Jump to content


Photo

Almost all roms hang at green android

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
biatchi

biatchi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:SF2
I've got a SF2 and I used the http://sanfranciscoandroid.co.uk/ guides to unlock and debrand it which went perfectly. Everything was fine until I wanted to try a different rom, they all got stuck at the green android :( I used the ZTE handset tool to go back to stock to see if starting the process from the beginning would help but it didn't really. The only rom that has worked is the stock French "Free" rom.

Roms that work:

FnC 3
Stock French "FREE"

Roms that don't work:

FnC 7,8
CM 7,9,10
AOKP
Paranoid Android
Mokee

I've put the 200MB TPT onto the phone and used ADB to flash CWM 5.

When flashing I've wiped pretty much everything and rebooted recovery before trying but all I get is the green android which I'm preety fed up of seeing :P

Am I an idiot? Have I missed a step? Any suggestions?

  • 0

#2
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 433 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
Did you wipe data/factory reset becore installing the ROMs ?

  • 0

#3
biatchi

biatchi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:SF2
Yep, everything except boot and SD card.

  • 0

#4
Piers1

Piers1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Crescent
Mines doing that now as well.

1) Got the phone and removed the network lock
2) Installed CM9
3) Installed CM10
4) Installed CM7
5) Used CM7 for a week
6) Did a nandroid backup
7) Now phone won't boot!
8) Reflashed CM7 ROM and now hangs at Android logo.

Any tips?

  • 0

#5
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies
Are you sure you followed the guide through properly? One guy I came across had the same problem, and it turned out he hadn't done page four properly.

  • 0

#6
biatchi

biatchi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:SF2
Yep unfortunatley, I even restored the qcn file again but still no dice :(

  • 0

#7
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies
That's unfortunate :/ If I come across anything that can help, I'll get back to you.

  • 0

#8
biatchi

biatchi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:SF2
Thanks :)

  • 0

#9
beautifulily

beautifulily

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent, UK
  • Devices:ZTE Crescent, LG T300
  • Twitter:@beautifulilies
No problem!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users