Jump to content


Photo

Need some help with B952

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,868 posts
  • Gender:Male
When I install the CWM repack of B952, the internet connection does not work (WIFI works fine) and the signal does not work either. Also, the baseband version is unknown.

I am flashing this from CM9 so my baseband is 2030. I don't understand why this is happening as CM9 is ICS based, just like B952. Am I doing something wrong :blink:

Help will be appreciated :)

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#2
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,868 posts
  • Gender:Male
No answers yet? Hmm... I bet my problem is pretty obvious lol, i'm just a dumbass :P

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#3
Redflake

Redflake

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
Did you format system in cwm

  • 0

#4
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,868 posts
  • Gender:Male

Did you format system in cwm


Yep, i done wipe/factory reset, wipe cache, wipe data, system, and dalvik too. Any other ideas?

Edited by kyan31, 04 January 2013 - 09:50 PM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#5
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,868 posts
  • Gender:Male
OK, I just managed to solve my problem. I thunk it was something to do with the boot.img.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users