Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3446 replies to this topic

#1481
wit.cz

wit.cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:ZTE Blade
Do you have similar problem?

Attached Files


  • 0

#1482
jonicunha

jonicunha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
My bluetooth doesn't detect other devices... Or can't be detected.
Any solution!?

  • 0

#1483
khizhny

khizhny

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine
  • Devices:ZTE Libra (ak Blade, Spark)
Confirm conversation delay. Now i have to say "hello" twice.:D. But U still have cm10 with fm radio now. :)

Edited by khizhny, 27 February 2013 - 09:14 PM.

  • 1

#1484
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

well , i am using this rom's latest (20/2/2013) update and something weird happened yesterday . i kept my phone on the table to do some work and after a few minutes i picked up the phone , pressed the power button and the screen didn't switch on. i also did hold the power button to see if i it could boot the device but the screen simply wont start. then i removed the battery and put it back and booted the phone and it booted normally, and it still had 77% battery left. why or how did that happen ?

that is not weird, happens for mee too sometimes. Blade just do not wake up sometimes...

  • 0

#1485
youngsta2010

youngsta2010

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tamworth, UK
  • Devices:ZTE Blade, JoyTAB, Moto G 8GB
Confirm unable to change nav bar height, also the bottom of the clock and the date is cut off the lock screen when using nav bar and when in landscape the nav bar is stretched off the screen; the back button is just showing but can't be pressed.

  • 0

#1486
khadu

khadu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE BLADE
i recently made a backup ,with clockwork recovery 6.0.2.7,
Now i needed to use it but when i went into recovery to restore that backup it said "md5 mismatch"
any suggestions?
i really need all that data; i have the backup folder in my sd-card

  • 0
ROM: Root Box [Android 4.2.2]
RECOVERY: CWM 6.0.2.7

#1487
Cata_Simi

Cata_Simi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 120 posts
  • Devices:Zte Blade

This ROM is so awesome! Thank you for extending, and heavily enhancing the user experience of this device! ;) I Sir, applaud you to the highest degree! :D I really think you should have an FB page. You deserve it! :) Anyway, I just would like to report a tiny little erm... bug. I can't change the size of the nav bar (20.2 - 4.2.2) that's all. But on you'r previous build (19.1 - 4.2.1) I can. I know it's really pretty small and would probably be fixed in the next update but I just wanted to point it out here that it bugs me to not have that much WVGA screen estate. :unsure:


than don't use it like most of us (no offence!)

  • 0

#1488
Tolma4

Tolma4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lugansk / Ukraine
  • Devices:Zte Blade
Hi KonstaT
Just wondering, if you had jiayu g3, would you be making custom roms for it?

  • 0

#1489
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,436 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Blade III

Looking forward to see working FM Radio App with this CM10.1 ROM very soon :)

Great work! I'll wait for update with the radio.

Huh, who's said anything about a release with FM radio? It's all currently experimental at best.

CM10.1 is still missing all qcom fm implementations. Changes to our device's audio should also be reimplemented for 4.2 api. I really don't have the time/energy/interest to do any of it.

Hi KonstaT
Just wondering, if you had jiayu g3, would you be making custom roms for it?

Extremely hypothetical question. I would never have a MediaTek device in the first place. ;)

  • 2

#1490
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Huh, who's said anything about a release with FM radio? It's all currently experimental at best.

CM10.1 is still missing all qcom fm implementations. Changes to our device's audio should also be reimplemented for 4.2 api. I really don't have the time/energy/interest to do any of it.


Extremely hypothetical question. I would never have a MediaTek device in the first place. ;)

Not ad hoc support for cm10.1? :(

  • 0

#1491
Tolma4

Tolma4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lugansk / Ukraine
  • Devices:Zte Blade

Extremely hypothetical question. I would never have a MediaTek device in the first place. ;)

Sorry, to bother you again, but in your opinion, which middle-end device has the best potential for custom rom development? I mean, in which device would you personally be highly interested?

  • 0

#1492
leripe

leripe

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male

Sorry, to bother you again, but in your opinion, which middle-end device has the best potential for custom rom development? I mean, in which device would you personally be highly interested?

He has Blade III now and is waiting for nexus 4 to be available for reasonable price.
Personally I would go for galaxy s2, official jb, 1gb ram, lots of roms.

Edited by leripe, 28 February 2013 - 10:36 AM.

  • 1

Current phone:

 

S4 mini lte

 

Blade III

Blade I


#1493
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

He has Blade III now and is waiting for nexus 4 to be available for reasonable price.
Personally I would go for galaxy s2, official jb, 1gb ram, lots of roms.

I like sgs2 too, and its cheap if you do not buy i new,,,
here in finland everything is so expensive,,,
its good phone, maybe i need to port my mods to sgs2, if those arent avaible :)

  • 0

#1494
anantk

anantk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Idea Blade

Huh, who's said anything about a release with FM radio? It's all currently experimental at best.

CM10.1 is still missing all qcom fm implementations. Changes to our device's audio should also be reimplemented for 4.2 api. I really don't have the time/energy/interest to do any of it.


Sorry for my misunderstanding. I thought below changes from CM10.1 regarding FM Radio support

http://review.cyanog....org/#/c/31139/
http://review.cyanog....org/#/c/30657/

Which you have reverted on 11​.2.2013 changelog:
  • reverted commits (1,2) that caused 'Process system isn't responding' issue on every reboot
But above issue is fixed in below patch for CM10.1:
http://review.cyanog....org/#/c/32554/

Along with FM Radio App support made by Daemond for CM10 with his great efforts will make implementation of FM Radio in this CM10.1 (4.2.2) ROM feasible with minimal efforts.

Never mind KonstaT. Really Appreciate your efforts for this ROM :)

Probably Daemond could take this FM Radio work on CM10.1 (4.2.2) forward :P

Edited by anantk, 28 February 2013 - 11:44 AM.

  • 0

#1495
excel0

excel0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philippines
  • Devices:Cherry Mobile OMEGA HD 2.0
  • Twitter:@excelkit

than don't use it like most of us (no offence!)


well that was unnecessarily offensive. I just ASKED for a simple (or so it seems) fix that's all, but yeah I already reverted back to CM10 (cont. by daemond) and still suffer the same issues. Why do these new ROMS not feature nav bar resizing, why? :(

  • 0

#1496
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)

i recently made a backup ,with clockwork recovery 6.0.2.7,
Now i needed to use it but when i went into recovery to restore that backup it said "md5 mismatch"
any suggestions?
i really need all that data; i have the backup folder in my sd-card

That's strange!
I have the same recovery and just to help you I did the following:
I did a Nandroid to my phone and uploaded the files to my PC and run a check on every file and they're all OK.
Then I restored the backup and there was no error on the MD5 check, and the restore ran OK. I rebooted the phone and all went well.

I think you may have problems on your SDcard or on your internal memory (that's the only explanation I can find).

  • 0
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#1497
ace j. ventura

ace j. ventura

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Nobody wants that damned FM. (except some individual rebel) :P

  • 2

#1498
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)

Nobody wants that damned FM. (except some individual rebel) :P

Speak for yourself. :angry:

  • 0
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#1499
alfred_i_kwak

alfred_i_kwak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
Nobody wants that damned FM. (except some VERY NOISY individual rebel) :P

KonstaT has announced clear enough not to be interested on FM.

  • 0
Proved to be a Blade user :)
Running on CM10.1

#1500
daemond

daemond

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
I don't know, I wasn't very interested in FM at first, but implementing it turned out to be quite interesting, especially the RDS stuff which I am messing with at the moment.

  • 0




3 user(s) are reading this topic

1 members, 2 guests, 0 anonymous users


    killadroid