only. But I hope, if you have time for download and test in you immages, its best for our community.
90% CZ blades users is limited this function and still use GB Roms.
In CT application from Inmite developer is small button Watch online in right top on applicatin (has smal "beta" writed ). When you click, you see program and down is small button run video, has play picture.
I am not sure, if depends on graphics adapter or drivers.
Please can you try this and look it forward if its possible to fix ?
Regards, peta809 and Jenik38.

Sorry guys, but you can't expect KonstaT to start testing if all apps work (no offence). All 4.x ROMs are not supported for our phones - there could be many reasons why these apps don't work and knowing that KonstaT did his best to make these ROMs work, it's most likely not something fixable. Our phone is not supposed to have 4.x, you use 4.x at your own risk.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#317
bhush

bhush

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 116 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pune,India
  • Devices:DELL XCD35,HTC P3400i
Need help for tpt for this ROM. tried with Amphoras tpt helper but getting an error."This ROM is not supported"
what to do?I am using konsta's 4.2 on gen2, European blade. with stock tpt.

  • 0

#318
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,621 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Konsta does this rom has mms autoretrieval, or is it able to be implemented on? I really dont want to be begging for anything, but i really dont know how to 'code', or i would do it myselft :P

I have no idea if mms autoretrieval is still broken, or if Google fixed it for 4.2.

jventura's patches (1,2,3) were just submitted for review so it will probably make it in sooner or later.

KonstaT, is it possible to realize the volume keys wake up the phone and not the power button?

I disabled the setting back in CM9 days because it didn't work. Just tested it with CM10.1 and it still doesn't work.

  • 1

#319
NorwegianLabel

NorwegianLabel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Guys, I found a video player that fixes the codecs glitch, the vlc nightlies for armv6 fpu does not have this problem!

  • 1

#320
robreid

robreid

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Devices:ZTE Blade

For this ROM you can only use S2E. For CM9 & CM10 (as well as 2.3) you could also use Link2SD (has more options, but requires more knowledge and effort).


Link2SD works on this ROM for me.

  • 1




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users