Jump to content


Photo

[Mod] 'Stock' Android 4.0.4 pack for Xolo ICS

- - - - -

  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#21
smthers

smthers

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Diego

Oh and the stock Gallery app does work with Picasa sync if you don't use Google Plus. Just remove the Google Plus app.

Also there is a bug with the latest Google Plus which is causes all synced images to show black. I hope they fix it.


Completely the other way round here - I can see my album titles and pictures in Google+, and album titles with black images in the ICS Gallery.

I've tried signing out of Google+ and rebooting, but I still only get black images in Gallery. Any ideas?

  • 0

#22
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,637 posts
You either need to completely remove the PlusOne.apk or use an older version. I found that version 3.1.1 works but you obviously lose the very new features from the app. Google seem to be aware of the issues (it appears to be permissions related).

Plus 3.1.1 http://www.mediafire...3xaihl2zclzx3tn

unzip

adb push PlusOne.apk /system/app/PlusOne.apk

then reboot

  • 0

#23
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,637 posts
I've been thinking about a better way of doing this stock pack and I think integrating it into the all-in-one pack would be a better solution. I've asked ricky what he thinks.

  • 0

#24
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
ill add it tonight @flibblesan

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#25
jasonXXx

jasonXXx

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 303 posts
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster
  • Devices:orange san diego
  • Twitter:@ebayhomepc
@mod

Fantastic work thanks. I only bought my osd couple of days ago I actually had a sgs2 and sold for £200 to buy nexus 4 and decided to just get osd and have £100 left and I expected a slow sluggish phone but I feel like its a upgrade to the sgs2 really pleased. Only suggestion I would give just to make the phone a but cleaner I have ocd lol remove the setting menu ota update option I think this can be done via settings.apk and is there a way to remove the power widget from the pulldown?

  • 0
Also known as ngagephone @ xda developers
Device: Orange san diego

Recovery: STOCK
Rom: STOCK

#26
ayziaa

ayziaa

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lyon, France
  • Devices:Nexus 4, LG G Pad
  • Twitter:@Ayziaa

@mod

Fantastic work thanks. I only bought my osd couple of days ago I actually had a sgs2 and sold for £200 to buy nexus 4 and decided to just get osd and have £100 left and I expected a slow sluggish phone but I feel like its a upgrade to the sgs2 really pleased. Only suggestion I would give just to make the phone a but cleaner I have ocd lol remove the setting menu ota update option I think this can be done via settings.apk and is there a way to remove the power widget from the pulldown?

don't know about ota menu, don't really understand why to remove it but about the power widget in the notification pulldown it's rather easy thing to do. You need to root your osd and to go into build.prop there is a line there related to the power widget, just set value from 1 to 0, save the modification, reboot and it's done.

Edit : it's this line: ro.product statusbarwidget=1

Edited by ayziaa, 01 January 2013 - 03:00 PM.

  • 0
Android folder music player for holo lovers :https://play.google....=fr.ayziaa.App2

#27
jasonXXx

jasonXXx

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 303 posts
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster
  • Devices:orange san diego
  • Twitter:@ebayhomepc
Yes sorry I should of edited the post I figured it out thanks. With the ota update menu entry its now redundent as the update apps removed.

  • 0
Also known as ngagephone @ xda developers
Device: Orange san diego

Recovery: STOCK
Rom: STOCK

#28
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,637 posts
I have this re-uploading to dropbox so it can be used with the AIO-toolbox. I also fixed the typos in the scripts, re-added the missing MusicFX.apk so you get the music equaliser back and also added the older PlusOne.apk so full Picasa sync works correctly. This should be an acceptable solution until Google fixes the bug!

Also downgraded the camera app back to the original Intel one. The Motorola app is still available in another post if you want to use it. I just figured some people might want the smoother image preview & the burst mode.

  • 0

#29
jasonXXx

jasonXXx

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 303 posts
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster
  • Devices:orange san diego
  • Twitter:@ebayhomepc
Hmm just noticed that there is no clock widget so there is no alarm clock this is strange as the deskclock.apk is present in system/app any idea?

Can some one post a working deskclock.apk for the xolo rom thanks.

Edit its OK I have downloaded a desk clock that works.

Edited by jasonXXx, 02 January 2013 - 03:47 PM.

  • 0
Also known as ngagephone @ xda developers
Device: Orange san diego

Recovery: STOCK
Rom: STOCK

#30
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,637 posts
Download, unzip, push to /system/app/ and delete the existing DeskClock.apk

Attached File  DeskClockGoogle.apk.zip   321.89KB   39 downloads

I will update the main zip too.

  • 0

#31
jasonXXx

jasonXXx

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 303 posts
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster
  • Devices:orange san diego
  • Twitter:@ebayhomepc

Download, unzip, push to /system/app/ and delete the existing DeskClock.apk

Attached File  DeskClockGoogle.apk.zip   321.89KB   39 downloads

I will update the main zip too.

Thanks

Edited by jasonXXx, 03 January 2013 - 01:32 AM.

  • 0
Also known as ngagephone @ xda developers
Device: Orange san diego

Recovery: STOCK
Rom: STOCK

#32
Fixticks

Fixticks

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Not Telling
  • Devices:Orange San Diego
For anyone getting the same issue i did, (Remount failed).
Posted Image

Root the device using AIO Tool by Rickywyatt successfully.
Open the adb-insecure app, grant it Super-user access
In the adb-insecure app, make sure the patch option is enabled.

Then run the script_windows.bat file again (if you're on windows or the linux one if on linux)
when you see this, you're in business
Posted Image

  • 0
"Harry Potter is all about confronting fears, finding inner strength, and doing what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it is to have a boyfriend."
-Stephen King

#33
jasonXXx

jasonXXx

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 303 posts
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster
  • Devices:orange san diego
  • Twitter:@ebayhomepc
@op

What do you think about removing the update from ota menu option from the settings.apk just for polish I would do it myself but I'm having problems with decompiling and recompiling is there any chance you can do it? Thanks.

EDIT: Done it so scrap this post.

Edited by jasonXXx, 03 January 2013 - 05:51 PM.

  • 0
Also known as ngagephone @ xda developers
Device: Orange san diego

Recovery: STOCK
Rom: STOCK

#34
smthers

smthers

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Diego
Noticed earlier on that Swipe is missing. Any chance we can get this added back?

  • 0

#35
i am not a hacker

i am not a hacker

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 791 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maidenhead, England
  • Devices:ZTE Blade and Orange San Diego
Download it from the Swype website. The newer one is better

  • 0
Nexus 10
Orange San Diego

#36
smthers

smthers

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Diego

Download it from the Swype website. The newer one is better

Done, thanks. :)

  • 0

#37
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,637 posts
We (the forum) have an agreement with Swype that prevents us from distributing the apk on it's own, in a custom rom or a mod pack - even if it was pre-installed on a device. Sorry guys :(


I've removed the download link from the first page as the mod has been fully integrated into the AIO-Tool by rickywyatt. I believe this will be a lot safer and easier for people to use as I've sadly already seen reports of bootlooping caused by using my mod (most likely related to dalvik-cache not being wiped)

  • 0

#38
almighty15

almighty15

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 104 posts
Any chance you can upload the stock gallery apk? And maybe the stock camera apk?

Cheers

  • 0

#39
grizzlyflea

grizzlyflea

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 209 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300

Any chance you can upload the stock gallery apk? And maybe the stock camera apk?

Cheers

I'd also like to see the stock ics camera as well. Its a lot smoother and cleaner than both moto's and Intel's :)

  • 0

#40
Roger Barnett

Roger Barnett

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Pulse 8220, OSD
I want to use this stock pack and have tried but it doesn't work. I've obviously missed something but this thread confuses me. At the very top there is talk of a zip file and creating a folder in AIO tool folder, but there is no link to a zip file and then further down it is mentioned that the pack is integrated into the AIO tool, which is supposed to be a link but doesn't work.
Which is it, one or the other?
When I look in my AIO tool folder c:\sandiego\tools, there is a folder called flibblesan which is empty.
There is no folder called 'xolodx' in my tools folder.
Is there a way that I can confirm that I have the version of the tool where it is integrated?

May I suggest that if there is no longer a zip file then you remove references to it, and please could you update the link to the integrated version of the tool?
Thanks

EDIT: After a lot of puzzling, I finally worked this out - that I'm supposed to run setup32.bat which downloads the relevant module into the sandiego folder before actually running it.

Edited by Roger Barnett, 13 September 2013 - 08:28 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users