Jump to content


Photo

[ICS][4.0.3]Lightning ROM For The Huawei Ascend G300 ★ADDONS AVAILABLE★ ✮CM-TOGGLES✮ ✰UPDATED 17/03/2013✰ DISCONTINUED


  • Please log in to reply
2054 replies to this topic

#1201
kieranswhite

kieranswhite

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Acend g300
  • Twitter:@@kieran9969
I normally just install it as a normal apk from a file explorer

  • 0

#1202
MiN^

MiN^

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:g300
long lasting battery, its perfect, but apps a realy stopping working one to another...

  • 0

#1203
blaster99999

blaster99999

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:rotherham , south yorkshire
  • Interests:Tech hacking gaming, motor sport , snooker
  • Devices:g300/ v970/vowney v5

I normally just install it as a normal apk from a file explorer

I tried to install using cwm but black screened and had to pull battery, ive just tried what you recommended and it installed as a apk inly problem is when I select camera from unlock it don't go to camera, like it except for that niggle can this be changed

  • 0

#1204
blaster99999

blaster99999

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:rotherham , south yorkshire
  • Interests:Tech hacking gaming, motor sport , snooker
  • Devices:g300/ v970/vowney v5

long lasting battery, its perfect, but apps a realy stopping working one to another...

This is what I did and ive not had a app problem since, do all wipes and format system, format sd card and reinstall lightning , leave storage to internal and its never caused me a problem since, ive been running for 2 days without one problem, the speed of this rom just amazes me its like ive a duel core processor, im over clocked too and not caused any problems

  • 0

#1205
mr_mufy

mr_mufy

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TICs/Electronics.
    Btt
  • Devices:ZTE - Blade / Huawei G300
People all god?

I have a question that bug's me quiet a wild.

Ur phones have 512mb of ram, but i only can see 367Mb Why?

were it's the rest???

  • 0
Mr_mufy

#1206
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,253 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W

People all god?

Actually I'm all Flying Spaghetti Monster myself... :D

I have a question that bug's me quiet a wild.

Ur phones have 512mb of ram, but i only can see 367Mb Why?

were it's the rest???

The baseband/radio processor takes a chunk for its own work and leaves the rest for the main processor. How the RAM gets split may depend on your ROM, RIL, kernel (?) etc.

Edited by dalyer, 07 March 2013 - 10:36 AM.

  • 0

#1207
pinoshine

pinoshine

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:iphone 2g
Hi, this rom it's very good I installed 2 week ago, but yesterday after patch and ota fix i got a problem, I lost every ringtone and notification sound, I installed 3d sound from market but doesen't work, any solution?
Tnk,

Ps. Sorry for my english :)

Edited by pinoshine, 07 March 2013 - 02:33 PM.

  • 0

#1208
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,885 posts
  • Gender:Male

People all god?

I have a question that bug's me quiet a wild.

Ur phones have 512mb of ram, but i only can see 367Mb Why?

were it's the rest???


All ROMs are like this. I never looked into it so I'm not sure why :unsure:

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#1209
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,885 posts
  • Gender:Male

Actually I'm all Flying Spaghetti Monster myself... :D

The baseband/radio processor takes a chunk for its own work and leaves the rest for the main processor. How the RAM gets split may depend on your ROM, RIL, kernel (?) etc.



Ah, that's why :)

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#1210
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,885 posts
  • Gender:Male
Did you guys have the problems with apps crashing before my patches? Maybe the patches are causing problems :unsure:

I don't using lightning as my daily driver, so I can't tell myself. I use Electra (WOOOOOOH :lol: )

Edited by kyan31, 07 March 2013 - 05:03 PM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#1211
blaster99999

blaster99999

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:rotherham , south yorkshire
  • Interests:Tech hacking gaming, motor sport , snooker
  • Devices:g300/ v970/vowney v5
Will there be a potter unlock patch, I've installed as a apk and its installed but when I slide to camera it don't go to camera it just unlocks instead

  • 0

#1212
blaster99999

blaster99999

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:rotherham , south yorkshire
  • Interests:Tech hacking gaming, motor sport , snooker
  • Devices:g300/ v970/vowney v5

Did you guys have the problems with apps crashing before my patches? Maybe the patches are causing problems Posted Image

I don't using lightning as my daily driver, so I can't tell myself. I use Electra (WOOOOOOH Posted Image )

I was having the app crashing with just install of v4 and no patches , but only if I was trying to use SD card as my storage, I did all wipes including system format and SD card format reinstalled v4 left storage to internal no problems since, done a updates still all ok

Edited by blaster99999, 07 March 2013 - 06:47 PM.

  • 0

#1213
PCTechRoss

PCTechRoss

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 470 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Computers, Mobile Phones, Game Development
  • Devices:Samsung Galaxy S4 4G

Did you guys have the problems with apps crashing before my patches? Maybe the patches are causing problems :unsure:

I don't using lightning as my daily driver, so I can't tell myself. I use Electra (WOOOOOOH :lol: )


Must.. try... electra!!

  • 0

Check out Blooops & Sam Adventures

1a2dad00f5.png0b2f5277f1.png

Click the icon


#1214
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,885 posts
  • Gender:Male

Must.. try... electra!!


I will try to make a beta soon :)

I just want to get all the main things done. I also made an apk for your wallpapers, I can send it to you if you want.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#1215
Drackedie

Drackedie

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Clare, Ireland
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hi Kyan,
I had Lightning 3.5 installed and loved it but I decided to try 4.0 (not OTA, it doesn't work for me), but I have a few questions:

1. There is no fastboot option (that I can see, anyway). Is it available?
2. If I set an alarm and turn off the phone, when it wakes up and I Dismiss the alarm - in 3.5 I had the options "Power Off", "Tune off airplane mode" (yes, incorrect spelling, even in the original stock ROM) and "Keep airplane mode", but I don't get any of those options in v4. Is this related to the Fastboot and can it be fixed?


One other thing - how do I +1 you??

Thanks!

  • 0

#1216
kieranswhite

kieranswhite

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Acend g300
  • Twitter:@@kieran9969

Will there be a potter unlock patch, I've installed as a apk and its installed but when I slide to camera it don't go to camera it just unlocks instead


its because you don't have the stock huawei camera app installed

you can change the settings

  • 0

#1217
blaster99999

blaster99999

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:rotherham , south yorkshire
  • Interests:Tech hacking gaming, motor sport , snooker
  • Devices:g300/ v970/vowney v5

its because you don't have the stock huawei camera app installed

you can change the settings

Yes I guest that's reason why, how do I change settings, I like the camera on this rom and would like to keep it

  • 0

#1218
kieranswhite

kieranswhite

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Acend g300
  • Twitter:@@kieran9969
I think it's in security I'm not too sure look for the lock screen settings in display or as I just mentioned security and you should be able to change all the shortcuts. The icon won't be the same though it will be the same icon that appears on your home screen

  • 0

#1219
blaster99999

blaster99999

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:rotherham , south yorkshire
  • Interests:Tech hacking gaming, motor sport , snooker
  • Devices:g300/ v970/vowney v5

its because you don't have the stock huawei camera app installed

you can change the settings

Yes I guest that's reason why, how do I change settings, I like the camera on this rom and would like to keep it

I think it's in security I'm not too sure look for the lock screen settings in display or as I just mentioned security and you should be able to change all the shortcuts. The icon won't be the same though it will be the same icon that appears on your home screen

Thanks I found it all sorted now all working

  • 0

#1220
PCTechRoss

PCTechRoss

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 470 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Computers, Mobile Phones, Game Development
  • Devices:Samsung Galaxy S4 4G

I will try to make a beta soon :)

I just want to get all the main things done. I also made an apk for your wallpapers, I can send it to you if you want.


Its okay, ill wait for the version to come out with the wallpapers

also if you could help i tried out this custom rom and didnt like it so i put CM10.1 back on although when i turn my phone on there is some ugly 'star wars' pic or whatever it is that i really hate, it doesnt edfit the (Cyanogen Mod) boot anim but it has changed the icon that used to be the huawei logo. do you know what this is and do you know how i can change it back

please help

  • 0

Check out Blooops & Sam Adventures

1a2dad00f5.png0b2f5277f1.png

Click the icon





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users