Jump to content


Photo

[androidarmv6] [4.2] ColdFusionX 3 [CM10.1] [Updated - 12/04]

* * * * * 8 votes

  • Please log in to reply
1128 replies to this topic

#461
holybabel

holybabel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Devices:Omnia i900
I made an update and it works like a charm. Only formatted system and then installed zip and gapps.

  • 0

#462
LPK_CZ

LPK_CZ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:ZTE Skate
health, I wonder if there's any way to add support for native Wifi tethering like the rom from C3C0? Unfortunately, I can not even Samba Filesharing Air Droid.

  • 0

#463
szaszabi90

szaszabi90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Devices:ZTE Skate
Please help!

I use the latest cfx. I flashed the gapps, the play store work great, but after an hour or some time i don't see the Play store beetwen the apps. :(

What a hell? I do nothing. What can be the problem??

  • 0

#464
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
Is it in your apps list? If so clear data for play store and Google framework services reboot into recovery fix permissions and see if that works. If not reflash gapps.

Edited by SPARL_, 10 January 2013 - 12:12 PM.

  • 0

#465
szaszabi90

szaszabi90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Devices:ZTE Skate
No. It isn't in my app list! So how can i do that option what you said??

  • 0

#466
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
Just reflash the gapps the same way you would after installing a ROM, no needs to do any wipes. You may wanna fix permissions after you've flashed them just to be on the safe side.

  • 0

#467
szaszabi90

szaszabi90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Devices:ZTE Skate
I've flashed that many times, but always the same! It's work, but morning, i can't see! :S

I try this one more time! What does it mean: fix permission? Don't laugh please!

  • 0

#468
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
Go to advanced in CWM, and you'll see fix permissions at the bottom, probably won't do much but it's worth a shot. Also have you checked your system size is big enough, as that can cause strange errors.

  • 0

#469
remm

remm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Wiko Cink Five

health, I wonder if there's any way to add support for native Wifi tethering like the rom from C3C0? Unfortunately, I can not even Samba Filesharing Air Droid.

It's one of the few items remaining in the feature list, so probably it'll be coming soon.

  • 1

#470
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

It's one of the few items remaining in the feature list, so probably it'll be coming soon.


You Sir, have a thank you for actually bothering to read the first post :D

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#471
Gio87

Gio87

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE Skate/Staraddict
Hey guys, I have a problem with the luminosity, i down it and the screnn is black i cant see what happens

  • 0

#472
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

Hey guys, I have a problem with the luminosity, i down it and the screnn is black i cant see what happens


if you can turn the screen up to see it? try calibrating the proximity sensor in settings, advanced Attached File  uploadfromtaptalk1357844814091.jpg   48.26KB   44 downloads


edit, if that dosnt work you may have to provide a logcat. another user had a similar issue and a log was requested, but was never provided.

Edited by plegdroid, 10 January 2013 - 07:26 PM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#473
szaszabi90

szaszabi90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Devices:ZTE Skate

Go to advanced in CWM, and you'll see fix permissions at the bottom, probably won't do much but it's worth a shot. Also have you checked your system size is big enough, as that can cause strange errors.

Thanks, it's work finally!

  • 0

#474
szaszabi90

szaszabi90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Devices:ZTE Skate
How can i get softkeys? IS there a simple way for this??

  • 0

#475
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

How can i get softkeys? IS there a simple way for this??


evening, have a look at post 155 :)

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#476
debeloid

debeloid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
Tilal, thank you for this rom, for me every thing is working great.

Only one thing is not ok, lock (unlock) screen is corrupted, if i use patern lock i don't see dots for unloking, so i use standard slide unlock, and sometimes it is also not shown, but it is easier to gues where it should be slided :)

Other thing work great!

  • 0

#477
Anglobal

Anglobal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:ZTE Skate

Try this one:
https://www.dropbox....g/S2E fixed.zip


This should be flashed in recovery I suppose? Thank you in any case, I shall try it on the next build since Im already full installed with link2sd.

  • 0

#478
ChowChilla

ChowChilla

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:ZTE SKATE

Hi guys, I need help setting up Google Now, I can't figure out what to do, which apk I need...
And for the ROM, it's absolutely faboulous =)

I downloaded gapps from CFX2, extracted the archive, and installed GoogleNowVoiceSearch.apk and GoogleVoiceSearch.apk, but it just force closes.


I took Quicksearchbox.apk from C3CO's PA 4.1.2 rom. and it seems to be working fine. I also froze the old googlesearch in Titanium Backup so the persistant search bar worked with it.

  • 1

#479
pinglis

pinglis

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Devices:skate tahiti
hi just installed this and so far its great thanks for all the work
one thing however I cant seem to find the option to turn on usb debugging ?

  • 0

#480
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2
Keep tapping cyanogenmod version, it will tell you when you have unlocked developer options

Edited by utternoob, 10 January 2013 - 10:14 PM.

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users