Jump to content


Photo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM] [Last updated: 20/02]

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
223 replies to this topic

#61
tititj

tititj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Telenor Touch Plus ZTE Atlas
NP mate , take your time , we can wait cuz we know you will made it great again :)

Thank you for your work

  • 1

#62
Typhus_

Typhus_

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lisbon, Portugal
  • Devices:bq Aquaris 3.5; ZTE P736E

NP mate , take your time , we can wait cuz we know you will made it great again :)

Thank you for your work


Seconded! ;)

  • 0

#63
Hambil

Hambil

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Crescent
This phone will never get a rom with front camera working?

  • 0

#64
roylit

roylit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:T Mobile vivacity
broswer can't use

  • 0

#65
OuahOuah

OuahOuah

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Custom ROM on Android devices :)
  • Devices:ZTE Crescent
  • Twitter:@parigotmanchot

This phone will never get a rom with front camera working?


Only ROM based on stock can have all working.
Like FNC or Androlum.

Edited by OuahOuah, 30 January 2013 - 11:36 AM.

  • 0

#66
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
New builds today. Time to test ota :P

  • 2
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#67
OuahOuah

OuahOuah

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Custom ROM on Android devices :)
  • Devices:ZTE Crescent
  • Twitter:@parigotmanchot
Can we have a small changelog please ? :)

By the way, is it up already ?
Just flashed from FNC to your 15th of january, and no update after the flash :P

Maybe I'm to impatient ;)

Edited by OuahOuah, 31 January 2013 - 03:49 PM.

  • 0

#68
Josef Prusa

Josef Prusa

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Crescent, ZTE Blade

New builds today. Time to test ota :P


Hi, thanks Dazz,

any idea when could the update show up in our phones? No OTA update detected so far...

Cheers

  • 0

#69
surfungus

surfungus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Interests:Tech, Seeing a cheap as chips phone run some amazing software, xbox (call of duty), beer...
  • Devices:Moto G
Hi Daz, thats great news! Do these ota updates require the latest CWM? I'm running 5.5.0.4...

Cheers surf

  • 0
Like the custom ROM on your phone? Why not buy the dev a beer!!

#70
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Not released anything yet, trying to see if I can fix the web crashes. If not, there's not much point doing an update since tilal has been busy so zte_msm7x27-common has received no changes.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#71
maxou32

maxou32

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:ZTE Crescent
Hi, any updates on this rom ?

  • 0

#72
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

Hi, any updates on this rom ?

Not yet.

Edited by De@n, 05 February 2013 - 08:48 AM.

  • 0

#73
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
I can't even build right now, something changed in androidarmv6 and I'm erroring out. :P

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#74
iharrybao

iharrybao

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE vivacity
  • Twitter:@iharrybao
oh no!

  • 0
Sorry, I'm Chinese....

#75
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Right, building is fixed, trying to fix this web rendering crash. Looks like a Dalvik issue.

  • 2
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#76
surfungus

surfungus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Interests:Tech, Seeing a cheap as chips phone run some amazing software, xbox (call of duty), beer...
  • Devices:Moto G
Nice one Daz!

  • 0
Like the custom ROM on your phone? Why not buy the dev a beer!!

#77
Dovahpig

Dovahpig

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 303 posts
  • Devices:Telenor Touch Plus
Cant wait to test it :ph34r:

  • 0

#78
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Sorry about this guys, the error really isn't too useful. :P

I've managed to track it down to a sqlite3_randomness call. Working on it.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#79
S3RiOUSS

S3RiOUSS

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Vivacity
All opera versions work just fine the dolphin and default one doesn't work at all,my bigger concern are apps crashing.Don't know if somebody mention it already but like 50% if not more apps crash.
Even Quadrand and mail apps,besides that rom seems quite fast and responsive.

  • 0

#80
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Well, I managed to work around it by substituting Browser.apk, libchromium_net.so, libsqlite.so, libsqlite_jni.so, libwebcore.so and sqlite3.

Now to find out exactly what is causing it. :P

Edit: I think I've got it

  • 2
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users