Jump to content


Photo

[ROM][Skate] ParanoidJelly - ParanoidAndroid 2.81/CM10 - Android 4.1.2 (03/04/2013)

* * * * * 8 votes

  • Please log in to reply
1184 replies to this topic

#981
marko_serb

marko_serb

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Devices:HTC Blue Angel :)
Does anybody have troubles with free space? OS reports that I ran out of free space and most of the programs won't install, but there are more than 20MB free.. This has happened in a previous version, so I tried a clean install..

  • 0

#982
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Does anybody have troubles with free space? OS reports that I ran out of free space and most of the programs won't install, but there are more than 20MB free.. This has happened in a previous version, so I tried a clean install..


Normal on every single ROM I've used. Can't have any less than ~20MB space left on /data or it complains.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#983
remm

remm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Wiko Cink Five
I've noticed an odd behavior on two occurences. After using the phone for some time (and moving around quite a bit on and off the network), it loses the ability to send data using IP (although it show cellular data as available), and it indeed seems it has no IP assigned at that time (so obviously things don't work anymore). Fastest way to fix it is to reboot.

Did anyone experience something like that too ?

  • 0

#984
xander21

xander21

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 140 posts
I have looked to remove auto starting apps on boot.
Is there anyone that could provide me the list of important apps to keep ?
I know it depend of people but what are the apps to keep to have only "phone"
Exemple : I always have wifi and data off on boot so starting mail and gmail is completly useless for me.

  • 0

ZTE Skate - Android 2.3.5 - H3 Holo


#985
Medo3G

Medo3G

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male

Normal on every single ROM I've used. Can't have any less than ~20MB space left on /data or it complains.

But I have int2ext and 1gb free space and I still get the warning :P

Edited by Medo3G, 05 March 2013 - 06:55 PM.

  • 0

#986
emilpoul

emilpoul

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte skate.sanei n10.cube u23gt
Well just today it happens to me that any net app it connected properly, but also it gave the error that was unavailable to connect in net

  • 0

#987
InFuz

InFuz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:ZTE Skate
Help please! :o How to do that when you press the button (home or menu or back) appeared lock screen?
Now it appears only if the phone is locked a few seconds ago, if a little long would it no longer wakes up, only the lock button, but should any of the (home or menu or back).

option "delay lock" that's not what I mean.

sorry Google for the translation

Edited by InFuz, 06 March 2013 - 09:59 PM.

  • 0

#988
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Impossible on our hardware. When phone is in deep sleep the only way to wake it up is by using the power button.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#989
InFuz

InFuz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:ZTE Skate
Thank you. then humbled himself, although very much like to fix. :unsure:

  • 0

#990
emilpoul

emilpoul

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte skate.sanei n10.cube u23gt
Man. . :D:D. To me its happening.

Edited by emilpoul, 07 March 2013 - 09:59 AM.

  • 0

#991
Salamender

Salamender

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Nexus 7/Galaxy Nexus/ZTE Skate
I need to move a cursor for use the phone. Why ??

Posted Image

Edited by Salamender, 07 March 2013 - 01:43 PM.

  • 0

#992
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

I need to move a cursor for use the phone. Why ??

Posted Image


are you using a sfr staraddict, if yes you need a revised kernel.


http://www.modaco.co...?/topic/357478-[KERNEL]-SFR-Staraddict-kernels-for-"all"-custom-roms

Edited by plegdroid, 07 March 2013 - 01:47 PM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#993
ortega16

ortega16

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

I need to move a cursor for use the phone. Why ??

Posted Image


This is because you are using AE 4.* that it isn,t compatible :) or you have flashed without mount /data and mount /system :)

  • 0

#994
Salamender

Salamender

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Nexus 7/Galaxy Nexus/ZTE Skate
Thanks, i flash S4 kernel for resolve this problem

  • 1

#995
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

Thanks, i flash S4 kernel for resolve this problem


No worrys :) just glad you got rid of the pesky cursor :D

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#996
SingleWolf

SingleWolf

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Devices:THL T100s
Hi, plegdroid
Will you update your bluesystemui pack for latest build compatibility? TIA :)

  • 0

#997
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

Hi, plegdroid
Will you update your bluesystemui pack for latest build compatibility? TIA :)


morning, time permitting, I may do. I tend to update these for roms i'am using for personal reasons and share after the fact . I can give you direction if you want to take over making these for this rom? its not too hard to do. :)

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#998
shanga44

shanga44

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:ZTE Skate
C3CO, You can update this ROM with PA 2.99 sources please ? (and eventually the RDS Radio support as CM10.1 ^^) :D

  • 0

#999
SingleWolf

SingleWolf

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Devices:THL T100s

I can give you direction if you want to take over making these for this rom? its not too hard to do.

So, maybe you can publish a short DIY guide "Customizing systemui for dummies"? ;)

  • 0

#1000
emilpoul

emilpoul

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte skate.sanei n10.cube u23gt
It would be nice,but if u have time for searching you cant find almost everything searching in google
.thing that don't have at all.

Edited by emilpoul, 09 March 2013 - 06:48 AM.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users