Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

3450 replies to this topic

#1561
brob57

brob57

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:zte blade cm 10 konstat
I also have bluetooth problems, but everything else is awsome, thank you Konstat

  • 0

#1562
wmbandroid

wmbandroid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:zte blade
How many random reboots do you have? I have often when i open friendcaster and google play its like ~25% posibility to crash in those apps. Also sometimes in normal use but not that often.
Is it normal for this rom? I wiped data, cache, dalvik, installed rom from the beginning and nothing changed. I'll tried diffrenet app for facebook but it also crashed very often.

  • 0

#1563
leripe

leripe

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male

How many random reboots do you have? I have often when i open friendcaster and google play its like ~25% posibility to crash in those apps. Also sometimes in normal use but not that often.
Is it normal for this rom? I wiped data, cache, dalvik, installed rom from the beginning and nothing changed. I'll tried diffrenet app for facebook but it also crashed very often.

do you overclock? what settings you have on? do you use s2e or something like that?

Edited by leripe, 04 March 2013 - 04:46 PM.

  • 0

Current phone:

 

S4 mini lte

 

Blade III

Blade I


#1564
wmbandroid

wmbandroid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:zte blade

do you overclock? what settings you have on? do you use s2e or something like that?


yesterday made clean install, default options, no overclocking and no s2e, just default options, didn't mess with preferences.
I used s2e on 4.1 but didn't have time to play with it on 4.2

  • 0

#1565
leripe

leripe

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male

yesterday made clean install, default options, no overclocking and no s2e, just default options, didn't mess with preferences.
I used s2e on 4.1 but didn't have time to play with it on 4.2

then do a nandroid backup, full wipe, dont install any apps, check next morning. if no drain, it is probably some of your apps.

  • 0

Current phone:

 

S4 mini lte

 

Blade III

Blade I


#1566
wmbandroid

wmbandroid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:zte blade

then do a nandroid backup, full wipe, dont install any apps, check next morning. if no drain, it is probably some of your apps.


i don't know if i understend you right but the problems are random restarts not battery drain..

Edited by wmbandroid, 04 March 2013 - 09:45 PM.

  • 0

#1567
memedroid123

memedroid123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Devices:ZTE Blade (TFT - GEN2)
Hey KonstaT, can you upload a new version to fix GPU memory issues (like weird textures in games e.g.Fragger) ?

Edited by memedroid123, 04 March 2013 - 10:11 PM.

  • 0

#1568
matcho13579

matcho13579

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Devices:Samsung i9000, ZTE Blade
  • Twitter:@matcho13579

i don't know if i understend you right but the problems are random restarts not battery drain..

Try to read the sentence one more time, but replace "no drain" with "no more random reboots" ;)

  • 0

#1569
asklepyo

asklepyo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hello, i installed the last 10.1 rom, it works great and seems even a bit faster than the previous one.
Only I can't make link2sd work, i followed the instructions step by step, the 2nd partition is created but when i try to link i always get this error message:
mkdir failed for /data/sdext2/dalvik-cache, File exists :wacko:
I repartitioned and format it many times (Fat32 coz i heard only this file system works for ZTE blade), still not working.

Is there a solution?
How do you guys install more than 20 apps on your ZTE blade?
thanks

  • 0

#1570
Cata_Simi

Cata_Simi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 120 posts
  • Devices:Zte Blade

Is there a solution?
How do you guys install more than 20 apps on your ZTE blade?
thanks


well I DO NOT! I only install apss that i really need, some of them can be moved to sd and most of games too, that's it!

  • 0

#1571
megamusty

megamusty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Zte Blade
@asklepyo

Zte can accept partition of type Ext3 and Ext4 without problem. I used GParted for my SD and make 2 primary partitions : first one as Fat32 and the second as Ext3.
Link2Sd works like a charm..


The only probleme with JB 4.2.2 for me was NDrive 10: not working any more !!!
it is not the gps problem, cause GpsStatus and Free Mappy works whitout issue.

I'm going to try NDrive 11 or sygic navigator

Edited by megamusty, 05 March 2013 - 09:58 AM.

  • 0

#1572
FORSCYTH

FORSCYTH

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Nexus 7, ZTE Blade 1
Thanks, have been using your Roms for a while now (cm9) Have only one gripe, Google now is a very old version. Have tried modding newest version/clean install/ etc. only no luck. .lib problem?.

Gonna try some more. but if you know how to get it working or have new gapps please share them.

Thanks

  • 0

#1573
陰莖:)

陰莖:)

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lenovo A820, Cool pad F1

@asklepyo

Zte can accept partition of type Ext3 and Ext4 without problem. I used GParted for my SD and make 2 primary partitions : first one as Fat32 and the second as Ext3.
Link2Sd works like a charm..


The only probleme with JB 4.2.2 for me was NDrive 10: not working any more !!!
it is not the gps problem, cause GpsStatus and Free Mappy works whitout issue.

I'm going to try NDrive 11 or sygic navigator


Sygic works fine. :D

  • 0

Click + if i´ve helped u :P


#1574
陰莖:)

陰莖:)

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lenovo A820, Cool pad F1

well I DO NOT! I only install apss that i really need, some of them can be moved to sd and most of games too, that's it!


I've 120-130 apps. You've to use S2E to get more apps to be installed. :D

  • 0

Click + if i´ve helped u :P


#1575
wmbandroid

wmbandroid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:zte blade

i don't know if i understend you right but the problems are random restarts not battery drain..

ok :) for now i''ll try for now to remove some apps because i'ts too difficult to live withou all my apps.thx

Edited by wmbandroid, 05 March 2013 - 11:58 AM.

  • 0

#1576
khadu

khadu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE BLADE

@KonstaT
Good work! This is the best ZTE Blade rom I've ever tried (except the CM10 version of this maybe).

I've disabled the Hardware Overlays, forced GPU rendering for 2d drawing and 4x MSAA in OpenGL, but the Keyboard should be much faster and better. Now I have to wait about half a minute sometimes to my texts appear.

Can you help me in this?

Thanks,
Bálint.

all u have to do is , go to settings - language and input- android keyboard settings- disable pop ups on key press ; and it works as fast as it can be :-)

  • 0
ROM: Root Box [Android 4.2.2]
RECOVERY: CWM 6.0.2.7

#1577
NorwegianLabel

NorwegianLabel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
.

Edited by NorwegianLabel, 05 March 2013 - 03:02 PM.

  • 0

#1578
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)

The only probleme with JB 4.2.2 for me was NDrive 10: not working any more !!!
it is not the gps problem, cause GpsStatus and Free Mappy works whitout issue.

I'm going to try NDrive 11 or sygic navigator

Subject already posted here: http://www.modaco.co...60#entry2094873
Read the answer: http://www.modaco.co...60#entry2094911

  • 0
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#1579
balintant

balintant

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

all u have to do is , go to settings - language and input- android keyboard settings- disable pop ups on key press ; and it works as fast as it can be :-)


Thanks!
It is faster now, but is still not perfect. I still have to wait a bit (but it is a much more tolerable now).

  • 0

#1580
Janil

Janil

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Devices:ZTE Blade
If I were to uninstall Google Now, can I get the latest version of the old Google search box from somewhere? Play search didn't yield any results, it seems Google Now has fully taken over.

  • 0




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users