Jump to content


Photo

[androidarmv6] [4.2] ColdFusionX 3 [CM10.1] [Updated - 12/04]

* * * * * 8 votes

  • Please log in to reply
1128 replies to this topic

#401
Mohamed Atiea

Mohamed Atiea

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
Youtube and dailymotion both takes too long ro start playback any file, network speed is good anyone else?

  • 0

#402
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:THL W8
There's already a patch for that so you can expect it in the next build.
I already back ported it to 4.1.2 and it seems to be working fine.
YouTube starts playing in 3 secs.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#403
Mohamed Atiea

Mohamed Atiea

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
@C3C0 I've just installed your latest PA rom and the same problem exists.

  • 0

#404
Medo3G

Medo3G

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
do you mean the 6/1 PA build ?
EDIT: Why do people like to post what I want to say while I'm typing the same bloody thing

Edited by Medo3G, 07 January 2013 - 11:21 PM.

  • 0

#405
Mohamed Atiea

Mohamed Atiea

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
Yes Just installed it 5 miinutes ago and youtube and dailymotion are talking ages to strat play anyvideo

  • 0

#406
Medo3G

Medo3G

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts

Yes Just installed it 5 miinutes ago and youtube and dailymotion are talking ages to strat play anyvideo

Yeah the new PA takes more time to load YT and I don't see better playback (if that's the purpose of the patch), at one point it lagged like hell.

  • 0

#407
Mohamed Atiea

Mohamed Atiea

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts

Yeah the new PA takes more time to load YT and I don't see better playback (if that's the purpose of the patch), at one point it lagged like hell.

Where is the patch?

  • 0

#408
Medo3G

Medo3G

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts

Where is the patch?

it's inside the ROM itself if I understood C3C0 last couple of posts correctly

  • 0

#409
Mohamed Atiea

Mohamed Atiea

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts

it's inside the ROM itself if I understood C3C0 last couple of posts correctly

I dont know but itwas not working after I installed PA 06/01/2013 now i am back to PA 01/01/2013 and youtube is playing fast again.

  • 0

#410
Anglobal

Anglobal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:ZTE Skate
Unable to run s2e. Tried KonstaT modified version that was linked to from cfx2 thread and it wont run. Says app not compatible with this version of android.

  • 0

#411
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:THL W8
The patch is not in the roms yet, guys.
I have it loclally only in my WIP version.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#412
Michaelwave

Michaelwave

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Unable to run s2e. Tried KonstaT modified version that was linked to from cfx2 thread and it wont run. Says app not compatible with this version of android.

Try this one:
https://www.dropbox....g/S2E fixed.zip

  • 0

#413
Dio-Genes

Dio-Genes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Music, Literature, Computing
  • Devices:ZTE Skate
There is one thing, that's puzzling me. When I started to use Int2Ext I speacially bought me a new SD Card, Class 10. It made sense to me. The speed (read write) was fast, write up to 8 MB/sec. When I copy something to the card right now (using Link2SD) the max. speed is limited to 1.8 MB/sec.
Maybe this gives a hint to someone of the programmers/developers. It seems very slow. The size of the EXT (3) partition is 2 GB, the Card is 16 GB, it was much faster with the PA ROM.

Just flashed the new version yesterday and find, tilal again made a really good job. This ROM is so wonderful. Though I was looking sometimes to Octo or so, I miss so much there compared to the 4.2x, it's simply incredible.
Thank you so much, tilal.

  • 0

#414
phuang3

phuang3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:ZTE Skate

Try this one:
https://www.dropbox....g/S2E fixed.zip



Not working.

In fact, S2E does work, but it is the UI which gives an error message.

  • 0

#415
mhstrijbos

mhstrijbos

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgium
  • Devices:Medion Life P4310
I'm still getting some weird behaviour during calls...the battery stats pop up, or the calendar, or the sms app....
Really crazy stuf...Recalibrated th prox. sensor, cleared cache, but no effect....

  • 0

#416
iYowo

iYowo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy NOTE II

There is one thing, that's puzzling me. When I started to use Int2Ext I speacially bought me a new SD Card, Class 10. It made sense to me. The speed (read write) was fast, write up to 8 MB/sec. When I copy something to the card right now (using Link2SD) the max. speed is limited to 1.8 MB/sec.
Maybe this gives a hint to someone of the programmers/developers. It seems very slow. The size of the EXT (3) partition is 2 GB, the Card is 16 GB, it was much faster with the PA ROM.

Just flashed the new version yesterday and find, tilal again made a really good job. This ROM is so wonderful. Though I was looking sometimes to Octo or so, I miss so much there compared to the 4.2x, it's simply incredible.
Thank you so much, tilal.


I have a problem with the SD Card 16GB Class 10, my skate do not see any + 8GB ... I try Transcend, Kingston, Verbatim (16GB) ... any solution for that? tnx :)

  • 0

#417
milosmarjanovic

milosmarjanovic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ZTE Skate
Please i have zte skate...a root this phone and my android logo first logo when i switch on phone is brown and it is not like a origin.What I to do?please help,sorry for my bad English :D

  • 0

#418
Dio-Genes

Dio-Genes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Music, Literature, Computing
  • Devices:ZTE Skate

I have a problem with the SD Card 16GB Class 10, my skate do not see any + 8GB ... I try Transcend, Kingston, Verbatim (16GB) ... any solution for that? tnx :)


Hi, this is mine and is recognized well, but the speed is low:
Transcend Extreme-Speed Micro SDHC 16GB Class 10

  • 0

#419
rangeoshun

rangeoshun

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 261 posts

Hi, this is mine and is recognized well, but the speed is low:
Transcend Extreme-Speed Micro SDHC 16GB Class 10


Have you tried adjusting the sd buffer? There are apps for that, maybe it helps, but it's just a guess..

  • 0

#420
Dio-Genes

Dio-Genes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Music, Literature, Computing
  • Devices:ZTE Skate

Have you tried adjusting the sd buffer? There are apps for that, maybe it helps, but it's just a guess..

Hi, no, I never worked with stuff like that, e. g. TPT helper or so. Just do the partitioning and SD-EXT in CWM, thats all. Always worked fine for me.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users