Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3450 replies to this topic

#1121
Fred Perry

Fred Perry

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade
I installed two games: Plague Inc. and Zenonia 5.
In both games i get a white background ingame. Is anyone having this problem?
How can i solve this?
Thanks!

  • 0

#1122
keyboardshortcut

keyboardshortcut

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:zte blade
I hope the source of Android 4.2.2 come out soon.

I think blue tooth has already been fixed
http://en.wikipedia....version_history

  • 0

#1123
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

I hope the source of Android 4.2.2 come out soon.

I think blue tooth has already been fixed
http://en.wikipedia....version_history


yep, 4.2.2 is on AOSP now: https://android.goog...ndroid-4.2.2_r1


  • 0

#1124
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,764 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

yep, 4.2.2 is on AOSP now: https://android.goog...ndroid-4.2.2_r1

Lets hope we can have a new build within the next few days from Konstat. There are quite a few changes btw.

But none of it is merged to CyanogenMod yet...

Just a quick note on the build instructions. I haven't got a build done yet but the first problem I noted was that the local_manifest.xml wasn't being honoured. I used the following curl command instead:

curl -L -o .repo/local_manifest.xml -O -L https://raw.github.com/legaCyMod/android_local_manifest/cm-10.1/local_manifest.xml

Do you have the latest repo? I changed the instructions couple of days ago. local_manifest.xml is deprecated and you should use local_manifests folder instead (now that it actually works with the latest repo update ;)). Otherwise you'll see a very annoying warning message every time you use repo even though it still works.

  • 2

#1125
leripe

leripe

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male

I installed two games: Plague Inc. and Zenonia 5.
In both games i get a white background ingame. Is anyone having this problem?
How can i solve this?
Thanks!

By going back to gingerbread.

  • 2

Current phone:

 

S4 mini lte

 

Blade III

Blade I


#1126
_Nuno_

_Nuno_

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:ZTE Libra (Sapo a5)

I installed two games: Plague Inc. and Zenonia 5.
In both games i get a white background ingame. Is anyone having this problem?
How can i solve this?
Thanks!


I had this kind of problem with a couple of games some time ago, before the "Allow purging of assets" options became really effective.
I tested one of the games (Trainyard) after rebooting with this option turned on and off and it consistently opened ok when "Allow purging of assets" was turned on. (YMMV)

  • 0

#1127
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

I had this kind of problem with a couple of games some time ago, before the "Allow purging of assets" options became really effective.
I tested one of the games (Trainyard) after rebooting with this option turned on and off and it consistently opened ok when "Allow purging of assets" was turned on. (YMMV)


didnt help in my case...

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#1128
balwinder singh

balwinder singh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:dell xcd35
I too have faced this problem and as i love playing games so the only solutions is to go back to gingerbread but i couldn't as I also like jb so what I have done to use both is by using multiboot.... which let me use both roms :) so when I want to play games I switch to gb and primary use jb to showoff hehe

  • 0

#1129
Fred Perry

Fred Perry

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade
Thank you all. I'll have to go back to gb.

  • 0

#1130
99x

99x

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Devices:Samsung GT-i9000

Thank you all. I'll have to go back to gb.


Try daemonds cm10, with his test kernel that plague game works

  • 0

#1131
gr4nis

gr4nis

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Why is there option of overclocking, RAM preferences, and other useful stuff no more in the system settings?

  • 0

#1132
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

Try daemonds cm10, with his test kernel that plague game works


So with that kernel is the experience same as gb...
Or the issue still persists to some extent

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#1133
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

Why is there option of overclocking, RAM preferences, and other useful stuff no more in the system settings?

It's because you are a noob

  • 2

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#1134
gr4nis

gr4nis

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

It's because you are a noob


Well, sorry for ask. God... even cancer is more pleasing than you.

  • 0

#1135
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

Well, sorry for ask. God... even cancer is more pleasing than you.

You can find the answer on page #3 :angry:

Edited by De@n, 13 February 2013 - 06:20 PM.

  • 0

#1136
iseption

iseption

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

  • 0

#1137
Moldova

Moldova

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Gender:Male
  • Location:Europe
  • Devices:ZTE BLeADE
In latest release option [ring tone] for different time in "alarm clock" disappeared ?

  • 1

#1138
Fred Perry

Fred Perry

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

Try daemonds cm10, with his test kernel that plague game works


I'm trying his cm-10-20130129-EXPERIMENTAL-blade-DAEMOND.zip and the game has the same issues as cm10.1

Edit: Ahhh ok i found the test kernel!

Edited by Fred Perry, 13 February 2013 - 07:02 PM.

  • 1

#1139
DanielThompson

DanielThompson

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Blade

Do you have the latest repo? I changed the instructions couple of days ago. local_manifest.xml is deprecated and you should use local_manifests folder instead (now that it actually works with the latest repo update ;)). Otherwise you'll see a very annoying warning message every time you use repo even though it still works.


It should all be pretty recent. I checked *everything* out from scratch yesterday evening.

Double checking my bash history, I can be sure of exactly what I did:

curl https://dl-ssl.google.com/dl/googlesource/git-repo/repo > bin/repo
repo init -u git://github.com/CyanogenMod/android.git -b cm-10.1
# Repo tells me that the repo script is out of date so ...
cp /path/to/.repo/repo/repo bin/repo

What I did not do is a second repo init after updating to the latest version of repo... could that have made a different. To be absoletely explicit the init used the version of the repo entry script from dl-ssl.google.com whilst the sync used the latest of everything. Likewise after moving the manifest to the older location I got all the blade stuff without having to do another init.

Anyhow I got it all checked out with this change and it looks like I might have got a successful build... haven't had time to run the .zip file yet.

BTW thanks for sharing such clear build instructions.

  • 0

#1140
kulcsarkazmer

kulcsarkazmer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Awesome slow without SIM. Dial app contantly crashing, restarting. Use an old disabled SIM as workaround.

  • 0




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users