Jump to content


Photo

[androidarmv6] [4.2] ColdFusionX 3 [CM10.1] [Updated - 12/04]

* * * * * 8 votes

  • Please log in to reply
1128 replies to this topic

#161
jtharmor

jtharmor

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Stake
How to update it ?? I add it at end save and exit........but again i open there is nothing in file............Which path this file is ?

  • 0

#162
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
Open file manager of your choice, I use root browser lite. Navigate to system, scroll to the bottom and find build.prop, input qemu.hw.main keys=0 save, and reboot.

  • 0

#163
jtharmor

jtharmor

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Stake
I did the same using Root Explorer..........not able to save it........:(

  • 0

#164
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
Try root browser lite, I prefer it over any of the others.

  • 0

#165
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

I did the same using Root Explorer..........not able to save it........:(


when your in system ( within root explorer ) set system to R/W at that stage, not before, frazzled my head as it does state it saved, but if you don't set it from within system it dosnt work, if that makes sense? :)

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#166
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
Oh aye, completely forgot about that part lol :P

  • 0

#167
ian_c_here

ian_c_here

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Devices:Monte Carlo
I sorted my calendar not syncing by the simple step of installing the google calendar app from play store (the app with the icon which shows 31). Once installed the sync button appeared in settings/accounts/google. I then uninstalled the native calender with Titanium and all is well.

  • 1

#168
jtharmor

jtharmor

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Stake

when your in system ( within root explorer ) set system to R/W at that stage, not before, frazzled my head as it does state it saved, but if you don't set it from within system it dosnt work, if that makes sense? :)



Nopes did same way still not updating the file

  • 0

#169
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

Nopes did same way still not updating the file


when you get it to here, set to r/w Attached File  uploadfromtaptalk1356974902206.jpg   56.87KB   31 downloads

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#170
gacama

gacama

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 153 posts
  • Devices:Omnia
To get calendar sync flash this gapps

https://www.dropbox....1212-signed.zip


Happy 2013!!!!!!

  • 0

#171
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4
yet more goodies found, if you swipe horizontaly the notification area, the tiles appear without having to use the settings icon in the top right. :)

Edited by plegdroid, 31 December 2012 - 06:33 PM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#172
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101

yet more goodies found, if you swipe horizontaly the notification area, the tiles appear without having to use the settings icon in the top right. :)


Schweeeet!

  • 0

#173
razzmataz1478

razzmataz1478

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:HULL
  • Interests:Flashing ROMs, Being distracted by my skate
  • Devices:ZTE Skate

yet more goodies found, if you swipe horizontaly the notification area, the tiles appear without having to use the settings icon in the top right. :)


There's a problem with this I found yesterday: if you swipe more up, the notification area closes because it seems that with this feature it makes the notification area sensitive to touch in every direction.

  • 0

Posted Image

Current Phone:

Xperia T


Previous Phones:

Orange Monte Carlo

Nokia 5530 XpressMusic (Nokia C6-00 CFW)

Sony Ericsson v640i

Nokia 3120

Various other Nokia phones.

Not the best history of phones Posted Image


#174
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

There's a problem with this I found yesterday: if you swipe more up, the notification area closes because it seems that with this feature it makes the notification area sensitive to touch in every direction.


yam very sensitive, better to aim slightly down. :)

Edited by plegdroid, 31 December 2012 - 06:40 PM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#175
Barcrawler

Barcrawler

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:San Fran/ Galaxy Portal/OMC
My battery is draining quite fast, I think wi-fi is staying on when phone sleeps.

Edited by Barcrawler, 31 December 2012 - 06:56 PM.

  • 0

#176
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
I've just found you can set a certain area of your status bar to launch the quick settings panel upon pulling it down. This is probably old news by now lol.

  • 1

#177
razzmataz1478

razzmataz1478

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:HULL
  • Interests:Flashing ROMs, Being distracted by my skate
  • Devices:ZTE Skate

I've just found you can set a certain area of your status bar to launch the quick settings panel upon pulling it down. This is probably old news by now lol.


I had this setting :P

  • 0

Posted Image

Current Phone:

Xperia T


Previous Phones:

Orange Monte Carlo

Nokia 5530 XpressMusic (Nokia C6-00 CFW)

Sony Ericsson v640i

Nokia 3120

Various other Nokia phones.

Not the best history of phones Posted Image


#178
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

I've just found you can set a certain area of your status bar to launch the quick settings panel upon pulling it down. This is probably old news by now lol.

Attached File  uploadfromtaptalk1356981831354.jpg   36.03KB   32 downloads

I didn't, thanks :)
edit, ahhh, see what you mean now, set to left, pull down from the left = tiles. :D

Edited by plegdroid, 31 December 2012 - 07:37 PM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#179
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
aye that's the one. Pretty nifty little addition :)

  • 0

#180
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko
Just to chime in here, extremely impressed by this ROM. Switched from CFX2 and it's definitely noticeably smoother. Very happy with it.

  • 1
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users