Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

3447 replies to this topic

#1141
Geoff2

Geoff2

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade; Huawei Asend G300

Awesome slow without SIM. Dial app contantly crashing, restarting. Use an old disabled SIM as workaround.


No need - just put it in airplane mode. That's what I do and it works fine.

  • 2

#1142
zppinto

zppinto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade/Sapo a5
It's in Portuguese, but i think it's understandable...
88% of consumption of some Bluetooth process? Anyone with the same problem?
Posted Image Posted Image

  • 0

#1143
kulcsarkazmer

kulcsarkazmer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
DSP doesn't work with some programs like rad.io, but I think it's not the ROM's problem.

Edited by kulcsarkazmer, 14 February 2013 - 01:36 PM.

  • 0

#1144
jonicunha

jonicunha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
Hi, i have last build of cm 10.1 (11.2) and when I end a call the beep sound get out by the speaker.
It's possible to change that?

  • 0

#1145
matcho13579

matcho13579

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Devices:Samsung i9000, ZTE Blade
  • Twitter:@matcho13579

Hi, i have last build of cm 10.1 (11.2) and when I end a call the beep sound get out by the speaker.
It's possible to change that?

Well, I think it's some kind of a problem or bug, because sometimes it beeps as it should, but sometimes it beeps out of loudspeaker

  • 0

#1146
sharix

sharix

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 130 posts
Could be the same bug as the one with "busy" tone being played through the loudspeaker

  • 0

#1147
greg121

greg121

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:Y300, ZTE Blade, MK808B, UG007
I just installed the ROM and donated a fair amount to Konsta. You should think about it too!

  • 3

#1148
sugur

sugur

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

Well, I think it's some kind of a problem or bug, because sometimes it beeps as it should, but sometimes it beeps out of loudspeaker


its a network freeze that happens every time you connect to mobile network data...every time you need to reboot the phone...that's the only problem we have in this rom..

  • 0

#1149
khizhny

khizhny

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine
  • Devices:ZTE Libra (ak Blade, Spark)

I keep restarting (especially while playing)

I have random reboot after moving dalvic cache to ext with s2e. Now moved it back and no reboots for last 24 hours.

  • 0

#1150
khizhny

khizhny

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine
  • Devices:ZTE Libra (ak Blade, Spark)

It's in Portuguese, but i think it's understandable...
88% of consumption of some Bluetooth process? Anyone with the same problem?
Posted Image Posted Image

disable google now.

  • 0

#1151
Diogo_23

Diogo_23

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:ZTE Libra (Sapo a5)
I don't understand :S I'm using this new release and the S2E, but it still say the internal storage is 163MB instead of the 4GB partition that i've created. Is there a new version os S2E?

  • 0

#1152
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 377 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
The problem is you didn't read the instructions and information. Your phone will never show more space, Android doesn't recognize external partition in any way. Your apps will simply be moved automatically to ext (once installed or updated) by the program and they won't take space on internal memory (except for app data and settings). But nothing can increase your internal storage.

Edited by elrond_bs, 15 February 2013 - 08:41 AM.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#1153
kulcsarkazmer

kulcsarkazmer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

...nothing can increase your internal storage.


But a repartitioning can increase data partition at the cost of decreasing system partition.
As in the first post wrote, this ROM works well with 160/2/220 data/cache/system ratio but I found that DroidSSH and other app's system part doesn't fit on system partition. The quick resolution was removing dictionaries from LatinIME.apk. It's ~14 MB with all dictionaries and ~1MB without these.

  • 0

#1154
birdibird

birdibird

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade (OLED UK), HTC S710
@konstaT (and other devs):
I found out that when I turn off animation, it causes a bug in the brightness settings on my oled uk orange sf.
changing the brightness with the slider results after a short while in a flickering of the screen and from that moment the brightness doesn't react anymore to the slider setting.

When I turn the Animator duration scale back on (to .5x) and leave both other animation scales off, the bug is gone (after reboot).

This happens only on 4.2.1, not on 4.1.2 or previous roms.

Can anybody try to recreate this bug on an oled blade and also on other blades? Maybe it is only related to oled?

(I have logcats available if needed)

  • 0

#1155
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 377 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

But a repartitioning can increase data partition at the cost of decreasing system partition.

Yes, but the total sum of the enitire internal memory, can't be exceeded. That's what I meant. ;) You can save few MB space by trimming system, but still Link2SD helps saving hundreds of MB more space.

  • 1

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#1156
Cata_Simi

Cata_Simi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 120 posts
  • Devices:Zte Blade

Yes, but the total sum of the enitire internal memory, can't be exceeded. That's what I meant. ;) You can save few MB space by trimming system, but still Link2SD helps saving hundreds of MB more space.


since games are sloppy and buggy on 4.2 the phone's memory is enough for me (most games saves data on sd anyway)

  • 0

#1157
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,443 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Blade III
New build.

cm-10.1-20130215-KonstaKANG-blade.zip
http://www.mediafire...kspvg0sv1amn4fs
md5:39631263735dad3bd9b1fee89c8af922

-Android 4.2.2

  • 6

#1158
chapmans35

chapmans35

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:ZTE Blade

New build.

cm-10.1-20130215-KonstaKANG-blade.zip
http://www.mediafire...kspvg0sv1amn4fs
md5:39631263735dad3bd9b1fee89c8af922

-Android 4.2.2

Can you upgrade from previous KonstaKang CM 10.1 (4.2.1) or do you need to wipe? Many Thanks

Edited by chapmans35, 15 February 2013 - 05:54 PM.

  • 0

#1159
anantk

anantk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Idea Blade

Can you upgrade from previous KonstaKang CM 10.1 (4.2.1) or do you need to wipe? Many Thanks


KonstaT --> Super Fast work from you by providing 4.2.2 ROM. :)

But same question --> Can we upgrade from previous KonstaKang CM 10.1 (4.2.1) ROM by just doing Dalvik Cache wipe or do we need to do full wipe to instal this 4.2.2 ROM?

Many Thanks.

  • 0

#1160
RZRV8

RZRV8

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Devices:ZTE Blade
  • Twitter:@RZRV8
No need to wipe anything. Just reboot to CWM and flash and boot up.

  • 0




4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users