Jump to content


Photo

[androidarmv6] [4.2] ColdFusionX 3 [CM10.1] [Updated - 12/04]

* * * * * 8 votes

  • Please log in to reply
1128 replies to this topic

#341
razzmataz1478

razzmataz1478

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:HULL
  • Interests:Flashing ROMs, Being distracted by my skate
  • Devices:ZTE Skate

if it is that good can you integrate the Seeder App right on next build ?

Also , can you fix TPT Flash on Skate V2A ?


There are question marks over whether this works or not.

  • 0

Posted Image

Current Phone:

Xperia T


Previous Phones:

Orange Monte Carlo

Nokia 5530 XpressMusic (Nokia C6-00 CFW)

Sony Ericsson v640i

Nokia 3120

Various other Nokia phones.

Not the best history of phones Posted Image


#342
akicarkralj

akicarkralj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Devices:ZTE Skate

Where is option to change DPI...?

swithch to preformance tab and then go to build prop editor and scroll until you find two lcd den. files and change them to DPi you want and restart.

  • 1

#343
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

There are question marks over whether this works or not.


could just set minimum cpu to 245, for the same effect on lag, its very subjective :)

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#344
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

swithch to preformance tab and then go to build prop editor and scroll until you find two lcd den. files and change them to DPi you want and restart.


my bad found it, I redownloaded the updated version with the softkey enablement. :) O:)Attached File  uploadfromtaptalk1357392971383.jpg   41.39KB   54 downloads

also comes with the best font installer I can find.

Edited by plegdroid, 05 January 2013 - 01:44 PM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#345
ChowChilla

ChowChilla

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:ZTE SKATE

can try clearing its data, via settings /apps, & see if that clears the issue, don't think as yet anyone else has reported this . :)


Clearing data had no effect. very strange.

  • 0

#346
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

Clearing data had no effect. very strange.


very strange :$

is anyone else having issues with phone calls?

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#347
ChowChilla

ChowChilla

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:ZTE SKATE

very strange :$

is anyone else having issues with phone calls?


just reflashed the rom and having the same issue. perhaps my phone is on its way out?

  • 0

#348
jtharmor

jtharmor

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Stake
Thanks all.....happy with my cfx now....only prblm status bar is hidden and shows sometime :(

Edited by jtharmor, 05 January 2013 - 03:05 PM.

  • 0

#349
Hink255

Hink255

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate
Anyone else having trouble with google maps finding your location? I get an error message saying "Please enable google apps location access". When I goto the settings its already enabled!

Any ideas?

  • 0

#350
jtharmor

jtharmor

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Stake
if there is a notification status bar shows

Edited by jtharmor, 05 January 2013 - 03:21 PM.

  • 0

#351
jtharmor

jtharmor

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Stake

Anyone else having trouble with google maps finding your location? I get an error message saying "Please enable google apps location access". When I goto the settings its already enabled!

Any ideas?


working fine for me

  • 0

#352
Hink255

Hink255

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate
Nevermind theres 2 places you need to enable. In settings>Location Access and Settings>Google>Location Settings.

  • 0

#353
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

could just set minimum cpu to 245, for the same effect on lag, its very subjective :)


I agree it's subjective, but I wouldn't say setting minimum CPU to 245MHz gets the same effect. Mine's been at 245MHz for months and I still see improvement with Seeder.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#354
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

I agree it's subjective, but I wouldn't say setting minimum CPU to 245MHz gets the same effect. Mine's been at 245MHz for months and I still see improvement with Seeder.


:D245mhz may have been a poor example, but you can see where I was going with it :D

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#355
mhstrijbos

mhstrijbos

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgium
  • Devices:Medion Life P4310

just reflashed the rom and having the same issue. perhaps my phone is on its way out?


Has anyone found a solution to this weird issues yet?

  • 0

#356
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
ROM updated.

  • 1
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#357
Medo3G

Medo3G

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
No fix for int2ext yet ?

  • 0

#358
24KiFly24

24KiFly24

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Interests:Handball, cars, tuning, electronic gadgets:):)
  • Devices:ZTE Skate [RootBox/CM7.2]
  • Twitter:@Béla Bartha

No fix for int2ext yet ?

+1;)

  • 0

#359
24KiFly24

24KiFly24

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Interests:Handball, cars, tuning, electronic gadgets:):)
  • Devices:ZTE Skate [RootBox/CM7.2]
  • Twitter:@Béla Bartha
What about Bluetooth? is it working fine? thx;)
Tank you tilal the awesome work you are grate;)

Edited by 24KiFly24, 06 January 2013 - 08:23 PM.

  • 0

#360
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

What about Bluetooth? is it working fine?

Read OP

  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users