Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

3449 replies to this topic

#421
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
is this rom stable? i think rom is stable if i get about 1 or 2 reboots/week. is this much good for daily use as cm10? maybe we are ready to move now guys,,,,to 4.2!

  • 0

#422
merc1800k

merc1800k

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 posts
  • Devices:zte blade
where am i wrong?
this rom work to me very slow that other cm 10 !!!!
i do format system , all wipe etc and install this rom.....but work very slow....my partion is 220 mb via tpt

any advice???

  • 1

#423
merc1800k

merc1800k

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 posts
  • Devices:zte blade
konstat any rom for my new blade 3????

  • 0

#424
herzblutnord

herzblutnord

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:Zte Blade
Hayhay thanks konstaT again for the next awesome rom!
i dont know if this is a big issue or not or it have to be fixed by the cyanogenmod team,
but i just want to share this screenshot of a lot of error's i get with JuiceDefender.
maybe it will help you somehow ^^' sorry for my bad english and greetings from Germany!

Posted Image

  • 0

ZTE BLADE with Cyanogenmod 10.1 and Nova Launcher


#425
emotty

emotty

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 157 posts
  • Gender:Male
  • Interests:knitting .. :P
  • Devices:san francisco

where am i wrong?
this rom work to me very slow that other cm 10 !!!!
i do format system , all wipe etc and install this rom.....but work very slow....my partion is 220 mb via tpt

any advice???


i had that and posted a few pages back ...

That sounds a lot like what ondemand cpu governor tends to cause sometimes. Try switching to smartass2.


seems fine after unlocking the developer options (to get menu)and setting to smartass2,thats all i did ... lubbly rom,stable as hell its been on all night tethered :D ...

its now my daily ...

  • 0
Flash Freak !

#426
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

cm-10.1-20130112-KonstaKANG-blade.zip

Thanks KonstaT & Ganster :D

  • 1

#427
ZTR

ZTR

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Galaxy S i9000,Dell XCD 35
  • Twitter:@Zakitheracer
Epic update! :D

Will flash it asap.

  • 0
ROM:CM10.1 KonstaKANG 24/07/13
Recovery:CWM 6.0.2.7

#428
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)
so now...cm 10.1 is at the same level as cm 10...as far as the working/non working/bugs....??
correct me if im wrong...

not following much on roms these days...

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#429
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)
ahhh...screw it...im flashing anyway : :D

great update!!!

  • 1

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#430
merc1800k

merc1800k

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 posts
  • Devices:zte blade

i had that and posted a few pages back ...

sorry...in what page there is the solution???/ sorry again to desturb you....

seems fine after unlocking the developer options (to get menu)and setting to smartass2,thats all i did ... lubbly rom,stable as hell its been on all night tethered :D ...

its now my daily ...


  • 0

#431
Mihai Enea

Mihai Enea

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:ZTE Blade
Excellent rom, but...
1. Home button doesn't work for me.
2. Settings soft button from the top bar doesn't work also.

Anyone experiencing these problems? Do you know how to fix them ?

10x

  • 0

#432
lineone

lineone

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
  • Location:london
  • Devices:OSF - KonstaT 2.3.5
a remarkable job konstat, thanks and to all contributors too. :D

  • 0

#433
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade
Reflash the ROM n clear data, all problems will be sorted !

Edited by dhavaljp.95, 12 January 2013 - 12:02 PM.

  • 3

#434
SteinerM

SteinerM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE Blade
Is there anybody here, who have tried WolframAlpha? https://play.google....WQuYWxwaGEiXQ..
I have tried it, but the keyboard didn't work properly, I mean absolutely nothing worked.

  • 0

#435
rikfru

rikfru

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:zte blate

i had that and posted a few pages back ...


Can you link me to that post becuase I went back 15 pages and I didn't find it XD

  • 0

#436
ace j. ventura

ace j. ventura

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Thank You KonstaT!

And excessive performance compared to my previous ROMS.
Antutu gives now regularly 2600-2700 points. Not too bad. :) :) :) :) :)
Five points of five.

  • 0

#437
ro888

ro888

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

where am i wrong?
this rom work to me very slow that other cm 10 !!!!
i do format system , all wipe etc and install this rom.....but work very slow....my partion is 220 mb via tpt

any advice???


Yes, I have the same problem, could someone point us to the right thread for solving this issue?

  • 0

#438
thanasis00

thanasis00

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Zte Blade
hello everyone!! KonstaT this is amazing work! We have a viable 4.2.1 rom working like a charm! My only concern before i flash it, is if a2dp works correctly! i only use my bt hadsfree for music because it sounds louder and better than plugging my headphones directly on the phone, and i tend to listen to music a lot!!

EDIT:

Yes, I have the same problem, could someone point us to the right thread for solving this issue?


concerning issues with rom, if full wipe/clear data didn't work and the rom is still mulfunctioning, you can try a different sd card to repartition/install the rom. Had issues like yours a few months back, and that sold my case.

Edited by thanasis00, 12 January 2013 - 01:55 PM.

  • 0

#439
sabertoothxxx

sabertoothxxx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kolkata India
  • Devices:Zte Blade Gen2
Is s2e not working on this update if it is working can someone tell me how to make it work.......
I have downloaded and installed the s2e apk on page 3 that konstaT had posted but to of no use

  • 0
Current Devices : Zte blade Gen2 A.K.A Dell XCD 35
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G

Current Roms : Cm 10.1 latest for zte blade
CM 10 nightly for galaxy tab with phone mode hack

Accesories : Soundmagic ES18 | Senheiser CX180 | Creative EP 630 | Senheiser HD 200

#440
jpdoliveira

jpdoliveira

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Libra
  • Twitter:@jpdoliveira

Installed s2e.zip-file in CWM an works fine. No problems.


actualy is not a zip. is a apk. just change file tipe name.

  • 0




5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users