Jump to content


Photo

[ROM][CM10+AOKP+PA] PAC-man ROM v19.6.0 for ZTE Blade [Updated 31/3/13]

* * * * * 5 votes

156 replies to this topic

#41
Rockas

Rockas

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts

stop spamming posts and raise awareness for that problem you're having.


I am not spamming... just bringing to attention a problem that happens on both roms.
And I don't think it's "a problem that I am having" but it's a problem to all people that use hearphones plugged.
If this happens only to me, it's ok... have you tested to make sure this isn't also "your problem"?

  • 0

#42
zeelog

zeelog

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 posts
  • Gender:Male
  • Location:Malta

Hi zeelog... thank you for this rom.
I installed it and it looks to run smooth and quick on my phone.
Unfortunatly, it has the same issue of konstat version... when using headphones, I just can't hear the notifications as the sound comes out on the phone speaker and not on headphones.
Any clues to solve this?
Thank you

as a quick workaround search for SOUNDABOUT in play store, install and from the app untick notifications to speaker option.

  • 0

#43
Ed Bergs

Ed Bergs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:zte blade
Thanks for this great rom works very good and fast.
I just have one problim when I tray to call or recieve a call the screen go's black and I can not turn it on anymore until the call is ended with this I have no contoul over my screen when calling.
Do I need to set a Setting?

  • 0

#44
Rockas

Rockas

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts

as a quick workaround search for SOUNDABOUT in play store, install and from the app untick notifications to speaker option.

Thank you zeelog! :-)

  • 0

#45
reluctant_traveller

reluctant_traveller

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Gender:Male
  • Location:Exeter, UK
  • Devices:ZTE Blade (TFT)

Thanks for this great rom works very good and fast.
I just have one problim when I tray to call or recieve a call the screen go's black and I can not turn it on anymore until the call is ended with this I have no contoul over my screen when calling.
Do I need to set a Setting?


Sounds like your proximity sensor needs recalibrating. I don't currently have this ROM installed, but on my ROM its under 'Settings' - 'Device - Advanced' - 'Calibrate proximity sensor'

  • 0

#46
Ed Bergs

Ed Bergs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:zte blade

Sounds like your proximity sensor needs recalibrating. I don't currently have this ROM installed, but on my ROM its under 'Settings' - 'Device - Advanced' - 'Calibrate proximity sensor'

Thanks this did the job I can use the phoe normaly again.

  • 0

#47
1977wim

1977wim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Hi there,
About the minimum partition size 160 MB. Is this /system or /data ?
grtz
Wim

edit: got it already, should (off course) be /system

Edited by 1977wim, 18 January 2013 - 05:12 PM.

  • 0

#48
flixblixclix

flixblixclix

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Browsing
  • Devices:Dell xcd35
  • Twitter:@flixblixclix
works cool like a paranoid.....
good gaming performance

  • 0

Be Smart, Not Hard.


#49
zeelog

zeelog

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 posts
  • Gender:Male
  • Location:Malta
new update up: http://goo.im/devs/z...1.2-v19.3.0.zip

Changelog:
PAC ROM v19.3.0 (21/1/2013)
Removed some duplicate features
Added automatically connect option in WiFi
Added Native WiFi Tethering
Disable WebGL
Fix for hwui to avoid possible leaks + screen corruption
Fix messed up u/v plane alignment in some videos
Fixed Audio Routing (SIP Audio & notifications through headphones)
(Credit to Daemond for most of the fixes listed above)

  • 1

#50
gourav35

gourav35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai IND
  • Devices:Dell XCD35
zeelog please add Apolo music player in your next update... its better than cm7 music player

  • 0

#51
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

zeelog please add Apolo music player in your next update... its better than cm7 music player


no album art in apollo...
u can move it to system anyway not a big deal

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#52
gourav35

gourav35

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mumbai IND
  • Devices:Dell XCD35

no album art in apollo...
u can move it to system anyway not a big deal


well actually it download album art thats why i said .. and moving to system can be done but i use Bluetooth headset when i press play phone plays music from cm7 music player.. well i just had suggestion if you guys think cm7 music is better than Apolo then no issue. :)

  • 0

#53
minidude doctorwho

minidude doctorwho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
absolutely amazing rom thank you for this

  • 0

#54
zeelog

zeelog

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 posts
  • Gender:Male
  • Location:Malta
new build (19.3.1) up, check OP.

  • 0

#55
phlum

phlum

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 130 posts
  • Gender:Male
  • Location:Catland
  • Devices:ZTE Blade and Nexus 7
  • Twitter:@phlum
This is the best ROM I've used yet for the Blade...and I've gone through plenty ;)
One fairly major issue I'm having, though, is the fact that Play Store doesn't work at all. If I try and open it, it FCs...any ideas?

  • 0

Install Launcher Pro
Notice it's quicker
???
Profit.

Posted Image

An Android a day keeps the Apple away.

#56
ehleh

screenshots please!

  • 0

#57
balwinder singh

balwinder singh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:dell xcd35
Thanks for this awesome ROM. Itz super fast and smooth, but I have one small problem that when I launch poweramp it close without giving any pop up like force close....

Once again thanks for your work:wub:

  • 0

#58
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

Thanks for this awesome ROM. Itz super fast and smooth, but I have one small problem that when I launch poweramp it close without giving any pop up like force close....

Once again thanks for your work:wub:


paaji use playerpro its better

  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#59
balwinder singh

balwinder singh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:dell xcd35
Will do so thanks for the reply

  • 0

#60
ehleh

screenshots please!!!!!!!!!!!!

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users