Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

  • Please log in to reply
3450 replies to this topic

#1941
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
New build. Quite a bit of experimental/wip stuff included in this one. ROM + Gapps also getting again really close to 160mb but should be still just under.

cm-10.1-20130324-KonstaKANG-blade.zip
http://www.mediafire...1oifi9869o0y12f
md5:79aa8c64543abbb0fec7e1ee6de6e09f

-included daemond's Effem (FM Radio) app
-fixed audio routing and FM Radio volume control issues (thanks to C3C0)
-backported bluetooth UHID driver - added support for bluetooth input devices (thanks to plaguedbypenguins)
-pie controls (1,2,3,4,5)
-semi-working Ad-Hoc support (open networks) (1,2,3,4,5,6)
-phone: Make going to call log after call optional (1)
-am: Allow more hidden apps on devices with lots of RAM (1) + limit max background processes
-Use jpegOptimized bootanimations (1)
-new Apollo (merged)

  • 9

#1942
memedroid123

memedroid123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Devices:ZTE Blade (TFT - GEN2)
Instead of Apollo, I use ApolloMod. It is better ;)

  • 0

#1943
heroutm

heroutm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mladá Boleslav, Czech Republic
  • Devices:ZTE Blade
Which app do you guys use to link apps and data to ext partition? I have tried Link2SD, but I still got problems with internal memory. It doesn't work like S2E did, am I right? It is impossible to install 20+ apps. After I update some app it gets lost. I need to reinstall it. What the hell is going on?

  • 0

#1944
lunario

lunario

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:zte blade (sapo a5)

Which app do you guys use to link apps and data to ext partition? I have tried Link2SD, but I still got problems with internal memory. It doesn't work like S2E did, am I right? It is impossible to install 20+ apps. After I update some app it gets lost. I need to reinstall it. What the hell is going on?


s2e works fine https://docs.google....WFptZ1VsT2dBYU0 flash from recovery

  • 0

#1945
heroutm

heroutm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mladá Boleslav, Czech Republic
  • Devices:ZTE Blade

s2e works fine https://docs.google....WFptZ1VsT2dBYU0 flash from recovery

Which partition size do you use?

  • 0

#1946
Polys Polykarpou

Polys Polykarpou

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Fransisco
are the bt pairing issues fixed in the latest build? i.e. pairing a device (e.g. bt headset), turning bt off and then back on and the device reconnects. with previous builds, the headset wouldn't reconnect.

  • 0

#1947
lunario

lunario

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:zte blade (sapo a5)

Which partition size do you use?


atm 180 custom system gen 2 phone

i had 220mb system gen2 stock before

Edited by lunario, 24 March 2013 - 09:05 PM.

  • 0

#1948
memedroid123

memedroid123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Devices:ZTE Blade (TFT - GEN2)
Loudspeaker in radio isn't working :angry:

  • 0

#1949
heroutm

heroutm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mladá Boleslav, Czech Republic
  • Devices:ZTE Blade
Thank you. :-)

Edited by heroutm, 24 March 2013 - 10:03 PM.

  • 0

#1950
matcho13579

matcho13579

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Devices:Samsung i9000, ZTE Blade
  • Twitter:@matcho13579
@KonstaT - I have one question for you: is the /dev partition cleared with each reboot in this ROM (or in Android generally) ?

  • 0

#1951
Loki86

Loki86

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 278 posts
  • Gender:Male
  • Location:Terni
  • Devices:Orange San Francisco
thank you konstat

for anyone who use s2e, what version use with this rom? what is size of you ext partition? what option do you check in s2e? and ext partion is ext4?
sorry for all that question, but we can put here our experinces and help more users
by the way tomorrow i'll flash this rom and try some combination
thanks

  • 0
ZTE blade: OLED black gen1-->gen2 v10f
clockwork: v6.0.1.1 touch
current rom: CM10.1 KonstaT

#1952
lunario

lunario

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:zte blade (sapo a5)

thank you konstat

for anyone who use s2e, what version use with this rom? what is size of you ext partition? what option do you check in s2e? and ext partion is ext4?
sorry for all that question, but we can put here our experinces and help more users
by the way tomorrow i'll flash this rom and try some combination
thanks



https://docs.google....WFptZ1VsT2dBYU0 THIS ONE
my EXT IS 512MB check apps ,private apps and paid apps ( NOT DATA AND DALVIK ) my ext is ext3 but i check mount as ext4

  • 0

#1953
TigTex

TigTex

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lisbon, Portugal
  • Devices:ZTE Racer and ZTE Blade
Hi all.
I've decided to do a clean install on this one. Formated all partitions and installed rom + gapps. After 1st boot, I get a blank screen (backlight is on, touchscreen reacts to touch because the hardkeys backlight is on). To fix this i need to remove the battery and reboot.
Anyone can confirm this? If you can't confirm, please reply as well because I have no idea what is wrong here.

  • 0
.::. TigTex .::.

#1954
lunario

lunario

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:zte blade (sapo a5)
check if you have 160mb system . do a factory reset wipe system, cache and see if you are installing the right gapps

  • 0

#1955
TigTex

TigTex

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lisbon, Portugal
  • Devices:ZTE Racer and ZTE Blade
Everything is ok, I have 160mb and I have flashed many other rom's like this before. md5sums are ok. I've also tried to remove useless app's and reflash but the same thing happens (it's not a storage issue)

  • 0
.::. TigTex .::.

#1956
KenBW2

KenBW2

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 334 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Y300 & G510, ZTE Blade
I know Bluetooth is a little sketchy on this ROM and you can't believe what Android thinks about it being enabled.

Does anyone know a reliable way to make sure Bluetooth is enabled? Even if it means restarting the phone?

  • 0

Huawei Y 300 Stock 4.1 + Root Tweaks > FusionX > CM10 > CM10.1 > CM10.2 > CM11 | Clockwork Recovery
Huawei Y 300 Stock 4.1 > CM 10.1 Sisco 1.0 kernel > TouchMeZ v1.4.1 > b190 Firmware Update > CM10.1 | TWRP Recovery
Huawei G510 Stock 4.1 > TouchMe v7 + AOSP Mod
Z.T.E. Blade TFT Stock 2.1 > CM7 > [GEN1>GEN2] > Ginger Stir Fry 9 > Blue Ginger V2 > [GEN2 > GEN3] > CM9 Alpha 5 > Simple Stir Fry Lite b27 > CM9 ColdFusionX 28/02/12 > KonstaT's CM10 > KonstaT's CM10.1 | Clockwork 5.0.2.0
Z.T.E. Blade OLED Stock 2.1 > JJ RLS5 > CM7 RC1 > Ippe H's Honeycomb A5 > Finnish Fillyjonk RLS6 > CM7 RC1 > Stock 2.1 | Clockwork 2.5.1.8 > 3.0.0.5
ZTE Blade TFT Stock 2.1 > MCR r3 | Clockwork 2.5.1.3 (
Replaced)
T-Mobile Pulse (Lots) > FLB2 > CM7 > CM6.1, Clockwork Recovery


#1957
master123

master123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

New build. Quite a bit of experimental/wip stuff included in this one. ROM + Gapps also getting again really close to 160mb but should be still just under.

cm-10.1-20130324-KonstaKANG-blade.zip
http://www.mediafire...1oifi9869o0y12f
md5:79aa8c64543abbb0fec7e1ee6de6e09f

-included daemond's Effem (FM Radio) app
-fixed audio routing and FM Radio volume control issues (thanks to C3C0)
-backported bluetooth UHID driver - added support for bluetooth input devices (thanks to plaguedbypenguins)
-pie controls (1,2,3,4,5)
-semi-working Ad-Hoc support (open networks) (1,2,3,4,5,6)
-phone: Make going to call log after call optional (1)
-am: Allow more hidden apps on devices with lots of RAM (1) + limit max background processes
-Use jpegOptimized bootanimations (1)
-new Apollo (merged)



No support for Indian FM band in effem , any help ?

  • 0

#1958
1soproni

1soproni

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Wayteq ZTE Libra
Can I upgrade from older versions of this rom, or do I have to do a clean install (formatting first)?

  • 0

#1959
Rucha

Rucha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:Orange San Francisco
  • Twitter:@None
Why do applicatations that moved to SD card have non freindly name label on the screen? So com.google.app instead of Goggles and so on..

  • 0

#1960
Cata_Simi

Cata_Simi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 120 posts
  • Devices:Zte Blade

Can I upgrade from older versions of this rom, or do I have to do a clean install (formatting first)?


trying to upgrade from 6.3 right now

This in an usual method or recommended a clean install?


Yeah it's usual, only clean cache and dalvik cache

Done it, everything works perfect after a first look

Thanks

Edited by Cata_Simi, 25 March 2013 - 09:30 AM.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users