Jump to content


Photo

[androidarmv6] [4.2] ColdFusionX 3 [CM10.1] [Updated - 12/04]

* * * * * 8 votes

  • Please log in to reply
1128 replies to this topic

#1121
kidbetin

kidbetin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:zte skate
How do I get PIE?
No such control selestion in the menu even after expanded desktop and reboot

The AGPS patch works on a good day.
Very erratic and only 50% chance of acquiring location.

Is GPS a software problem?Do I need to rewrite the lib files?
Any help?

Thanks

  • 0

#1122
Bandaranaike

Bandaranaike

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Skate
You must enable nav bar to get pie.

  • 0

#1123
kidbetin

kidbetin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:zte skate
still no PIE after all that

thanks anyway

will try to reinstall rom

  • 0

#1124
Klintonola2j

Klintonola2j

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Devices:ZTE Skate
looks like this thread is dead :( in other news is there a patch to fix the bluetooth? (12/04 update)

  • 0

#1125
Urpsel

Urpsel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@Urpsel
Hey guys, has anybody already tried if the jenkins nightly builds are as stable as this one?

  • 0

#1126
Oktonaut

Oktonaut

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
I use ColdFusionX 3 (Updated - 12/04).

Paritally working:
Bluetooth - doesn't switch off properly
WiFi tethering - external app required

The INT2EXTV2+ script from this site works for me.

Good work and thank you!

  • 0

#1127
Schwedenbitter

Schwedenbitter

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin, Germany
  • Devices:ZTE Skate, ZTE Blade
Seems like I need someones help.

I installed this ROM about two hours ago and it worked well. At least it worked well until I came to the obviously really bad idea to change the phones brightness via this new system or energy buttons from the status bar. I wanted to change it to "auto" and moved the slider to the left ... until the screen became just black. Unfortunately it stays black even after reboot.

And as if one misfortune alone wouldn't be enought, I can't properly boot to CWM 6.0.2.7 again.
I turn of the phone, take the battery out and back, turn it on pressing the volume button the same time. It boots into recovery, but I can't use the hardware buttons at all. It's running somehow, which I now from the fact that pressing the power button again let's the phone reboot - either into the ROM I can't use becaused of the blackiness or the CWM I can't use because of not working hardware buttons. That's a vicious circle I can't break for more than an hour :(

What es could I try to somehow recover my phone?
Is there a key combination to set the phones ROM back to it's factory settings?
Any further ideas?

  • 0

#1128
Schwedenbitter

Schwedenbitter

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin, Germany
  • Devices:ZTE Skate, ZTE Blade
I could help myself with a hardware factory reset.
After that I tried to change the brightness again. This time I prepared my rescue with the power control widget. I figured out the same issue with that widget and the new status bar buttons (or however these are called). If I change to the lowest brightness the screen becomes just black.

So this means it is reproducible and I think if it's now a bug it's at least a kind of bug. The brightness should not be setable to a status, where nothing is to be seen and the user doesn't have a chance to lighten up the screen again.

Can someone confirm this behaviour or is it just my phone?

[edit]
I made a video, which sometimes explains the problem better.
[/edit]

Edited by Schwedenbitter, 25 June 2013 - 09:33 PM.

  • 0

#1129
iOmega1

iOmega1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Many... but not what is now regarded as art
  • Devices:Note 10.1 2014 Edition LTE
When my ZTE has worked and I installed ColdFusionX 3, then I could say that the Bluetooth is NOT workig. (Not even properly switch off)

  • 0

#1130
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

I think this project is deprecated . 


  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users