Jump to content


Photo

[DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)

* * * * * 21 votes

848 replies to this topic

#341
Loki86

Loki86

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 278 posts
  • Gender:Male
  • Location:Terni
  • Devices:Orange San Francisco
many thanks daemond really great job
can i update from the old one without wipe?

just one thing, can you add headphone recognize like in cm10.1?

  • 0
ZTE blade: OLED black gen1-->gen2 v10f
clockwork: v6.0.1.1 touch
current rom: CM10.1 KonstaT

#342
ehleh


  • 0

#343
anantk

anantk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Idea Blade
Fantastic Daemond. Final milestone for complete functionality on Blade achieved by adding FM Radio. Congrats and really appreciate your efforts for this. :)

  • 0

#344
solidslash

solidslash

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:ZTE Blade (OSF)
  • Twitter:@solidslash
Thanks for the hard work!

  • 0

#345
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

many thanks daemond really great job
can i update from the old one without wipe?

just one thing, can you add headphone recognize like in cm10.1?

you can update without data wipe, as always

  • 0

#346
rabaip

rabaip

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hey great ROM but unfortunately, the FM radio doesn't work for me. I can't manually find any station, it just stays on 87.5 no matter how many times I press the left and right buttons.

  • 0

#347
masterlud

masterlud

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Globul Z3 (ZTE Blade)
Can you replace lock screen weather with lock screen weather by cm-10-AOKP-Remix-blade. because this is monochromatic,and on cm-10-AOKP is color. You can do it ?

otherwise the rom works perfectly great job

Edited by masterlud, 27 February 2013 - 12:28 PM.

  • 0

#348
222nobrak

222nobrak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:ZTE BLADE / 5mp
I tried to do the upgrade but failed.
After flashing rom, I could not get it to see the ext partition start I guess ..

How one day I'll have the time it might try to do it all over again .. But it's too much work so far, staying on the previous build

P.S What are the differences between 8.1 and 8.2 jb https://docs.google....QaFU/edit?pli=1 ??

Edited by 222nobrak, 27 February 2013 - 12:02 PM.

  • 0

#349
xytraz

xytraz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:lutea
Thanks for the ROM daemond! As a long time follower of this forum I can appreciate the vast amount of work that must have gone in to this. Right now I am listening to radio with my Blade connected to my hi-fi system.
Is there a way of increasing the volume output of the blade?
Could it be made possible to relay the FM radio over Bluetooth, allowing for usage in a second system while still connected to headphones or a line in on an amplifier? Right now that does not work.

Thanks again! I am having more fun with my blade than with my sgs3 now!

  • 0

#350
daemond

daemond

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany

Is there a way of increasing the volume output of the blade?
Could it be made possible to relay the FM radio over Bluetooth, allowing for usage in a second system while still connected to headphones or a line in on an amplifier? Right now that does not work.


Neither seems to be possible. FM audio output is, as far as I can see, directly attached to the headphone output. There is no way to record FM audio or to redirect it in any way.

  • 0

#351
thanos3xd

thanos3xd

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE BLADE
I have a problem in the last update with stock browser!!It loads all the sites in desktop mode and many times gives me an error!!

  • 0

#352
xytraz

xytraz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:lutea

Neither seems to be possible. FM audio output is, as far as I can see, directly attached to the headphone output. There is no way to record FM audio or to redirect it in any way.

I suspected as much.
Anyway:the Perfect Wednesday Rom is finally here, thanks to you, and it was worth the wait.

  • 0

#353
merc1800k

merc1800k

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • Devices:zte blade
fm working for me but when move mobile phone and screen rotated loose fm the station...
anyone with same problem??

  • 0

#354
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
havent tested fm radio yet

  • 0

#355
couam

couam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Thanks a lot, I love my blade just because of all the great dev we are lucky to have here.

MMS working fine for everybody ? auto download and mms with mobile data (wifi work fine) seem broken on my side. It work fine with the last 10.1 from KonstaT (same APN and of course same setting in the sms/mms app).


fm working for me but when move mobile phone and screen rotated loose fm the station...
anyone with same problem??

Same problem here.

Edited by couam, 27 February 2013 - 02:04 PM.

  • 0

#356
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
What is this ?? :unsure: Usb still working fine, but looks BIT weird :D

Attached Files


  • 0

#357
xytraz

xytraz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:lutea

fm working for me but when move mobile phone and screen rotated loose fm the station...
anyone with same problem??

Yes, that happens to me too, I thought that my headphone connector was broken, but since it happens to you too..

  • 0

#358
khizhny

khizhny

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine
  • Devices:ZTE Libra (ak Blade, Spark)

I added a new build to the first post.

Two major changes:

  • FM radio! Finally, and it's working quite well. The FmRadioReceiver app is more or less just a demo application, but for the .....

Wow. I newer stopped to believe in You daemond. :D You did a big thing to lots of people. Thanks. ;)

  • 0

#359
khadu

khadu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE BLADE
i am currently using konsta t's 20/2/2013 cm10.1 build and i wanted to flash this rom because of working fm radio.
can i simply install this rom's zip file ,without wiping anything , as i would do for an update of the same rom ?

  • 0
ROM: Root Box [Android 4.2.2]
RECOVERY: CWM 6.0.2.7

#360
99x

99x

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Devices:Samsung GT-i9000

i am currently using konsta t's 20/2/2013 cm10.1 build and i wanted to flash this rom because of working fm radio.
can i simply install this rom's zip file ,without wiping anything , as i would do for an update of the same rom ?


Possibly, as long as the zip file formats /system, I'd make a nandroid backup first

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users